Листите за евреодупетати-витиеват еврейски хоровод

преди 19 години 5 месеца #14522
Сам го казваш...!!! Ще има още един последен опит... Последен напън, от който или ще се роди една нова, чиста и истинска България, или ще се роди палачът ни... Какво ни съветваш..?!! Да си тръгнем, преди да сме изиграли и последния си коз, от това последно раздаване...?!!! Неможем да си тръгнем още... Не и докато не си платим цената....!!! Цената се заплаща с кръв.... Много добре го знаеш, Елтимире... Кажи им го направо.... Това, че не окървихме ръцете си през 1989. 1993, 1996... бе само отлагане... Ние трябва да платим цената на свободата си... А тази цена се заплаща единствено с кръв... Неможем да останем, или да си тръгнем, без да платим цената... Такъв е закона....

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 5 месеца #14530
Освен гласуването,НЯМАМ НИКАКВО НАМЕРЕНИЕ ДА ИЗОСТАВЯМ ОТЕЧЕСТВОТО!!!Турци,чифути и други гадове ще имат земята и родовата ми чест,САМО ПРЕЗ ТРУПА МИ!!!

преди 19 години 5 месеца #14546
АМИН..!!!

преди 19 години 5 месеца #14588
А ето тук вчерашното изказване на Дориан Александров от Атака София по Скат за евреите в листите за евреодепутати на някои партии. Извадил съм го на мп3

share.bol.bg/download/7442LywQkj

преди 19 години 5 месеца #14593

Елтимир писа:

meshter_at писа: И да не гласуваме,гладът пак не ни мърда.Така че аз гласувам.Не съм пропускал до сега,каквото и да ми е струвало.

Знам, че ще гласуваш. Знам и за кого. За едно наркоманче, което изпитва непоносимост към национализма. Към реалния идеен национализъм, искам да кажа.

Приятелката на депутата Димитър Стоянов от "Атака" Деница Гаджева няма да бъде сложена на избираемо място в партийната листа за предстоящите избори за евродепутати, научи "Експрес". Причина за неочакваното решение на вожда на "Атака" Волен Сидеров била яростната съпротива на най-близките от парламентарната му свита. Депутатите вече преглътнали факта, че водач на листата ще бъде доведеният му син Димитър Стоянов, но категорично отказали на 2-рото място да бъде сложена нежната му половинка Гаджева. Според тях, ако двамата любовници станат евродепутати, шоуто и гафовете в Европейския парламент щели да се увеличат двойно.
Както е известно, Димитър Стоянов забърка поредица от скандали с невъздържаните си изказвания в Брюксел, след като обиди унгарската евродепутатка от ромски произход Ливия Ярока заради произхода й, а после направи нецензурни изказвания и за евреите.
Деница Гаджева обаче не е изпаднала в немилост пред семейство Волен и Капка Сидерови. Тъй като синът им при всички положения ще влезе в европарламента, то Деница ще заеме неговото място в Народното събрание. Информацията за семейната рокада бе потвърдена от зам. - шефа на партията Павел Шопов.
Името на бъдещата снаха на Сидерови нашумя в края на миналата година, след като 24-годишната Деница неочаквано оглави младежката структура на "Атака". По-късно стана известна и любовната й връзка с Димитър Стоянов. Тя е родена през 1982 г. в Хавана, Куба, а професионалната й квалификация е "шофьор на електрически влак".

Добре,че родата на Сидеров не е много голяма :mango:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.