Това не е истина
Автор Тема: СКАТ - Ново предаване (Прочетена 8 пъти)
Investigator
Sr. Member
Активен
Публикации: 331
СКАТ - Ново предаване
« -: 19 февруари 2007, 17:05:22 »
Всеки четвъртък, от 20.30 до 21.30 по СКАТ ще се излъчва новото предаване "Чае шукарие", с водещ Найден Рангелов. "Паралакс" ще е всяка сряда и събота от 20.30 до 21.30.
Найден Рангелов е циганин, ако не се лъжа с висше образование, бивш функционер на ДПС, който в предаване на Валентин Касабов каза, че ДПС е мафия, след което си скъса членската книжка пред камерата. Същият има трима зета: Българин, циганин и турчин.
Истината и само истината!
Кондорът
Newbie
ПРАВОСЛАВЕН УЛТРА НАЦИОНАЛИСТ
Re: СКАТ - Ново предаване
« Отговор #1 -: 19 февруари 2007, 17:05:09 »
Един от няколкото достойни мангала,които съм виждал.Според мен
АТАКА трябва да привлича такива интелигенти мангали в редиците си,
за да можем като дойдем на власт по-лесно да ги контролираме мангалите за да не вдигнат бунтове.
www.voininatangra.org/modules/xcgal/disp...um=lastup&pos=0&cat=
Моля ви, кажете ми, че това не е истина, и че не става дума за "Най-Българската Телевизия", за нашата любима СКАТ! Кажете ми, че става дума за някоя друга СКАТ, например за тази от град Абакан в Сибир!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Елтимир писа: www.vestnikataka.com/forum/index.php/topic,5503.0.html
Автор Тема: СКАТ - Ново предаване (Прочетена 8 пъти)
Investigator
Sr. Member
Активен
Публикации: 331
СКАТ - Ново предаване
« -: 19 февруари 2007, 17:05:22 »
Всеки четвъртък, от 20.30 до 21.30 по СКАТ ще се излъчва новото предаване "Чае шукарие", с водещ Найден Рангелов. "Паралакс" ще е всяка сряда и събота от 20.30 до 21.30.
Найден Рангелов е циганин, ако не се лъжа с висше образование, бивш функционер на ДПС, който в предаване на Валентин Касабов каза, че ДПС е мафия, след което си скъса членската книжка пред камерата. Същият има трима зета: Българин, циганин и турчин.
Истината и само истината!
Кондорът
Newbie
ПРАВОСЛАВЕН УЛТРА НАЦИОНАЛИСТ
Re: СКАТ - Ново предаване
« Отговор #1 -: 19 февруари 2007, 17:05:09 »
Един от няколкото достойни мангала,които съм виждал.Според мен
АТАКА трябва да привлича такива интелигенти мангали в редиците си,
за да можем като дойдем на власт по-лесно да ги контролираме мангалите за да не вдигнат бунтове.
www.voininatangra.org/modules/xcgal/disp...um=lastup&pos=0&cat=
Моля ви, кажете ми, че това не е истина, и че не става дума за "Най-Българската Телевизия", за нашата любима СКАТ! Кажете ми, че става дума за някоя друга СКАТ, например за тази от град Абакан в Сибир!
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Ето, мина много време откакто първи тук, в тоя сайт казахме истината за Телевизия СКАТ. тогава доста ни оплюха. Не знам какво ще кажат сега след снимки като тази. С тази снимка и СКАТ, и "Атака" извършиха политическо самоубийство.
Ш-алом
А-ферим
Е-валла
Ш-удра
У-родливи
К-олективно
А-такуваха
Р-одния
И-зтерзан
Е-кран
Предаване в толерантната към паразити тв.скат
Елтимир писа: Моля ви се, приятели! Кажете ми, че това е някакъв монтаж. Мангал-Атака!!! Ох, паднах чак от стола. Недей така, БГ_Гвардия, някой ще вземе да получи инфаркт от такива снимки. Особено се страхувам за един "антифес-ултранационалист-Фелдмършляк", какво ли ще каже той като види кой носи символите на любимата му Партия? Ами нали Волен щеше да връща България на българите? Я виж ти кой тук се представя за българин!
Ето, мина много време откакто първи тук, в тоя сайт казахме истината за Телевизия СКАТ. тогава доста ни оплюха. Не знам какво ще кажат сега след снимки като тази. С тази снимка и СКАТ, и "Атака" извършиха политическо самоубийство.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Но за атакисти май още не съм чувал /
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.