Това не е истина

преди 19 години 6 месеца #13595

Елтимир писа: Моля ви, кажете ми, че това не е истина, и че не става дума за "Най-Българската Телевизия", за нашата любима СКАТ! Кажете ми, че става дума за някоя друга СКАТ, например за тази от град Абакан в Сибир!

Нещо против Абакан и сибир ли има? :-(

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 6 месеца #13596

Tangru писа: Чувал съм за цигани които се интересуват от Тенгрианство!
Но за атакисти май още не съм чувал /

Циганин няма право да се интересува нито от Тенгрианство, нито дори от политика в България. И пет милиона да станат, те са си гости тук. Никой не ги е канил да идват.
Има атакисти, които са радетели за възраждане на Тенгрианството, но ако зависи от водачите на Атака, то трябва да бъде забравено. Такива са техните политически интереси в момента. Иначе няма да имат подкрепата на Русия.

преди 19 години 6 месеца #13597
Те в русия, както и в израел винаги са се страхували от Тенгрианството. Този страх е от векове. Всъщност русия не е ли под израелско командване?

преди 19 години 6 месеца #13608
"Всъщност русия не е ли под израелско командване?"

Нека погледнем официалното име на този "субект на международното право":
российская федерация - неправилно превеждано название от всички медии по света, вкл и тукашните. Тази федерация не е руска, а "русийска" или нещо такова. Понятието "россиянин" бе вкарано по времето на нетрезвия елцин и не означава нищо конкретно, то е създадено само да размива националното самосъзнание на стотиците народи и народчета, населяващи тези 17 млн. кв.км. (за тези, които не знаят, на руски език "руснак" е "русский", което от своя страна е странно, защото звучи като прилагателно, но това е отделна тема).
Като прибавим факта, че мумията на безбожника с голямо "б" все още се намира на адрес "Красная площадь" виждаме, че въпросът се превръща в риторически.
Интернационализъм / глобализация - обезличаване - шалом!

преди 19 години 6 месеца #13611
Какво толкова им се дивите на тези снимки? Те циганите за 5 лв и униформи на Leibstandarte ще сложат!

преди 19 години 6 месеца #13631
Това е голямото разочарование от най-българската телевизия.Как можаха?Аз също бях запален зрител на СКАТ,но сега май ще си остана запален зрител само на ФОЛКЛОР ТВ. Говорят против циганизацията,а пускат цигански предавания.Нямам нищо против предаването за арменския геноцид. Но не са ли достатъчно етническите предавания по другите телевизии,та сега замърсиха и СКАТ? Отвратително е! Направо не е истина! :plamp: :mad2:

преди 19 години 6 месеца #13644

Севар писа: Циганин няма право да се интересува нито от Тенгрианство, нито дори от политика в България. И пет милиона да станат, те са си гости тук. Никой не ги е канил да идват.
Има атакисти, които са радетели за възраждане на Тенгрианството, но ако зависи от водачите на Атака, то трябва да бъде забравено. Такива са техните политически интереси в момента. Иначе няма да имат подкрепата на Русия.

Според мен е добре, за всеки, да знае смисъла на съществуването!

преди 19 години 6 месеца #13648

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.