Гадовете пак затриха сайта XNETBG
www.voininatangra.org/modules/ipboard/in...?showtopic=741&st=15
и вижте някъде с нещо да са засегнати админите. Поводът - "позволил" съм си да пусна от името на Елтимир с негово знание две снимки. Причината - неизвестна, но може би случайно затова, че съм му помагал понякога.
С Биляр обаче, както и с този пич, който перманентно виси във форума - те проявяват странна снизходителност.
Дайте на Елтимир администраторски права и ако има проблем с хостингите - нека да го решим заедно! Ако човек го прави без някаква умисъл -този проблем ще се реши. Ако има нещо друго (свързано с една варненска фондация Танакра), Елтимир няма да е тук.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Ако Форума е имал, каквато и да е връзка с Танакра (откраднато от Танагра и префасонирано), дори и нищожна да е била, то той би трябвало да се премести и финансирането му да се поеме от нас.
И с това нещата се решават, конфликтите - също.
SovereignBeing (2 days ago)
BUSH is draco elite reptilian human hybrid from Orion.. YES FOLKS HES AN ALIEN!ITS OFFICIAL !! .. they are giving us more and more clues leading up to the big reveal... when they will use it to their advantage..they will say we are all in danger and take us to safe camps which will infact be prisons! beware!! they already have 1000's of people held captive underground.... start believing, acknowledging, researching or you might just be in for the shock of your lives.
peace-love-unity-truth
WhiteKNght писа: Вижте, какво намерих за Буш в xnetbg.com, че бил извънземен!
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Че кое му е земното и човешкото на този екземпляр?WhiteKNght писа: Вижте, какво намерих за Буш в xnetbg.com, че бил извънземен!
Толкова войни и убийства на невини хора са му на сметката, че не ми се и помисля какво е направил като цяло.
Антижу най добре го е отразил в горния пост - нагледно.
Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 17.10.2007, 19:58
Вероятно е имала в предвид, че когато тя умира ти ще си сляп за нейните мъки и агония.Елтимир писа: Просто очите ми вече престават да работят. Съжалявам, приятели. Това е гадната истина. Поне в това Мирчева беше права. Ще умра сляп, тоест когато умра, очите ми няма да виждат.
Така, че да не ти пука за еврейката. Понякога предсказанията са с разместен смисъл, подобно на сънищата.
Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 17.10.2007, 22:48
Изключително гадно се чувствам,бат Ангеле,когато някое от сетивата ми откаже да работи.Изпадам в ужас,и веднага след това-в бяс!Елтимир писа: Елтимир го махнете, в най-прекия симчсъл. Аз ослепявам. И това не е е шега. Питаха ме и други, защато са забелзали. Да, ослеппявам и е вярно. Просто очите ми вече престават да работят. Съжалявам, приятели. Това е гадната истина. Поне в това Мирчева беше права. Ще умра сляп, тоест когато умра, очите ми няма да виждат.
Разбирам те напълно,как да ти помогна от 400 километра?!
Стегни се,скоро ще се ВИДИМ!!!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.