Гадовете пак затриха сайта XNETBG

преди 18 години 11 месеца #21777
"ирански или кавказки от където произлиза самия Авраам. "
"И Авраам няма как да е с еврейски произход, а по-скоро евреите са с "авраамски" произход. "

Ама ти съвсем оплеска работите и равина направо ще си оскубе брадата. Да твърдиш, че евреите имат ирански или о, ужас - кавказки (сарматски) произход е просто светотатство. Яхве няма да ти го прости! Това е същото както тук периодично разни се изхождат, че българите имали ирански произход. Поне да беше чистокръвна еврейка, а то шабес-гой. Не си губете времето с това объркано същество.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 11 месеца #21778

Kohen писа: Древните киргизи не подозирали за съществуването на евреите, и за всички беди и нещастия обвинявали природните стихии.

Предполагам, обаче, че след като научили за съществуването на евреите, киргизите са поправили грешката си.

И доста българи също не умеят да виждат, че проблемите не са природни бедствия. Горски пожари, наводнения, Цунами, Катрина, HAARP, ... списъкът е много дълъг. Нищо не става без план, без предварително решение.

Но този и много други сайтове съществуват, за да не изпадаме в положението на киргизите, нали :hammer:

преди 18 години 11 месеца #21847
Kohen:"Пожелавам ви лека нощ, и леко робуване гойчета."
Аз за теб човек ли съм?Я дай да се запознаем да видиш,че съм човек.А ти човек ли си?Покажи снимка покажи нещо от себе си да видим да не са ти поникнали крила и ангелче да си станал.Миналата година Хамаз на Ливан ви е?а мамата-125 танка "Меркава" на скрап.Айде и тук да се пръкне един Български "Хамаз" да видим какво ще остане от такива като теб.Като ви пресъхне цицката-СЕЩ и няма откъде да сучете се оказвате в една пустиня.А никой не ви иска.Тогава искам да ти чуя гласчето "пич".Спокоен съм за такива като теб-знам,че ще умирате бавно. :fu: :fu: :karte4:

преди 18 години 11 месеца #21856
Кажете му евреин и не го обиждайте с друго. Почти не останаха хора, дето да не ги знаят какви са. Дори настава някакъв обрат, хора, които до вчера не знаеха кои и какви са ги "вършили" евреите, днес ми изнасят лекции на тази тема. Похвално! Нека истината да излиза все повече наяве и хората прозряли да се увеличават.
Чифутите са обречени! Тук на тази земя идва нашият ред!

преди 18 години 11 месеца #21866
Че аз от няма и година знам за много от темите,които се пишат в сайта,Запознат,а за евреите подробностите най-вече от тук.Трябваше да се ровя доста в интернет докато си създам източници на информация.На кого да вярва човек-на БТВ ли?Или (к)Анал 1?!Добре,че е интернет.Плюс това говоря и С други и НА други хора за тези неща.От колегите ми поне 2-3 изразяват мнение като нашето относно чифутите.Дори и хора неследящи много интернет знаят за тези изрУди.Призовавам и други четящи да говорят извън сайта за еврейте.Хората заслужават да знаят.Аз бих се радвал ако докарам 2-3 ма на барикадите в някой светъл ден...

преди 18 години 11 месеца #21867
В ТУ има много студенти,които са навътре в актуалните теми.Четирима на 100 са навлезли дълбоко в темата Конспирация,а двама на 100 се занимават сериозно с мистични и окултни знания и методи.Около пет на сто са онези,които вече знаят какво търсят,но още не са го намерили.

Всеки говори на всеки и често се завръзват спорове дори с лектори на теми,различни от инжинерството.
Щом вече се заформят и трайни протестни дейстивя,нещата според мен вървят на добре.

преди 18 години 10 месеца #21899
Спорт-Здраве,радват ме думите ти.Щом имаме будни студенти оттам нататъка нещата вървят на оправяне.Време е чавдарчетата да си ходят.А се надявам да ги изпратим подобаващо.

преди 18 години 10 месеца #21902
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

преди 18 години 10 месеца #21903
Да, Темата с ТАНКОВЕТЕ Е Изключително Важна! Предполагам мога да споделя, че някъде чух/видях, че ако с местните избори не се направят Предсрочни Парламентарни, то има Група Военни И Интелектуалци, Дето Ще Направят ПРЕВРАТ и Тогава - Всеки На Мястото СИ! Това, Наистина Не Се Издържа!!!

преди 18 години 10 месеца #21905

ime писа:

SoYoung писа: Спорт-Здраве,радват ме думите ти.Щом имаме будни студенти оттам нататъка нещата вървят на оправяне.Време е чавдарчетата да си ходят.А се надявам да ги изпратим подобаващо.

туй добре, ама когато се събудят военните, тогава ще е истинска радост. Щото едни такива студенти в китай се събудиха, ама военните още спяха. И познай кой имаше танкове?

Вярно е,но и военните са бащи,и те имат студенти ;-)

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.