Гадовете пак затриха сайта XNETBG
"И Авраам няма как да е с еврейски произход, а по-скоро евреите са с "авраамски" произход. "
Ама ти съвсем оплеска работите и равина направо ще си оскубе брадата. Да твърдиш, че евреите имат ирански или о, ужас - кавказки (сарматски) произход е просто светотатство. Яхве няма да ти го прости! Това е същото както тук периодично разни се изхождат, че българите имали ирански произход. Поне да беше чистокръвна еврейка, а то шабес-гой. Не си губете времето с това объркано същество.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Предполагам, обаче, че след като научили за съществуването на евреите, киргизите са поправили грешката си.Kohen писа: Древните киргизи не подозирали за съществуването на евреите, и за всички беди и нещастия обвинявали природните стихии.
И доста българи също не умеят да виждат, че проблемите не са природни бедствия. Горски пожари, наводнения, Цунами, Катрина, HAARP, ... списъкът е много дълъг. Нищо не става без план, без предварително решение.
Но този и много други сайтове съществуват, за да не изпадаме в положението на киргизите, нали
Аз за теб човек ли съм?Я дай да се запознаем да видиш,че съм човек.А ти човек ли си?Покажи снимка покажи нещо от себе си да видим да не са ти поникнали крила и ангелче да си станал.Миналата година Хамаз на Ливан ви е?а мамата-125 танка "Меркава" на скрап.Айде и тук да се пръкне един Български "Хамаз" да видим какво ще остане от такива като теб.Като ви пресъхне цицката-СЕЩ и няма откъде да сучете се оказвате в една пустиня.А никой не ви иска.Тогава искам да ти чуя гласчето "пич".Спокоен съм за такива като теб-знам,че ще умирате бавно.
Чифутите са обречени! Тук на тази земя идва нашият ред!
Всеки говори на всеки и често се завръзват спорове дори с лектори на теми,различни от инжинерството.
Щом вече се заформят и трайни протестни дейстивя,нещата според мен вървят на добре.
Вярно е,но и военните са бащи,и те имат студентиime писа:
туй добре, ама когато се събудят военните, тогава ще е истинска радост. Щото едни такива студенти в китай се събудиха, ама военните още спяха. И познай кой имаше танкове?SoYoung писа: Спорт-Здраве,радват ме думите ти.Щом имаме будни студенти оттам нататъка нещата вървят на оправяне.Време е чавдарчетата да си ходят.А се надявам да ги изпратим подобаващо.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.