Гадовете пак затриха сайта XNETBG

преди 18 години 10 месеца #21996
www.xnetbg.com/www/site/smf/index.php?topic=3530.15
Четете най-долният голям коментар!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 10 месеца #21997
Re: Деспотизмът на агентурната власт в България
« Отговор #25 -: Вчера в 09:24:59 pm »
Отговори с цитат
ето на какво се натъкнах:

Активен

преди 18 години 10 месеца #21999

WhiteKNght писа: www.xnetbg.com/www/site/smf/index.php?topic=3530.15
Четете най-долният голям коментар!

WhiteKNght,това е част от коментари на материал от нашия форум на Елтимир,а Търпелив от х-нет го е взел от форума на атака,където го е постнал Тенгрианин.Ясна ли ти е врътката?

преди 18 години 10 месеца #22002
Забравете за Елтимир и за неговите материали. И не ме цитирайте повече. Не съм Цветомир Йолов, няма да ви дам под съд, но не е коректно и няма капка достойнство в това да цитирате текстове на човек, когото отричате.

преди 18 години 10 месеца #22003

Елтимир писа: ..., но не е коректно и няма капка достойнство в това да цитирате текстове на човек, когото отричате.

Това множествено число мисля,че не е коректно/"цитирате" и "отричате"/.Поименно ще е по-добре.

преди 18 години 10 месеца #22004
Добре, говоря за админите и модераторите на тоя сайт, той е техен. Аз също на книга имах някакви права и много хора смятаха сайта за мой, но моите права бяха само на книга. Нито имах правата, нито сайтът беше мой. Говоря за тяхното отношение, останалите сме само посетители, прости посетители. Много прости, както се оказва.

преди 18 години 10 месеца #22005

Елтимир писа: Говоря за тяхното отношение, останалите сме само посетители, прости посетители. Много прости, както се оказва.

Давай по-конкретно да видим за какво става въпрос,че така си се напушил.

преди 18 години 10 месеца #22007
Моля хората, които отговорарят за тоя сайт, да махнат от тук всичко мое. В противен случай ще обявя навсякъде, че те го използват без мое знание и съгласие. Друго не мога да нааправя, но това поне мога.

преди 18 години 10 месеца #22009
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

преди 18 години 10 месеца #22010
Моля хората, които отговорарят за тоя сайт, да махнат от тук всичко мое. В противен случай ще обявя навсякъде, че те го използват без мое знание и съгласие. Друго не мога да направя, но това поне мога.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.