Задържаха автори на неонацистки сайт у нас Дали и на нас не ни готвят нещо!!!???
Не ти ли се струва, че през последните години на войната, идеята за СС беше малко опорочена? Опитвам да пусна една снимка, за да разбереш какво имам предвид. Нека гледаме малко по-критично на нещата. Нищо на този свят не е само черно или само бяло.Планинец писа:
Само да допълня че национал социализма нее германски национализъм.Национал-социализма е над национален но в рамките на арийската раса.Само съществуването на Waffen SS го доказва...но това е една друга и обширна тема.Azerath писа: Иначе абсолютно подкрепям Елтимир в мнението му, че национал-социализма си е вътрешно германска работа.
Ето я и снимката: www.voininatangra.org/modules/xcgal/disp...um=lastup&pos=0&cat=
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Незнам какво точно имаш оредвид но ss дивизията която е отказала да се предаде в Берлин е била френска.Елтимир писа:
Не ти ли се струва, че през последните години на войната, идеята за СС беше малко опорочена? Опитвам да пусна една снимка, за да разбереш какво имам предвид. Нека гледаме малко по-критично на нещата. Нищо на този свят не е само черно или само бяло.Планинец писа:
Само да допълня че национал социализма нее германски национализъм.Национал-социализма е над национален но в рамките на арийската раса.Само съществуването на Waffen SS го доказва...но това е една друга и обширна тема.Azerath писа: Иначе абсолютно подкрепям Елтимир в мнението му, че национал-социализма си е вътрешно германска работа.
Относно еврейската супремация, дължаща се на йерархията на народите в самата религия, където евреите, разбира се, са най-високо, не съм особено против.
Да не би да твърдиш, че нямаш нищо против еврейската йерархия на народите, където те се възприемат като "богоизбран" народ, който трябва да управлява другите?
Също така е имало и “Индийски легион” създаден през 1943 ако не се лъжа, който се е сражавал във Франция. Какво значение има коя дивизия е останала последна? Част от Британската дивизия също загива в Берлин. "Викинг" пък се сражават в отбраната на Будапеща и после в боевете при Виена през 1945.Планинец писа:
Само Клоуните мразим повече.
Вотан дето му пречели викащите зиг хаил. Следващия път им кажи да спрат, щом толко ти пречат. Та тогаз със журналистите ти ще поемето по дългия път към вкъщи.
Много гледатае анти расистката реклама по МТВ и за т'ва тия дето викат Зиг Хаил ви пречат толкоз много.
Жалко е да имаш подготвена армия, която се бие за идеи близки до твоите и ти да я отричаш, презираш, хулиш и дори гониш!
И аз съм против апартейда и негрите.bgskin писа: Най- мразим негрите и расистите!
Обаче с негрите нямам общо, щото с години не съм срещал в НЗ жив негър.
Виж с циганите - друга работа. Страданията дето са ми причинили на мен и моите близки, мога да опиша в книга . Та това е причината поради която съм в състояние да застрелям неограничено количество ЧАНДАЛА мародерстващи в мой имот. И ни най малко бих се замислил дали трябва. Просто трябва. Друг начин няма. Те са си го заслужили няколко пъти. Аз само веднъж ще го направя. Другото ще им го опростя от благородство.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.