Задържаха автори на неонацистки сайт у нас Дали и на нас не ни готвят нещо!!!???

преди 19 години 7 месеца #12708
Планинец!Шегичка а???

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 7 месеца #12723
Казусът с двамата задържани в Карлово само на пръв поглед изглежда сложен,а всъщност е много елементарен.просто става въпрос за поредната масирана пропагандна кампания против национализма в България.
За мен преди всичко, е важна реакцията на медиите.
Отново,за кой ли път,става въпрос за непознаване на материята,което,от своя страна, води и до грубо манипулиране на обществото.
Бъркат се понятията.Смесват се доктрината на Алфред Розенберг с доктрината
на Джовани ди Саки и Габриеле д'Анунцио.Смесват се Национал-социализма с Фа-
шизма.
Това,в края на краищата,не е чак толкова съществено.По-важното,бих казал
и по-страшното е това,че с действията си подобни лумпенчета поставят под удар
идеите на българските националисти.И това съвсем не е за първи път.
Спомням си един 19-ти февруари,отбелязва се годишнината от гибелта на Апо-
стола на Свободата - Васил Левски.От площада пред Народния театър в София тръгва факелно шествие по посока на площада,където се намира паметникът на Левски.Ще се поднасят венци.Шествието се движи по бул."Руски",факлите горят,развяват се знамена и се скандират лозунги.И на всеки 40-50 метра по команда се скандира:"Зиг Хайл!"До мен вървят двама чуждестранни журналисти,които бях поканил специално за случая и непрекъснато ме питат с недоумение:Но нали това са български националисти,защо викат:"Зиг Хайл?"
А аз просто не знаех какво да им отговоря.

преди 19 години 7 месеца #12724
ПРОДЪЛЖЕНИЕ:
Явно е дошло времето да се обясни на подобни кретени като тия,двамата от Карлово,че по време на Нюрнбергския процес е взето решение за денацификация.
И това продължава и до днес,както и че навсякъде подобни прояви се инкриминират.
Преди известно време,също така,във Франция бе гласуван т.н.Закон"Гесо",
по името на неговия вносител във Френското национално събрание.В момента действията на този закон се разпростират върху територията на 10 европейски
държави.Според достоверна информация това ще стане скоро и у нас!
Известно ли им е,че дори най-фанатизираните футболни запалянковци в
Англия,Германия,Холандия,Италия или Испания не биха се осмелили да развяват
знамена със свастики.
Също така,бих ги попитал дали могат свободно да си купят някъде в Западна Европа книги,подобни на тези,които се продават на пл."Славейков"в цен-
търа на София?
Трябва,наистина трябва да се направи всичко възможно да не се дава
никакъв повод за репресивни действия срещу българските националисти.
Ето защо от всички нас зависи да не допускаме в бъдеще подобни провока-
ции.Ето защо трябва да бъдем бдителни и да се пазим от такива идиоти,които могат
единствено и само да ни напакостят и да навредят на нашата кауза!

преди 19 години 7 месеца #12736
Наистина такива само пакостят. Ума им е пубертетски и със склоност към самоизтъкване и привличане на вниманието на околните.
Келеши!
Такива никак не могат да бъдат български националисти, ми те са заслепени по отмрели немски залитания. Ние сега за немското ли сме , или за българското?

Това едното. Другото което трябва да се вземе под внимание е да се обяснява на ясен език какво е туй Свастика и що чифутоидите толкова се плашат от нея, а пък не се плашат от петолъчки и масонски символики. Както и да се изтъква че по няколко сгради в София са нашарени със Свастики още от преди 1933-та. И днес си ги има. Както и свастиките по древните предмети намиращи се в музеите. И питам аз :как да скрием и заличим свастиките по чипровските килими и българските шевици?

Друго. Ако ще обвиняваме кой е и кой не е фашист, то по смисъла на определението за фашизъм попада цялото правителство на България със всичките му дискриминациони спрямо българите закони. Както и днес действащия геноцид. Да България е тоталитарна и фашиска държава насочила целия си репресивен апарат спрямо мнозинството и толерираща до безкрайност малцинството. Предимно мангалоидното такова.

Трето: за да е в тон политиката на нашето фашистко правителство с символите считам че би било коректно и съвсем правилно върху сградата на антиНародното Събрание да се монтира една огромна Свастика. Или по добре би било това да стане на мястото дето през 1990 един хеликоптер отнесе червената петолъчка. А смисъла на тази свастика ще е такъв какъвто всеки го разбира за себе си - според познанията и общата му култура.
:tooth: :hammer:

преди 19 години 7 месеца #12806
Аман от келемета. :-D

преди 19 години 7 месеца #12807
www.voininatangra.org/modules/ipboard/in...php?act=ST&f=2&t=439

Ето в тази тема обсъждахме сайта, когато авторите ни писаха. Аз заставам зад мнението, че авторите са идиоти, съдейки по цялото съдържание на сайта.
Но редно ли е да бъдат пратени в затвора 19 и 21 годишни момчета само затова, че са пуснали сайт, било то и нацистки? Не се водете по зомбираното обществено мнение, което казва "линч!!". Има много други гадове за бесене, защо трябва се почва от някакви хлапаци, а не от истинските престъпници. Например Иван Главчев, на който му намалиха присъдата със специален закон. А какво ще кажем за десетките сайтове на секти и комунистически организации, които си работят без да ги закачат?

преди 19 години 7 месеца #12818
Даже и в пускането на нацистки сайт не виждам нищо лошо, нека да има информация. Но според мен е повече от глупаво ние, Българите да се кланяме на германски герои и личности изобщо - ние си имаме наши! А пък задържането им е абсурдно, това да кажеш, че Орелът тъпче Българския герб е също толкова глупаво колкото и да кажеш, че този същия Орел тъпче венеца със Свастиката! Иначе абсолютно подкрепям Елтимир в мнението му, че национал-социализма си е вътрешно германска работа.

Как може създателите на нацистки/нео-нацистки/фашистки и какъвто и да е сайт на подобна основа да могат да получат до 3 години затвор по абсурдния НК а пък разни като Педалко 1 за склоняване към проституция да получат само 5 години!

georgi_nz, сравни си мненията от двете теми, много се различават и ми е трудно да те разбера.
;-)

преди 19 години 7 месеца #12834

Azerath писа: georgi_nz, сравни си мненията от двете теми, много се различават и ми е трудно да те разбера.
;-)

Ами тогава така съм мислил. Явно е че ми е харесал с нещо сайта. Не помня кое ме е впечатлило преди десетина месеца. Ако сега видя сайта отново мога да си спомня.
А поста ми от тогава си стои и не мисля да го променям , а ако имаш някакви конкретни въпроси към мен - питай.

преди 19 години 7 месеца #12873
Бащата на едно от момчетата е бил агент на ДС. Защо трябва да ги коментираме въобще? То работата е съшита с бели конци!
И бъдете сигурни - няма да ги пратят в затвора. Поне тях. Ние, другите, да му мислим!

преди 19 години 7 месеца #12889

Azerath писа: Иначе абсолютно подкрепям Елтимир в мнението му, че национал-социализма си е вътрешно германска работа.

Само да допълня че национал социализма нее германски национализъм.Национал-социализма е над национален но в рамките на арийската раса.Само съществуването на Waffen SS го доказва...но това е една друга и обширна тема.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.