Задържаха автори на неонацистки сайт у нас Дали и на нас не ни готвят нещо!!!???

преди 19 години 7 месеца #12659

Планинец писа:

Иван писа: Искам да се включа със следните неща:
1. Арестуваните момчета са поругали герба на България. Това е недопустимо. Можем да гадаем какво са мислили и бленували, но виждаме какво са извършили. Ако пък в бляновете си виждат наистина България стъпкана от Орела...

Ти това сериозно ли го мислиш или просто ей така си пишеме?А и дори да са поругали нещо то какво е то?На коя държава и коя власт?Твоята?Нашата?
Ако това го бях прочел в нашата хубавата и прекрасна преса,която винаги държи да ни информира какво точно сее случило :-D всичко щеше да си е намясто,но не и в този форум.

Аз говоря за тактика и стратегия. Напълно съм наясно каква ни е държавата и отчасти защо е така. В случая с арестуваните скинчета трябва не да се задават риторични въпроси, а да се изнесе необходимата информация. Какво са целели тия момчета, как са смятали да го постигнат и какво са постигнали. Това го няма в медиите, така че разчитаме на запознатите със случая да ни разяснят. В противен случай темата в тоя форум е безсмислена.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 7 месеца #12661

Иван писа: Аз говоря за тактика и стратегия. Напълно съм наясно каква ни е държавата и отчасти защо е така. В случая с арестуваните скинчета трябва не да се задават риторични въпроси, а да се изнесе необходимата информация. Какво са целели тия момчета, как са смятали да го постигнат и какво са постигнали. Това го няма в медиите, така че разчитаме на запознатите със случая да ни разяснят. В противен случай темата в тоя форум е безсмислена.

W podkrepa na towa koeto kazwa6, 6te priloja edin material,koito me kara da mislq,4e otnowo se ot4ita dejnost otklonqwa6ta wnimanieto ot osnownoto ...ot tezi koito staratelno podgotwqt sledwa6tite "skin4eta":

В българска он-лайн игра ученици строят фабрики за наркотици

Областният съвет по наркотични вещества в Благоевград предлага на медиите провеждане на обществен дебат от 11.01 до 11.02 .2007 на тема :" Съгласни ли сте , докато играят в Интернет, децата ви да строят фабрики за наркотици? Това ли ще бъде европейското бъдеще на българските деца?"

В Областния съвет по наркотични вещества се получи информация от ученици към една българска игра в Интернет, към която подрастващите проявяват особено голям интерес-
www.bgmafia.com. Адресът на ОбС по наркотични вещества, където се очакват мнения по въпроса е pitaizan@abv.bg .

Още в стартовата страница на играта е поместено следното предупреждение : Геймплеят на играта се гради на насилие и пороци. Не се препоръчва за лица под 16 години. До момента в нея са регистрирани 125 945 потребители.

преди 19 години 7 месеца #12683
Както е тръгнало всички млади българи да се изнасят от лишената ни от истински патриоти в това време страна, процентните статистики ще покажат циганите като преобладаващо население. И как се очаква да няма нацисти при цялата тази пасмина, избрала България за своя кочина? Не мога да разбера защо не се прави нещо по въпроса от страна на властите. Циганите имат дори повече привилегии от нас. Прав си е Сидеров, че е против, макар да не може да оправи положението, дори АТАКА да бе водеща партия. Проблемът с циганите се крие именно в привилегиите им в България, където другаде едва ли биха получили. Относно еврейската супремация, дължаща се на йерархията на народите в самата религия, където евреите, разбира се, са най-високо, не съм особено против. Но проблемът с циганите, които скоро ще преобладават на площта на България трябва да се реши. Не искам България, която е с толкова богата и достойна история да свърши по този, меко казано, долен начин.

преди 19 години 7 месеца #12684
България е във всеки един от нас. Като държава може и да загинем, но като етнос никога!
А, какво искаше да кажеш за евреите, че не ми стана ясно?

преди 19 години 7 месеца #12693
Не се изразих добре. Подкрепям нацизма в "борбата" с циганите, но няма да изказвам предпочитания при еврейския проблем, защото те не са това, което ме засяга. Като етнос ще се размием от смесени бракове в чужбина и прочее.

преди 19 години 7 месеца #12698

DraconiaN писа: Не се изразих добре. Подкрепям нацизма в "борбата" с циганите, но няма да изказвам предпочитания при еврейския проблем, защото те не са това, което ме засяга. Като етнос ще се размием от смесени бракове в чужбина и прочее.

ОСЪЗНАЙ СЕ!!!
Еврейският проблем е ОСНОВЕН,а циганският е следствие на еврейския.
Това са световните паразити,които са ни яхнали!

преди 19 години 7 месеца #12699
Добре, евреи, цигани, турци... Къде му се вижда краят?

преди 19 години 7 месеца #12700

DraconiaN писа: Добре, евреи, цигани, турци... Къде му се вижда краят?

Кое му е ДОБРЕТО???
От по-предния ти пост разбрах,че ти си против цигани,а нямаш нищо против чифутите.Нямаш мнение или ги харесваш?Ето това не можах да разбера.
Края ще го видиш,когато робите се събудят.Това не е само антицигански сайт,а сайт
против всичко античовешко.
Ако има нещо,което не ти е ясно просто се разрови в материалите на сайта и почети! :thumbsup:

преди 19 години 7 месеца #12703

dary писа: ... сайт
против всичко античовешко.

Явно има голямо разминаване в понятията човешко,защото за някои потребители ако не пише Тангра значи нее.

преди 19 години 7 месеца #12705
С еврейския проблем не съм достатъчно запозната, затова ще избегна коментар по този въпрос.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.