Задържаха автори на неонацистки сайт у нас Дали и на нас не ни готвят нещо!!!???
Аз говоря за тактика и стратегия. Напълно съм наясно каква ни е държавата и отчасти защо е така. В случая с арестуваните скинчета трябва не да се задават риторични въпроси, а да се изнесе необходимата информация. Какво са целели тия момчета, как са смятали да го постигнат и какво са постигнали. Това го няма в медиите, така че разчитаме на запознатите със случая да ни разяснят. В противен случай темата в тоя форум е безсмислена.Планинец писа:
Ти това сериозно ли го мислиш или просто ей така си пишеме?А и дори да са поругали нещо то какво е то?На коя държава и коя власт?Твоята?Нашата?Иван писа: Искам да се включа със следните неща:
1. Арестуваните момчета са поругали герба на България. Това е недопустимо. Можем да гадаем какво са мислили и бленували, но виждаме какво са извършили. Ако пък в бляновете си виждат наистина България стъпкана от Орела...
Ако това го бях прочел в нашата хубавата и прекрасна преса,която винаги държи да ни информира какво точно сее случиловсичко щеше да си е намясто,но не и в този форум.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
W podkrepa na towa koeto kazwa6, 6te priloja edin material,koito me kara da mislq,4e otnowo se ot4ita dejnost otklonqwa6ta wnimanieto ot osnownoto ...ot tezi koito staratelno podgotwqt sledwa6tite "skin4eta":Иван писа: Аз говоря за тактика и стратегия. Напълно съм наясно каква ни е държавата и отчасти защо е така. В случая с арестуваните скинчета трябва не да се задават риторични въпроси, а да се изнесе необходимата информация. Какво са целели тия момчета, как са смятали да го постигнат и какво са постигнали. Това го няма в медиите, така че разчитаме на запознатите със случая да ни разяснят. В противен случай темата в тоя форум е безсмислена.
В българска он-лайн игра ученици строят фабрики за наркотици
Областният съвет по наркотични вещества в Благоевград предлага на медиите провеждане на обществен дебат от 11.01 до 11.02 .2007 на тема :" Съгласни ли сте , докато играят в Интернет, децата ви да строят фабрики за наркотици? Това ли ще бъде европейското бъдеще на българските деца?"
В Областния съвет по наркотични вещества се получи информация от ученици към една българска игра в Интернет, към която подрастващите проявяват особено голям интерес-
www.bgmafia.com. Адресът на ОбС по наркотични вещества, където се очакват мнения по въпроса е pitaizan@abv.bg .
Още в стартовата страница на играта е поместено следното предупреждение : Геймплеят на играта се гради на насилие и пороци. Не се препоръчва за лица под 16 години. До момента в нея са регистрирани 125 945 потребители.
А, какво искаше да кажеш за евреите, че не ми стана ясно?
ОСЪЗНАЙ СЕ!!!DraconiaN писа: Не се изразих добре. Подкрепям нацизма в "борбата" с циганите, но няма да изказвам предпочитания при еврейския проблем, защото те не са това, което ме засяга. Като етнос ще се размием от смесени бракове в чужбина и прочее.
Еврейският проблем е ОСНОВЕН,а циганският е следствие на еврейския.
Това са световните паразити,които са ни яхнали!
Кое му е ДОБРЕТО???DraconiaN писа: Добре, евреи, цигани, турци... Къде му се вижда краят?
От по-предния ти пост разбрах,че ти си против цигани,а нямаш нищо против чифутите.Нямаш мнение или ги харесваш?Ето това не можах да разбера.
Края ще го видиш,когато робите се събудят.Това не е само антицигански сайт,а сайт
против всичко античовешко.
Ако има нещо,което не ти е ясно просто се разрови в материалите на сайта и почети!
Явно има голямо разминаване в понятията човешко,защото за някои потребители ако не пише Тангра значи нее.dary писа: ... сайт
против всичко античовешко.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.