кои са www.voininatangra.org ? анти - християнcтвo ?????

преди 19 години 9 месеца #11349
:clap: :-)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 9 месеца #11367

iss писа:

LEGEND писа:
Аз съм нов тук и май неcxващам .... това намерих под една от снимките та нима www.voininatangra.org е против християнството или само този СЕВАР админа на сайт-ът или нещо аз невързвам?????

:-) " неcxващам" i "невързвам" sa to4nite dumi!Ako wmesto kartinkite i komentarite pod tqh pregleda6 po obstojno materialite na sajta 6te zapo4ne6 da "SHWA6TA6"....a sled wreme i da "WYRZWA6".... ;-)

Отговорила си му най-спокойно и културно, а тоя се нахвърля като бесен чакал. Дали пък не го е подразнил самия ти аватар с озъбения вълк? Просто е видял себе си като "псе за снимка и то пършиво което яде комат хляб от ръката на стопанина си". Та оттам и реакцията му. Забрави го тоя кретен, вече ще разбере грешката си, ама късно.

преди 19 години 9 месеца #11400
Rebember, the 5-te november!

преди 19 години 9 месеца #11452

Елтимир писа: Rebember, the 5-te november!

Това ли е ДАТАТА на Седмостълпците?

Елтимире, автора на "Новата тайна история" дали е съгласен да разпостраняваме произведението му за ползу роду, без печалба за никой, без да търси арторски права и дивиденти?
Ако ДА - да действаме, а?

преди 19 години 9 месеца #11457

Елтимир писа: Rebember, the 5-te november!

Не сме забравили посланието на тази фраза!

преди 19 години 9 месеца #11463
Съвсем скоро ще се получат отговори на много въпроси. Вярвам, че тогава провокаторите ще престанат с безсмислените си питания.

преди 19 години 9 месеца #11465
Аз не вярвам, че провокаторите ще спрат с провокативните си въпроси. Та нали за това им плащат? В работните им картони ги водят като "платен провокатор". Те такива, ако ги изгонят, немой си намерят нормална работа.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.