кои са www.voininatangra.org ? анти - християнcтвo ?????

преди 19 години 9 месеца #11316
Уебмастер Севар
Регистиран: 2005/7/11
От:
Публикации: 1829

Re:
Това е основно да дразним разни християни, които се хващат само за външните неща и дреболиите. Ти явно не спадаш към тази група. Пък и за майтап. Те май сериозно вярват, че ние се занимаваме с някакви ритуали, казани с отвара и други неща, научени от Холивуд.

Аз съм нов тук и май неcxващам .... това намерих под една от снимките та нима www.voininatangra.org е против християнството или само този СЕВАР админа на сайт-ът или нещо аз невързвам?????

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 9 месеца #11317

LEGEND писа:
Аз съм нов тук и май неcxващам .... това намерих под една от снимките та нима www.voininatangra.org е против християнството или само този СЕВАР админа на сайт-ът или нещо аз невързвам?????

:-) " неcxващам" i "невързвам" sa to4nite dumi!Ako wmesto kartinkite i komentarite pod tqh pregleda6 po obstojno materialite na sajta 6te zapo4ne6 da "SHWA6TA6"....a sled wreme i da "WYRZWA6".... ;-)

преди 19 години 9 месеца #11318
Има хора дето по добре ще ти отговорят от мен.Тази тема е повдигана много пъти. Но конкретно тук никой от нас няма за цел да дразни с нищо християните(друг е въпросът колко те са истински християни и държат особенно на християнските цености). Единствените , който се опитват да го правят засега са провокиращите в нежелана посока - а тях мисля че своевремено ги банва админа.
Никой тук не е тръгнал да се бори против църквата. А това че тя е една болна и сприхава институция, не вършеща кой знае какво ( освен да демонстрира борба против автентичното християнство и води вътрешни борби за пари и имоти) си е неин проблем.
Ние тук сме се издигнали над нейното ниво и си обсъждаме по-важни неща. Църквата на комунистическия висш офицер от ДС Максим не ни интерисува. Ние се занимаваме с духовни проблеми, а както и също с въпроса за оцеляване на българската нация по време на геноцид.
Би било много хубаво тези дето са много раздразнителни да спрат да се занимават с нас, да не ни наблюдават непрекъснато, а да си гледат в собственото канче и да не се разсейват със околните. Мисля, че ние сме им най малкия проблем - тя религията им изгнила и отмира във времето, а те тръгнали нас да учат.

преди 19 години 9 месеца #11319

LEGEND писа: Уебмастер Севар
Регистиран: 2005/7/11
От:
Публикации: 1829

Re:
Това е основно да дразним разни християни, които се хващат само за външните неща и дреболиите. Ти явно не спадаш към тази група. Пък и за майтап. Те май сериозно вярват, че ние се занимаваме с някакви ритуали, казани с отвара и други неща, научени от Холивуд.

На главната страница най-отгоре има надпис За Движението "Воини на Тангра". Натисни го, за да можеш да прочетеш това:

www.voininatangra.org/modules/xfsection/...le.php?articleid=286

и това:

www.voininatangra.org/modules/xfsection/...le.php?articleid=207

преди 19 години 9 месеца #11320
На Иван благодарско
На Жоро nz също - макар и да несъм съгласен с него.

А на ISS с хубавата картинка - добре е за теб че си виртуален а то в реалният живот строго може да ce търси обяснения от теб.
препоръчвам ти да си сложеш псе за снимка и то пършиво което яде комат хляб от ръката на стопанина си.

От името на по-голямата част на Българите казвам, най-святи неща за нас са :

#1 БОГ
#2 България
#3 Семейство

Разбирасе че може и да не се съгласите с мен но пробвайте пуснете нова тема - анкета и сами ще се убедите.

преди 19 години 9 месеца #11322

На Иван благодарско
На Жоро nz също - макар и да несъм съгласен с него.

Ами щом не си съгласен е добре - значи мислиш по своему.

От името на по-голямата част на Българите казвам, най-святи неща за нас са :

#1 БОГ
#2 България
#3 Семейство

Помежду България и Семейство може да вмъкнеш Род.
Това е липсващото звено дето комунистите затриха целенасочено. Днес не се тачи рода, никой не си прави родови събирания. Рода вече няма свещената обединителна функция и това е много лошо.
Виж по въпроса "Кръгове на нашата отбрана":
www.voininatangra.org/modules/xfsection/...cle.php?articleid=60

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 15.11.2006, 15:45

преди 19 години 9 месеца #11323
Аз съм "този Севар". Би ли ми дал линка към картинката, че нещо не мога да я намеря нещо?

преди 19 години 9 месеца #11327

добре е за теб че си виртуален а то в реалният живот строго може да ce търси обяснения от теб.

Уооооооооу по-леко с нервите другарю!!!
Ааа- и ние не пасем трева :-D :-D :-D

преди 19 години 9 месеца #11328
Не разбрахте ли вече, че хората чакат второто пришествие да ги спаси и Христос да се яви на изборите за да си направят труда да гласуват... :out:

Тая тема се преекспонира вече сумати пъти, старата песен на нов глас!

Легенд, защо просто не прочетеш материялите и не потърсиш няколкото теми по тоя въпрос във форума.... ?!
Ако те мързи да четеш и просто търсиш директни отговори, значи така или иначе няма да ги разбереш... а ние само ще си повтаряме нещата като папагали за глухи уши!

преди 19 години 9 месеца #11346

LEGEND писа:
А на ISS с хубавата картинка - добре е за теб че си виртуален а то в реалният живот строго може да ce търси обяснения от теб.
препоръчвам ти да си сложеш псе за снимка и то пършиво което яде комат хляб от ръката на стопанина си.

1.виртуалнA...A...A
2.

в реалният живот строго може да ce търси обяснения от теб.

...za kakwo?...i ot kogo?
3.

препоръчвам ти да си сложеш псе за снимка и то пършиво което яде комат хляб от ръката на стопанина

...za da ne se 4ustwa6 edinstwennoto pyr6iwo pse tuk li???
...koe ne ti haresa w izkazwaneto mi 4e si pozwolqwa6 da mi gowori6 s tozi oskyrbitelen ton?...ton prisy6t samo na lajnari koito osmyrdqwat skoro celiq sait...

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.