кои са www.voininatangra.org ? анти - християнcтвo ?????
Регистиран: 2005/7/11
От:
Публикации: 1829
Re:
Това е основно да дразним разни християни, които се хващат само за външните неща и дреболиите. Ти явно не спадаш към тази група. Пък и за майтап. Те май сериозно вярват, че ние се занимаваме с някакви ритуали, казани с отвара и други неща, научени от Холивуд.
Аз съм нов тук и май неcxващам .... това намерих под една от снимките та нима www.voininatangra.org е против християнството или само този СЕВАР админа на сайт-ът или нещо аз невързвам?????
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
LEGEND писа:
Аз съм нов тук и май неcxващам .... това намерих под една от снимките та нима www.voininatangra.org е против християнството или само този СЕВАР админа на сайт-ът или нещо аз невързвам?????
Никой тук не е тръгнал да се бори против църквата. А това че тя е една болна и сприхава институция, не вършеща кой знае какво ( освен да демонстрира борба против автентичното християнство и води вътрешни борби за пари и имоти) си е неин проблем.
Ние тук сме се издигнали над нейното ниво и си обсъждаме по-важни неща. Църквата на комунистическия висш офицер от ДС Максим не ни интерисува. Ние се занимаваме с духовни проблеми, а както и също с въпроса за оцеляване на българската нация по време на геноцид.
Би било много хубаво тези дето са много раздразнителни да спрат да се занимават с нас, да не ни наблюдават непрекъснато, а да си гледат в собственото канче и да не се разсейват със околните. Мисля, че ние сме им най малкия проблем - тя религията им изгнила и отмира във времето, а те тръгнали нас да учат.
На главната страница най-отгоре има надпис За Движението "Воини на Тангра". Натисни го, за да можеш да прочетеш това:LEGEND писа: Уебмастер Севар
Регистиран: 2005/7/11
От:
Публикации: 1829
Re:
Това е основно да дразним разни християни, които се хващат само за външните неща и дреболиите. Ти явно не спадаш към тази група. Пък и за майтап. Те май сериозно вярват, че ние се занимаваме с някакви ритуали, казани с отвара и други неща, научени от Холивуд.
www.voininatangra.org/modules/xfsection/...le.php?articleid=286
и това:
www.voininatangra.org/modules/xfsection/...le.php?articleid=207
На Жоро nz също - макар и да несъм съгласен с него.
А на ISS с хубавата картинка - добре е за теб че си виртуален а то в реалният живот строго може да ce търси обяснения от теб.
препоръчвам ти да си сложеш псе за снимка и то пършиво което яде комат хляб от ръката на стопанина си.
От името на по-голямата част на Българите казвам, най-святи неща за нас са :
#1 БОГ
#2 България
#3 Семейство
Разбирасе че може и да не се съгласите с мен но пробвайте пуснете нова тема - анкета и сами ще се убедите.
На Иван благодарско
На Жоро nz също - макар и да несъм съгласен с него.
Ами щом не си съгласен е добре - значи мислиш по своему.
Помежду България и Семейство може да вмъкнеш Род.От името на по-голямата част на Българите казвам, най-святи неща за нас са :
#1 БОГ
#2 България
#3 Семейство
Това е липсващото звено дето комунистите затриха целенасочено. Днес не се тачи рода, никой не си прави родови събирания. Рода вече няма свещената обединителна функция и това е много лошо.
Виж по въпроса "Кръгове на нашата отбрана":
www.voininatangra.org/modules/xfsection/...cle.php?articleid=60
Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 15.11.2006, 15:45
добре е за теб че си виртуален а то в реалният живот строго може да ce търси обяснения от теб.
Уооооооооу по-леко с нервите другарю!!!
Ааа- и ние не пасем трева
Тая тема се преекспонира вече сумати пъти, старата песен на нов глас!
Легенд, защо просто не прочетеш материялите и не потърсиш няколкото теми по тоя въпрос във форума.... ?!
Ако те мързи да четеш и просто търсиш директни отговори, значи така или иначе няма да ги разбереш... а ние само ще си повтаряме нещата като папагали за глухи уши!
1.виртуалнA...A...ALEGEND писа:
А на ISS с хубавата картинка - добре е за теб че си виртуален а то в реалният живот строго може да ce търси обяснения от теб.
препоръчвам ти да си сложеш псе за снимка и то пършиво което яде комат хляб от ръката на стопанина си.
2.
...za kakwo?...i ot kogo?в реалният живот строго може да ce търси обяснения от теб.
3.
...za da ne se 4ustwa6 edinstwennoto pyr6iwo pse tuk li???препоръчвам ти да си сложеш псе за снимка и то пършиво което яде комат хляб от ръката на стопанина
...koe ne ti haresa w izkazwaneto mi 4e si pozwolqwa6 da mi gowori6 s tozi oskyrbitelen ton?...ton prisy6t samo na lajnari koito osmyrdqwat skoro celiq sait...
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.