ПОМОГНЕТЕ! ИЗДИРВА СЕ

преди 19 години 4 дни #20009

Според мен обаче в никакъв случай не бива на "некролозите" да има снимки на реални жертви, това е много прокобно.

И аз съм на това мнение.
Когато си готова с примерни проекти всеки ще може да се включи с идеи и заедно да доизпипаме нещата. За сега върху теб пада основно задачата и ако имаш затруднения казвай.
Относно синхронизирането мисля, че ще е добре тези, които са съгласни да се включат в акцията да заявят участието си и да се уточняват нещата на ЛС,за да има все пак елемент на изненада :lol:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 дни #20019
Ей сега пуснах в галерията един примерен "некролог" за трафика на хора. Давайте идеи и варианти да го доизпипаме, може пък и по съвсем друг начин да се направи. На мен не ми даде сърце да пиша че са починали жертвите :-( (и мисля че не бива така да се пише, макар че някои може и наистина да са), писах че е починало доверието ни във всички институции... :biggrin:
Аз от утре 10-ина дена ще съм на Планината, а там нямам достъп до и-нет, но като се върна може да уговорим на ЛС време за съвм.действия! Изненадата наистина е мн.важна!

преди 19 години 3 дни #20043
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

преди 19 години 3 дни #20066
Тиен, добре изглежда , но все пак за да не се слива с обикновенните некролози и хората да им обърнат внимание, нашите ще е добре да се различават или по размера или по цветовете.
Няма ли да е добре ако се опишат институциите, които бездействат и по този начин съдействат на трафикантите престъпници и точно в района или в непосредствена близост до тях /сградите на институциите/ да не пестим "некролози".

преди 19 години 3 дни #20067
Добре ще е ако повече хора се включат с идеи :confused:

преди 19 години 3 дни #20089
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

преди 18 години 11 месеца #20321
ИМЕ, много добре си напипал важните неща на които трябва да се наблегне.
Посланието наистина трябва да разтърси земята под краката на четящия. Проблема е там, че не всеки има потенциала да го напише така, както трябва за да има ефект.

Някой като Елтимир или който има дар слово трябва да го измисли

Подкрепям те напълно. Надявам се Елтимир или някой друг, който има дарба, да се анагажира с написването на подходящо послание.

преди 18 години 11 месеца #20328
Сексуалното робство и труд са само върха на айзберга...!! Истината е много по-страшна... Говоря за търговията с органи... Един пример! Преди няколко години, Български шофьор на ТИР се събужда със силни болки в кръста (случката се развива в Холандия)... Прилошава му, но преди това успява да повика помощ по телефона... След прегледа в болницата се оказва, че само преди 1 час са му извадили единия бъбрек..Следствието доказва, че са го упоили докато спи в кабината на камиона, посредством спринцовка с газ, инжектирана през уплатнението на стъклото... Има още много такива случаи.. Трябва само да знаеш с кого да разговаряш..

преди 18 години 11 месеца #20329

PARADOX писа: Сексуалното робство и труд са само върха на айзберга...!! Истината е много по-страшна... Говоря за търговията с органи...

Айсберга все от някъде трябва да почнем да го подгряваме за да се започне топенето. Нищо не пречи да бъде застъпана и търговията с органи в тези плакати.

преди 18 години 11 месеца #20331
Парадокс, то има и отвлечени хора за жертви на ритуални убийства от сатанисти, но няма как да включим всичко в един плакат...

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.