ПОМОГНЕТЕ! ИЗДИРВА СЕ

преди 19 години 2 седмици #19001
Да де, сигурно има, и Анти666 явно има нещо впредвид, само че аз нещо не мога да разбера смисъла. Какво, ако се направи такова интервю с тия гаджали? Ще стане ясно че са на свобода, т.е. разминало им се е? Или ще се види какви изроди са? И защо пък и Даниела да трябва да потвърди? Нещо не ми е ясно.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 2 седмици #19007
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

преди 19 години 2 седмици #19019
А бе,мамка му,защо започвате тия разговори в теми,дето и не подозирам...
Естествено,че трябва линч!От група!
Аз откога пея,че трее се съберем да изедем едно агне багне...

преди 19 години 2 седмици #19020
Да, може и така да е. Като се замисля обаче не е толкова просто ако се касае за конкретни случаи - трябва да се говори с близките, може да имат някакви идеи или съображения, резерви и т.н. Като начало, смятам да направя един плакат с един общ призив и малко статистика, напр. "толкова и толкова отвлечени на година, толкова за тази година, почти никой не е открит и върнат обратно; това е тих ГЕНОЦИД! ДОКОГА!?" Ако искате давайте данни и идеи, да го съставим заедно! Може и на ЛС. Име, ти доста се ровиш в нета, ако намериш някъде данни колко отвличания на хора има в България (и по света и "къде сме ние" (сигурно в челните места), прати ми моля те. И аз ще потърся също. Разбирам малко от предпечат, като го направя ще го пусна тука първо да кажете какво мислите

преди 19 години 2 седмици #19044
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

преди 19 години 2 седмици #19051
Трафикът на хора или т.н. робовладелство си е чисто еврейско перо, чиито най стабилни дестинации са САЩ, Израел, Турция, Италия, Гърция.

преди 19 години 2 седмици #19285

преди 19 години 1 седмица #19403
Благодаря ви за идеите! В галерията качих един примерен (работен) вариант на плакат
Текста обаче ми звучи малко претрупано. Давайте предложения как да го направим по-убийствен! :yeah: И за визията също. Мисля да направя малко наброй и да ги лепна на ключови места - сградата на МВР примерно, кметството и др.
youtube -това е готина идея също, ама нещо не ми се зарежда нормално от моя комп

преди 19 години 1 седмица #19415
Е, може малко да се изчисти плаката, но по важното е дали числата са верни. Аз нямам понятие от къде може да се вземе достоверна информация за това. понеже нали и милиционерите са в играта. Бройката обикновено я занижават , потулват най фрапантните случаи и се опитват да изкарат че жертвите сами са избягали без да са отвличани.

преди 19 години 1 седмица #19418

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.