ПОМОГНЕТЕ! ИЗДИРВА СЕ
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Zai4e писа: ...Понякога мисля , че всички мъже имат интерес да се раждат жени , за да бъдат предлагани като задоволител на низките им нужди...
Bell писа: Zai4e, човек остава без думи пред такива тежки истории! Покрусена съм и отвратена от тоя мерзавски човешки свят, в който живеем!!! Силно се надявам да се оправиш и да оставиш всичко това зад гърба си!!!
Момичета, правилно казвате, че живеем в мерзки свят, но той не е човешки. Говоря съвсем буквално. Нещата стигат много нависоко и много надълбоко. Но високото не е извисеност, както и дълбокото не е задълбоченост. Става дума за нещо много просто - ние хората и човеците сме подложени на въздействието на високотехнологично осигурени същества, които не са хора. Те си пътуват извън планетата и си живуркат в нея (под земята). Темата е огромна, но по нея има достатъчно информация вече.
Който се запознае с тези въпроси, разбира, че нищо не е по-съществено от това за бъдещето ни. Политиката, икономиката, религиите - всичко е следствие и проекция на тези междувидови отношения.
Но съм съгласен, че не можем да търсим място под Слънцето, ако всичко сведем до една съпротива с другите видове. В крайна сметка целта не е да има само един вид във Вселената и това да е точно Човекът. Ще търсим място под Слънцето като работим върху себе си като отделни единици и като Човечество.
Значи трябва да се вниква в начина на функциониране на обществото и планетата:
- за да се разбере как точно ние хората сме се поддали на влиянието на другите видове (моделът лидер и група, която го следва е добра основа за вербуване на лидерите и управляване на масата)
- осмисляне на икономическите схеми - бедността и задлъжнялостта расте, въпреки технологичното усъвършенстване (ресурсите се отклоняват, в буквалният смисъл, в подземен бизнес, оборудване на подземни съоръжения, които са използвани за контрол върху неподозиращите нищо хора на повърхността)
- организацията на света, държавата, фирмата, дори семейството следва схеми наложени от други видове, чието съзнание е устроено по друг начин. Например водещото при Човека е свободната воля и свързаните с нея Морал, Съвест, Душа. За Сивите ни "господари" пък е характерно насекомоподобно, колективно съзнание. Така са устроени, така действат. За нас е недопустим Новият Световен Ред с тоталният му контрол и автоматизиране на обществото и личността, но за тях е напълно естествен.
Изказването ми на пръв поглед не подхожда на въпроса за изчезналите деца и зверствата, извършвани с тях. Но няма начин да се разбе нещо, ако не се говори точно за тези неща. Ето малко линкове:
1. Командир Икс
2. Владимир Терзийски, "Летящите чинии на Илюминатите"
3. Файловете ОМЕГА
Тази информация не е всичко, но тя трябва да се осмисли вече. Няма време за хората да отлагат и да се лутат в схеми, създадени именно за това - за лутане.
За съжаление отговора на този въпрос е НЕ.violence писа: Бих искал да попитам, какво стана, намери ли се момичето???
Ето какво ми отговори сестрата на Катя Иванова/изчезналото момиче/:
">>Изпратено на: Петък, 2007, Юли 20 11:22:03 EEST
>>
>>
>>
>>Здравейте Дари, за съжаление Катя още е няма и няма никаква информация, никакво предположение какво може да се е случило с нея. Понеже интернет има все пак ограничена аудитория, вече се старая да популяризирам случая директно на местно равнище - всички 264 общини в България получиха писма и повечето от тях са изпълнили молбата ми и са залепили снимката и по кметства, читалища. Може би сте права , че трябва да публикувам информация и в интернет, но освен напразните ми усилия, които мога да опиша друга информация няма.
>>
>>Благодаря Ви много
>>за милото писмо.
>>
>>Желая ви успешен ден и късмет и на вас.
>>С уважение:
>>
>>Даниела Иванова"
Разбира се Дари, можете да го публикувате. Погледнах форума, но просто не знам какво да напиша, може би трябва да споделя целия негативен опит, който имам от напразното тичане по институции, за да е в помощ на други хора. Свързах се с родителите на изчезналите от Добрич както и с бащата на Съвестин - Тодор Деянов. Имаме няколко съвместни инициативи, за съжаление крайно малко. Ако имате някаква идея какво може да се направи, пишете ми моля.
Даниела
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.