Някои потребители твърдят,че чеченците били герои! ХАХАХА скриите се бе!
Твърдите,че чеченците били българи,защото ви е известен факта че наистина от стара България доста хора са отишли към планите на Каваказ това е така обаче потомци на тези българи са осетинците,които биват клани от любимите ви чеченци и ако не знаете чеченците също така са клали и тези от чеченците които не са искали да избиват руснаци а също така жени и деца и може би ако наистина има някои чеченци които носят българска кръв то те са застанали на страната на руснаците а не на бесните чеченски терористи!Има една книга на Георги Вазов брата на ген.Владимир Вазов и в нея забелязах една подробност че пише че осетинците спадат към арийците,но никъде не срещннах да казва това за чеченците!
Някой ми беше написал че има теория че ФСБ е взривило жилищните сгради в Русия за да обвини чеченците това може и да е така но нали знаете от кой се контролират тайните служби сега да не ми кажете че лидерите им са руснаци!Ако е вярно че сградите са взривени от ФСБ да не мислите че повече от 10-20 човека са знаели за това и съм сигурен че се досещате към коя раса са спадали!Чеченците казвате били врагове на ционизма-да сте чували за чеченската мафия която е покровителствана от руското правителство а всички знаем кой дърпа конците в Русия също дали ви е известно че чеченците се бият с руско оръжие и дали това руско оръжие не им беше продадено от евреите в Кремъл и като се замисли човек какво излиза че чеченците са си оръжие в ръцете на ционитите нали или ще ми кажете че ционистите начело с Елцин им дадоха оръжие за да ги избиват или им го дадоха за да избиват руснаци,осетинци и другите народи с които съжителстват.
Аз да ви попитам вие чеченци виждали ли сте аз съм виждал и мога да ви кажа че на вид не можете да ги сбъркате с мангалите и по вашата логика още малко ще кажете че циганите са българи!Някой беше написал че чеченците били истински войни-ако бяха истински войни щяха ли да режат пръстите на руски деца да изнасилват 12-13 годишни моммичера само заради това че са християни,също така истински войни дали взимат жени и деца в болница за заложници.
Като са врагове на ционизма и искат да умрат за каузата си и както е известно хората им са пръснати из цяла Русия защо НЕ ПОЧНАХА ДА ИЗБИВАТ ЕВРЕИТЕ ОТ РУСКАТА ДУМА ИЛИ ДА СЕ ВЗРИВЯТ В СИНАГОГАТА ИЛИ В НЯКОЯ ЕВРЕЙСКА БАНКА А СЕ ВЗРИВЯВАТ НА КОНЦЕРТИ ЗА ДА УБИВАТ НЕВИННИ РУСНАЦИ ЗА ТОВА ЗАМИСЛЯЛИ СТЕ СЕ А?Я МИ КАЖЕТЕ НЕ МОЖЕХА ЛИ ДА ИЗБИЯТ АКО ИСКАХА МАСА ЕВРЕИ И ЦИОНИСТИ АМА НАЛИ ЗНАЕТЕ ЧЕ НЯМА ДА ГО НАПРАВЯТ ЗАЩОТО ЦЕЛТА ИМ Е ДА МАЧКАТ ВСЕ ПО ПРОБУЖАДЩИЯ СЕ РУСКИ НАРОД И ТОВА ЦИОНИСТИТЕ ГО УСЕТИХА МНОГО ОТДАВНА И ЗАТОВА ГИ ФИНАНСИРАХА ЗА ДА ОТДЕЛЯТ ВНИМАНИЕТО ОТ СЕБЕ СИ АМА НЕЩО НЕ ИМ СЕ ПОЛУЧИ ПЛАНА!
За каква кауза се борят чеченците аз ще ви кажа-да прочистят Кавказ от всички "неверници"а също така и от прогресивните хора това е истината а вие ако си мислите че чеченците са врагове на ционизма седнете и помислете само за 5-10 минути обективно и ще ви стане ясно!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Да Хатаб е и чеченците се съюзяват точно с такива представители на подмолните раси за да мачкат истинските арийци в Русия!Преди имах снимки на чеченци но съм ги изтрил само ще ви кажа че са по-черни и гнусни от мангалите но това изглежда не пречи на някои потребители да ги смятат за арийциEkhart писа: Този на горната снимка е арабин и ако не се лъжа е палестиец и се казва Хатаб.
Чеченки на останках своих домов. Всего было сожжено 6 чеченских домов. Еще 2 сгорели у русских. «Ветер не туда подул».
www.kp.ru/daily/23565/43507/
На мен пък ми е интересно как някои хора си вярват, че едва ли не арийците почват и свършват с германците....още по-неземни са ми и "хитлеровите" списъци за расите........(той пък човека като е малко нещо евреин и решил да патентова "чистата" раса ) - Въобще куриози!
Доста са ми писнали хора, които смятат също така, че национализма (българския) се намира в пълна симбиоза с нацизма и германофилията...да не кажа в пълна зависимост! [без да се обиждаш са - нищо лично]
Иначе май само ти не знаеш, че в чеченците има и българска кръв...
И апелирам към всички-Не пишете в тази тема!
Аман от такива като теб които не мислят и не четат също такаIYI писа: Айдееее, слушай ей със странният ник, аман от идиоти, върви на майната си!
И апелирам към всички-Не пишете в тази тема!
Вече години наред се хабя за лудо да обяснявам едни и същи неща на такива идиоти като теб, неща, които са приети удостоверени от всички интелигентни и разумни Българи!
Върви на майната си!!!!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.