Някои потребители твърдят,че чеченците били герои! ХАХАХА скриите се бе!

преди 20 години 1 месец #9192

IYI писа: Казах да вървиш на майната си!
Вече години наред се хабя за лудо да обяснявам едни и същи неща на такива идиоти като теб, неща, които са приети удостоверени от всички интелигентни и разумни Българи!

Върви на майната си!!!!

По надолу беше написал за снимките че са най-ужасяващото нещо което си виждал!Искаш ли да ти дам линк към един документален фил какво правят чеченците с невинни жени деца и работници да те видиме тогава какво ще кажеш.Може да ти хареса да видиш как един от твоите "герои"отсича с брадва главата на един руснак който просто е отишал да изкара пари за семейството си като стрителен работник!Може би според теб са лоши само тези които ти изнася а

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 месец #9193
За Чечня, не ми говори ако не си очевидец!!!!!!
Преди Чеченците да избиват, който и да е било, руснаците използваха оръжие, които кожата на чеченските деца капеше!!!!!!!!!!

Казах да вървиш на майната си!

преди 20 години 1 месец #9194

IYI писа: За Чечня, не ми говори ако не си очевидец!!!!!!
Преди Чеченците да избиват, който и да е било, руснаците използваха оръжие, които кожата на чеченските деца капеше!!!!!!!!!!

Казах да вървиш на майната си!

оооооо да бе така е щом казваш я вземи почети малко Толстой напримр в някои от разказите му още от едно време пише как са клали руснаци!А да ти напомня че когато Турция е била силна и сме били под робство турците са подържали доста тесни връзки мюсюлманчетата от Кавказ.Знаеш ли че когато Басаев и другарчетата му взимат независимост започват да трепят другите народности не войници или милиционери а жени,деца и други мирни гражадани!

преди 20 години 1 месец #9196
Ако ми говориш за Еврейска Русия е напълно разбираемо!!А що се отнася до другите народности е доста противоречиво!

Абе май не искаш да вървиш на майната си!

преди 20 години 1 месец #9197

Ahnenerbe писа:

IYI писа: Казах да вървиш на майната си!
Вече години наред се хабя за лудо да обяснявам едни и същи неща на такива идиоти като теб, неща, които са приети удостоверени от всички интелигентни и разумни Българи!

Върви на майната си!!!!

По надолу беше написал за снимките че са най-ужасяващото нещо което си виждал!Искаш ли да ти дам линк към един документален фил какво правят чеченците с невинни жени деца и работници да те видиме тогава какво ще кажеш.Може да ти хареса да видиш как един от твоите "герои"отсича с брадва главата на един руснак който просто е отишал да изкара пари за семейството си като стрителен работник!Може би според теб са лоши само тези които ти изнася а

Чакай малко....никой не е казал, че чеченците са святи хора....
Аз поне не съм седнала да ги обсъждам от морална гледна точка в случая....

Но пък ми се струва абсурдно ти да се ужасяваш от такова насилие пък да се кефиш на нацистите и такива като Менгеле......Ако цениш човешкия живот то тогава следва нацистите да са ти по-гнусни, тъй като са избили много повече хора от чеченците... и те са се изгаврили с човешкия живот поради техни си причини.... :mad5:

Така че насилието, извадено от контекста, си е едно и също и еднакво ужасно независимо кой го извършва!

преди 20 години 1 месец #9198
Хер Аненербе, ти от всички чеченци защо избра точно единия арабин да покажеш на снимка? Покажи примерно Доку Умаров (и двете имена са български) за да видят, че изглежда досущ като българин. И другите ти аргументи ли са такива? Май ще трябва да ги проверявам едно по едно кое е истина. И между другото Хатаб е мъртъв. Грозен е, черен е, не е манекен, а ти гледаш само колко са красиви. За мъртвите герои от чеченската съпротива са написани страхотни песни, каквито никога няма да бъдат написани за ГРУ и ФСБ - кучетата на империята. А колко руснаци са избити от руските служби само за да го припишат на чеченците, това знаеш ли? Сегашна Русия е наследница на СССР, много от нещата си вървят по старому. А нацистите и СС, които си издигнал в култ като знам какви извратени вярвания са имали и как заради техните грешки са повлекли целия свят надолу. Така, че те не могат да бъдат наш образец.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 20 години 1 месец #9216
Това чеченска девойка ли е?

преди 20 години 1 месец #9217
Да, доколкото знам е певица. Просто беше илюстрация колко българска кръв носят.

преди 20 години 1 месец #9219
Или пък това създание:

преди 20 години 1 месец #9227
Скоро и на нас ни предстой.

photos.chechnyawar.com/categories.php?ca...e73988681dcea&page=1

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.