"Обявиха “Атака” във В. Търново за нелегитимна
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Запознат писа: Аз смятам, че ако има някой за хвалене то това са хората подкрепили Атака. Справедлив, хората що не хвалиш, а само лидера и името на партията? Да ти кажа хората без лидер могат, ама обратното не става. Така че осъзнай се малко. Като го хвалиш ти Волен толкова много, май искаш да го е..ш
Прав сиЗапознат писа: Аз смятам, че ако има някой за хвалене то това са хората подкрепили Атака. Справедлив, хората що не хвалиш, а само лидера и името на партията? Да ти кажа хората без лидер могат, ама обратното не става. Така че осъзнай се малко. Като го хвалиш ти Волен толкова много, май искаш да го е..ш
НАЙ-ГОЛЯМА ЗАСЛУГА ИМАТ ХОРАТА, които решиха да свалят олигархията и създадоха АТАКА и я подкрепиха на изборите.
Подкрепиха я и от телевизия СКАТ - браво и на хората от СКАТ.
Подкрепиха я младежите - националисти, подкрепиха я отвратените от машинациите на ДПС и на Червените Русенски Говеда хора !
ПОКЛОН пред народа създал и подкрепил АТАКА.
ПОКЛОН пред народа, избрал Волен за свой Апостол !
...така е...Ти заслужаваш къде -къде по-възпитан отговор от тоя на Искрица!Аз няма и да ти слагам - не си разбрала нещо- аз съм по възпитан от теб и по Справедлив.
А Волен наистина е като Левски - това го казват стотици хииляди възрастни хора от цялата страна - попитай и ще се убедиш
тук имам въпроси:А ти май се бориш засега - само срещу АТАКА ли ?[/b]
"...Който се бори срещу АТАКА - прави сФирки на Доган - народна пословица ..." ..
-Тая пословица в Държавния резерв ли беше или я разпродаваха на някой търг?
- ...или е новия ви агитационен лозунг?
Ако е така,следва да продължите пословицата:Който е с Атака....(на кого ще прави свирки или ще кастрира Дуган?)
ХА ХА
...не претендирам за справедливост,но поне не пиша жалки пословици от името на НАРОДАКакто виждаш - по Справедлив съм от теб - не ти слагам снимката с разни измислени и жалки надписи.
ТИ - ПО ТОЧНО НИЩО НЕ НАПИСА - НЕ ТИ РАЗБРАХ НИЩО ОТ БРЪТВЕЖИТЕ !!iss писа:
...така е...Ти заслужаваш къде -къде по-възпитан отговор от тоя на Искрица!Аз няма и да ти слагам - не си разбрала нещо- аз съм по възпитан от теб и по Справедлив.
А Волен наистина е като Левски - това го казват стотици хииляди възрастни хора от цялата страна - попитай и ще се убедиш
Аз ще ги питам дали са гледали пресконференцията на Атака след изборите...там Волен беше "най- близо" до образа на Левски,когато репортерите го попитаха от кога не е ходил на психиатър?Много показателно поведение беше
тук имам въпроси:А ти май се бориш засега - само срещу АТАКА ли ?[/b]
"...Който се бори срещу АТАКА - прави сФирки на Доган - народна пословица ..." ..
-Тая пословица в Държавния резерв ли беше или я разпродаваха на някой търг?
- ...или е новия ви агитационен лозунг?
Ако е така,следва да продължите пословицата:Който е с Атака....(на кого ще прави свирки или ще кастрира Дуган?)ХА ХА
...не претендирам за справедливост,но поне не пиша жалки пословици от името на НАРОДАКакто виждаш - по Справедлив съм от теб - не ти слагам снимката с разни измислени и жалки надписи.
SPRAVEDLIV писа: ТИ - ПО ТОЧНО НИЩО НЕ НАПИСА - НЕ ТИ РАЗБРАХ НИЩО ОТ БРЪТВЕЖИТЕ !!
Севар писа: Тоя прилича на Бате Бойко, но всъщност е самовлюбения евреин Бенито Мошелини. Който го е сложиш, да го изтрие от форума. Също и гадния си подпис!
Егати майтапа!Аз какъв майтап ти бях подготвила към постигите си,но за мое голямо съжаление файлофете не могат да се прикчват тук!С тях на никого нямаше да е нужно да разбере бъртвежите ми...и предполагам добре щяха да се посмеят!Не те разбрах - какво искаш да кажеш ?
Иначе го позна - Бенито е - първият фашист на света - майтап беше !
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
www.focus-news.net/?id=n527558
СПРАВЕДЛИВ това как ще го коментираш?
volen-ataka.free.bg/cgi-php/phpbb2/viewtopic.php?p=352#352
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.