"Обявиха “Атака” във В. Търново за нелегитимна

преди 20 години 2 месеца #7743

tov писа:

Калоян писа: Писах го и във форума на вестника,откъдето и мен ме баннаха-Атака си беше създадена за да бъде отдушник на напрежението.Тази партия никога няма да вземе властта,никой няма да и позволи.Всичко е просто.Волен е една марионетка и нищо повече.Това за Шалом незнам колко е истина,но при положение,че около Атака гравитира Цветан Начев,който е пръв приятел с Румен ЛеоГнидов,напълно е възможно. :-x

явно всички са ни баннали -ми то кой остана там тогава ? справедлив -да пее дитирамби ......

Ти пееш повече дитирамби - но СРЕЩУ партия АТАКА.

Сякаш имаме нещо друго - имаме САМО АТАКА - всички други са продажници и турски мекерета - и Костов и Ново Време и СДС и НДСВ и БСП - само врагове - и само един съюзник на всички патриоти - АТАКА
Разбира се и Воини на Тангра и БНцС и хора от ВМРО и милиони честни българи !

Много лесно се поддадохте на клюките на селските вестници от търновска околия - на врясъците на клеветниците и на разни измислени "неподписани" факсове и непотвърдени - полу-анонимни телефонни обаждания.

В АТАКА всички си е наред - естествено че ще трият провокаторите във форума - крайно време беше.
Даже някои ментета - врагове влизаха с ваши никове - имаше един даже с ник на МОДЕЛ - и обидих човека без да искам - после се извиних на ИСТИНСКИЯ Модел - та това си беше жива АТАКА срещу АТАКА във форумите - и трябваше да се ПРЕСЕЧЕ -

Аз подкрепям да се гонят всички ПРОВОКАТОРИ - които не обичат България а обичат паричките или постовете, които са им предложили за да оклеветят или Волен или АТАКА като цяло, или Памир.

Стегнете си и да погледнем към истинските си врагове - знаем ги кои са - а не да си измисляме конфликти и недоразумения !!

УСПЕХ ЗА БЪЛГАРИЯ !!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 2 месеца #7745
И какво се оказва Справедлив,че областният на Велико Търново не е масон ли? ;-) Хайде стига глупости.

преди 20 години 2 месеца #7747

tov писа: явно всички са ни баннали -ми то кой остана там тогава ? справедлив -да пее дитирамби ......

Чувствам се пренебрегнат, искам и аз бан! :-D

преди 20 години 2 месеца #7748

Севар писа: Чувствам се пренебрегнат, искам и аз бан! :-D

Ееее, ами не се блъскайте де - един по един!
То онзи не може да смогне да банва. Не му давайте зор , че виж в бързината вземе да се самобане. И после край. Няма да има кой да свали форума от интернет пространството .

преди 20 години 2 месеца #7757
Справедлив, мен за провокатор ли ме имаш? И аз бях баннат въпросната вечер. Трябва да сме много баннатите.Това си беше чиста проба истерия.

преди 20 години 2 месеца #7758
Страхът на комунягите от "Атака" е огромен.Изключително съм доволен от това. :fu:

преди 20 години 2 месеца #7760
Вижте сега, мода Атака е инструктиран така да прави. Той е марионетка, не му е позволено да мисли- само да действа по указания.

И защо съжалявате че са ви банннали в онзи изгнил форум? Нищо не сте загубили. Напротив - казали са ви истината: не се съобразявайте с нас, ние си действаме без вас. Това е принципа на ръкороството на Атака.

преди 20 години 2 месеца #7761
Мен лично ме банват за втори път.Утре ще вляза отново.При трети бан вече ще загубя интерес :-D Но трябва да им ври под краката на сталинистите,това е сигурно. :fu:

преди 20 години 2 месеца #7762
Ето ,че и аз съм тук ,за да ви кажа,че приблизително 10 души са баннати онази вечер от форума на АТАКА.Дали сме се поддали на "селски клюки "незнам,но е ясно като бял ден,че някои хора искат да отстранят истинските националисти и да се настанят необеспокоявани на отговорни места.Ето за това става борбата.

преди 20 години 2 месеца #7764
Изобщо не са селски клюки. ;-) Ако не беше истина нямаше да има такава "сеч" от Чуколов. :karte4:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.