"Обявиха “Атака” във В. Търново за нелегитимна

преди 20 години 1 месец #8118

Иван писа: За теб някои неща от материалите или коментарите на този сайт може да нямат смисъл или логика. Но чия е вината за това?

Иване, той не е сметнал за нужно да прочете какото и да е от материалите, затова не е наясно с нищо.
Ти му цитирай, а той си знае неговто.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 месец #8125
сраведливия отивай в някой еврейски форум.нищо не си разбрал,няма и да разбереш.това е и проблема на повечето "националисти"мислят че като изгонят изедниците запазвайки системата нещата ще тръгнат по мед и масло.системата е крива неприятелю

преди 20 години 1 месец #8127

kardama писа: сраведливия отивай в някой еврейски форум.нищо не си разбрал,няма и да разбереш.това е и проблема на повечето "националисти"мислят че като изгонят изедниците запазвайки системата нещата ще тръгнат по мед и масло.системата е крива неприятелю

НАПРОТИВ - Ти нищо не си разбрал !

Първо се изгонват изедниците - а после се сменя и системата!

(обратното не е възможно - иначве ставаш смешен - как ще смениш системата - без да изгониш кръвопийците и мафиотите - та те веднага ще разрушат новата система - първо ги изгонваш и после сменяш)

И не ме наричай "неприятелю" - аз се боря за България - ако си ми неприятел - тогава ти за Турция ли се бориш. Против България ли ??

Мисля че сме врагове на общите ни врагове - следователно - сме "съюзници"

преди 20 години 1 месец #8128
Сравеливий,
ама ти предлагаш нещо като : примерно решаването на циганския въпрос да се сведе до третиране на всеки мангал поотделно. А ние предлагаме обратното : рестарт на системата, но докато е в положение Down да се смени софтуера и хардуера. А после като зареди от новия чипсет - нека мангалите смеят да си надигнат главите.
Ето къде се намират отговорите на възникналите в теб въпроси:

www.voininatangra.org/modules/xfsection/...cle.php?articleid=19

Това е въведението само.
Има и още. И никой не го е скрил. Може свободно да си го дръпнеш и ако разполагаш с принтер да си го изпечаташ.
Не е трудно. Опитай.

преди 20 години 1 месец #8129

SPRAVEDLIV писа:

kardama писа: сраведливия отивай в някой еврейски форум.нищо не си разбрал,няма и да разбереш.това е и проблема на повечето "националисти"мислят че като изгонят изедниците запазвайки системата нещата ще тръгнат по мед и масло.системата е крива неприятелю

(обратното не е възможно - иначве ставаш смешен - как ще смениш системата - без да изгониш кръвопийците и мафиотите - та те веднага ще разрушат новата система - първо ги изгонваш и после сменяш)

И не ме наричай "неприятелю" - аз се боря за България - ако си ми неприятел - тогава ти за Турция ли се бориш. Против България ли ??

:hammer: SPRAVEDLIV - казаха ти го точно и ясно - не се вместваш в рамките за справедливост и баланс.
Пък и IQто ти не е достатъчно високо за да разбереш последните термини.
Просто нямаш място тук :hammer:
Ако още не разбираш за какво говоря - прочети най-малко 3 пъти постингите на Иван
Толкова

преди 20 години 1 месец #8132

georgi_nz писа: Сравеливий,
ама ти предлагаш нещо като : примерно решаването на циганския въпрос да се сведе до третиране на всеки мангал поотделно. А ние предлагаме обратното : рестарт на системата, но докато е в положение Down да се смени софтуера и хардуера. А после като зареди от новия чипсет - нека мангалите смеят да си надигнат главите.
Ето къде се намират отговорите на възникналите в теб въпроси:

www.voininatangra.org/modules/xfsection/...cle.php?articleid=19

Това е въведението само.
Има и още. И никой не го е скрил. Може свободно да си го дръпнеш и ако разполагаш с принтер да си го изпечаташ.
Не е трудно. Опитай.

Аз не съм против смяна на ситемата - даже напротив.

Но сега говорим КАК ДА СЕ ДЕЙСТВА в момента - а в момента може да се действа по няколко начина но преди да се смени системата трябва да се победят враговете - дали парламентарно, дали с избори или с диктатура или с въстание - във всеки случай ПЪРВО трябва ДА СЕ ПОБЕДИ а после да се сменят системи.

И не приема разни смешни забележки кой с какъв коефициент е - защото просто съм го проверявал много пъти през последните 50 години и съвсем официално знам за какво става дума.
А тези, които ми рпавят забележки - да си погледнат те коефициента или поне да си го проверят - а не да се доверяват само на собствените си усещания.

Когато не се знаеш как изглеждаш - погледни се в огледалото - или попитай другите. (това не е лично за теб)

преди 20 години 1 месец #8133

Karutzar писа:

SPRAVEDLIV писа:

:hammer: SPRAVEDLIV - казаха ти го точно и ясно - не се вместваш в рамките за справедливост и баланс.
Пък и IQто ти не е достатъчно високо за да разбереш последните термини.
Просто нямаш място тук :hammer:
Ако още не разбираш за какво говоря - прочети най-малко 3 пъти постингите на Иван
Толкова

Ха ха - и кой да ми го каже - някакъв КАРУЦАР !

Просто и ясно попитах - ЗА БЪЛГАРИЯ ЛИ СЕ БОРИШ или ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ !!

Защото аз се боря за България - и ако някой ми е врга - значи се бори против нея !

Ако не разбираш - прочети ми три пъти поне въпроса !
ТОЛКОВА !

преди 20 години 1 месец #8141
нямам какво да добавя,цар си,умен си,печен поклон до земи

преди 20 години 1 месец #8174

kardama писа: нямам какво да добавя,цар си,умен си,печен поклон до земи

Между другото не съм дошъл за да работя с хора, с които имаме различия или не ме разбират или аз не разбирам тях.

Моята цел е единствено да не се оплюваме взаимно - както оплюват Воини на Тангра в някои националистически сайтове а и обратното - тук се оплюват доказани националисти - като хората от АТАКА и от СКАТ
това се прави от някой тайни ченгета за да ни разединят.
Нека всяка организация работи със своите си средства - но да работим СРЕЩУ ОБЩИТЕ ВРАГОВЕ !!

Общите врагове изискват ОБЩА БОРБА !

И да престанем да се оплюваме един друг - аз уважавам схващанията на хората - прочетох материалите от Иван - разбирам ги - не съм им горещ привърженик, но ги приемам.
И мисля че както поддръжниците на тези учения имат право да се борят срещу враговете на България - така и другите, котио работят или правят бизнес или са почтени граждани или отрудени българи - ИМАТ ПРАВО СЪЩО да се борят срещу враговете на България.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!

Успех и на вас (и на нас) !
.

преди 20 години 1 месец #8175
До Справедлив!Поздравявам те!Сякаш съм го писал аз!Дано те разберат повече хора!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.