Добре дошли,
Гост
Полицията срещу България
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
преди 20 години 3 месеца
На Ботевите тържества във Враца полицията арестувала няколко младежи от БНС заради знамена с изобразени върху тях исторически Български символи - знакът iYi и Розетата от Плиска. Символите според ченгетата били Свастики и хитлеристки символи. Така им бил рекъл вечнопияният министър Гумен Петков. Това са фактите.
Турски, американски и еврейски знамена може. Полумесци, петолъчки и шестолъчки може. Не може само български символи. Утре ще сложат фес върху главата на Ботев от паметника и ще ни обяснят, че това е проява на етническа толерантност. Ей, докъде стигнахме с нашето търпение? Едни наричат Родината ни "Булгейрия", други ни наричат "нация от изроди", трети пикаят въху паметниците на нашите светини, а ние мълчим. Ние продължаваме да вярваме на тая българоубиствена държава, която отдавна вече не е наша. Арестуват в България българи заради използването на български символи, а ние продължаваме да се надяваме, че ще променим нещата по демократичен път. Ами надявайте се, българи. Надявайте се, само накрая да не се наденете!
Турски, американски и еврейски знамена може. Полумесци, петолъчки и шестолъчки може. Не може само български символи. Утре ще сложат фес върху главата на Ботев от паметника и ще ни обяснят, че това е проява на етническа толерантност. Ей, докъде стигнахме с нашето търпение? Едни наричат Родината ни "Булгейрия", други ни наричат "нация от изроди", трети пикаят въху паметниците на нашите светини, а ние мълчим. Ние продължаваме да вярваме на тая българоубиствена държава, която отдавна вече не е наша. Арестуват в България българи заради използването на български символи, а ние продължаваме да се надяваме, че ще променим нещата по демократичен път. Ами надявайте се, българи. Надявайте се, само накрая да не се наденете!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Bell
Посетител
преди 20 години 3 месеца
Това е, защото българите приеха да изповядват бога на евреите - Парите над всичко!!!
Ако беше само толерантност в един момент щеше да се изчерпи....за съжаление проблема е по-сериозен и веднъж избрал да се продаваш и да продаваш другите после няма връщане назад!
Няма бивша курва! А нашата система е изградена и съставена от комунистически курви!
Това съобщение е редактирано от Bell на 4.6.2006, 17:23
Ако беше само толерантност в един момент щеше да се изчерпи....за съжаление проблема е по-сериозен и веднъж избрал да се продаваш и да продаваш другите после няма връщане назад!
Няма бивша курва! А нашата система е изградена и съставена от комунистически курви!
Това съобщение е редактирано от Bell на 4.6.2006, 17:23
Бранникъ
Посетител
преди 20 години 3 месеца
Ми чингета бивши комунисти. Това е доста глупаво до си
помислиш IYI за нациски символ.
A.C.A.B
помислиш IYI за нациски символ.
A.C.A.B
Спорт-Здраве
Посетител
преди 20 години 3 месеца
Да види човек равини по улиците...ще се справи.Да го нападнат цигани,пак ще се справи.Но ако го нападнат полицаи,да им счупи главите би било най-голямата грешка.А какво би могъл да направи,за да не го пречукат и без това в районното?
Petee
Посетител
преди 20 години 3 месеца
Вижте какво!... и ченгетата са хора, и те имат семейства и нужди - да ядат и т.н. Убедете хората да спрат да дават енергията си за хартийки и да започнат да работят така, че да виждат плодовете от труда си. Който е обезпечен и независим от към храна и елементарни стоки за потребление да излезне и да гори публично пари! Хората трябва да превърнат политиците и полицията в просяци, а не да бъде обратното.
При сегашното положение нещата стоят така: Който плаща обяда, той поръчва музиката. Разбира се, че като им осигуряват храна, къща, кола, дрехи, ток и т.н. тъпите шапчовци ще им играят по свирката.
Нека разсъждаваме върху принципите, а не върху това което дирижира злото, защото така то винаги ще е крачка пред нас.
Единствения проблем хората да се обезпечат е енергията. Намерим ли безплатна енергия планетата ще е свободна.
www.imadrugpat.org/books/kniga-solar.zip
При сегашното положение нещата стоят така: Който плаща обяда, той поръчва музиката. Разбира се, че като им осигуряват храна, къща, кола, дрехи, ток и т.н. тъпите шапчовци ще им играят по свирката.
Нека разсъждаваме върху принципите, а не върху това което дирижира злото, защото така то винаги ще е крачка пред нас.
Единствения проблем хората да се обезпечат е енергията. Намерим ли безплатна енергия планетата ще е свободна.
www.imadrugpat.org/books/kniga-solar.zip
Янга
Посетител
преди 20 години 3 месеца
Днес прочетох заглавие във в-к "24 часа" - "Националисти сквернят националния флаг".
Ставаше въпрос за същия скандал, предизвикан от IYI върху трибагреника. Доколкото знам БНС са имали доста проблеми с този символ, който става по-мразен и от свастиката (изпитала съм го на гърба си - имам медальонче с него, както и розета. Като ги носиш повечето хора все едно дявола виждат).
Милиционерите, че са тъпи, тъпи са. На тях каквото им кажат ония от горе и го изпълняват - те са като роботи. Дразня се единствено от зомбираността и наивността на повечето българи днес, които позволяват да ги манипулират с лека ръка, та даже вече имам чувството, че им е и кеф да са кукли на конци. Интересното е, че ако някой носи Всевиждащото око, или пък го сложи на знамето никой нищо няма да му каже. Продават се и Давидови звезди - хората ги носят и им се кефят...
Това е трагедията - не че са ни тъпи полицаите.
Ставаше въпрос за същия скандал, предизвикан от IYI върху трибагреника. Доколкото знам БНС са имали доста проблеми с този символ, който става по-мразен и от свастиката (изпитала съм го на гърба си - имам медальонче с него, както и розета. Като ги носиш повечето хора все едно дявола виждат).
Милиционерите, че са тъпи, тъпи са. На тях каквото им кажат ония от горе и го изпълняват - те са като роботи. Дразня се единствено от зомбираността и наивността на повечето българи днес, които позволяват да ги манипулират с лека ръка, та даже вече имам чувството, че им е и кеф да са кукли на конци. Интересното е, че ако някой носи Всевиждащото око, или пък го сложи на знамето никой нищо няма да му каже. Продават се и Давидови звезди - хората ги носят и им се кефят...
Това е трагедията - не че са ни тъпи полицаите.
Севар
Посетител
Севар
Посетител
преди 20 години 3 месеца
Лятото на 2004-та в-к "Съпротива" разобличи Соломон Паси, че сътрудничи на терористите на Заркауи и е пряк виновник за смъртта на двамата шофьори в Ирак. Тогава 168 гафа ни изкараха, че сме защитници на тероризма. Подлостта на тия измекяри не познава граници!
Янга
Посетител
преди 20 години 3 месеца
Най-лошото е че обикновените хорица вярват на това, което пишат и казват ционистките медии. Трябва да убедим по-голямата част от хората за това, което наистина става. Така доста от проблемите ще бъдат решени. Въпросът е как? Явно само Интернет пространството и вестниците не стигат.
Запознат
Посетител
преди 20 години 3 месеца
Според мен в голямата си част нашата борба за България е чрез просвещение. Интернет и печатното издание са само една форма за борба. Добре ще бъде обаче хората да си говорят и обсъждат по между си тези важни теми. Създаването на местни форуми организирани в клубове е добра практика. Защо да не я използваме? Много родолюбци нямат интернет у дома, а и е непосилно за нас вестника да стига до всеки дом. Всеки от нас може да размножава вестника на копир в населеното място където живее. Даже съм съгласен по пощата да взимаме повече броеве и да си ги плащаме, че ще излезе и по-евтино, сигурен съм.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.