Полицията срещу България
По-добре е да увеличим тиража на вестника. Тоя месец съм осигурил отпечатването на 500 броя. Това са ми възможностите.Запознат писа: Според мен в голямата си част нашата борба за България е чрез просвещение. Интернет и печатното издание са само една форма за борба. Добре ще бъде обаче хората да си говорят и обсъждат по между си тези важни теми. Създаването на местни форуми организирани в клубове е добра практика. Защо да не я използваме? Много родолюбци нямат интернет у дома, а и е непосилно за нас вестника да стига до всеки дом. Всеки от нас може да размножава вестника на копир в населеното място където живее. Даже съм съгласен по пощата да взимаме повече броеве и да си ги плащаме, че ще излезе и по-евтино, сигурен съм.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Бел, спри се! Вече започна да говориш глупости! Българите изповядвали бога на евреите?! Кой човек на тази планета не го изповядва? Ако не го бяха изповядвали щеше ли да имаш компютър пред себе си? Така де...
Смятай колко са промити мозъците на някой българи
Имах нещо съвсем различно предвид! Това, че ползваме пари и тн е една система в , която живеем, но когато казвам "изповядват бога на евреите" имам предвид, че тия хора потъпкват всякакви ценности и биха продали и майка си в името на парите!Petee писа: А вие защо четете такива вестници, като знаете кой ги пише?
Бел, спри се! Вече започна да говориш глупости! Българите изповядвали бога на евреите?! Кой човек на тази планета не го изповядва? Ако не го бяха изповядвали щеше ли да имаш компютър пред себе си? Така де...
Възможно ли е наистина да не си разбрал?
Разбира се точно ти да ми кажеш, че аз говоря глупости си е направо комплимент!
Няма да е зле да е 1000 броя, че някои броеве свършват напълно.Елтимир писа:
По-добре е да увеличим тиража на вестника. Тоя месец съм осигурил отпечатването на 500 броя. Това са ми възможностите.Запознат писа: Според мен в голямата си част нашата борба за България е чрез просвещение. Интернет и печатното издание са само една форма за борба. Добре ще бъде обаче хората да си говорят и обсъждат по между си тези важни теми. Създаването на местни форуми организирани в клубове е добра практика. Защо да не я използваме? Много родолюбци нямат интернет у дома, а и е непосилно за нас вестника да стига до всеки дом. Всеки от нас може да размножава вестника на копир в населеното място където живее. Даже съм съгласен по пощата да взимаме повече броеве и да си ги плащаме, че ще излезе и по-евтино, сигурен съм.
Щом е само в парите - това е добре, понеже е решимо по най лесния начин: отива се в ЦКБ и се превежда по сметката. Стоиш си, а служителя си върши работата. И няма такса, комисионна, ДДС, акциз, патентен данък, винетка , гражданска отговорност, нови табели и пр.Елтимир писа: Проблемът е само в парите.
Утре ще помогна за "няколко бройки повече". Надявам се да не съм само аз, а и други да направят същото.
... Ще има и други, бъди сигуренgeorgi_nz писа: ..Утре ще помогна за "няколко бройки повече". Надявам се да не съм само аз, а и други да направят същото.
Този брой го очакват много хора.
искам и аз такова медальонче, от къде да си купя/намеря? мисля че други хора също биха искали, така че го пиша като коментар, а не на ЛС.Янга писа: Днес прочетох заглавие във в-к "24 часа" - "Националисти сквернят националния флаг".
Ставаше въпрос за същия скандал, предизвикан от IYI върху трибагреника. Доколкото знам БНС са имали доста проблеми с този символ, който става по-мразен и от свастиката (изпитала съм го на гърба си - имам медальонче с него, както и розета. Като ги носиш повечето хора все едно дявола виждат).
Милиционерите, че са тъпи, тъпи са. На тях каквото им кажат ония от горе и го изпълняват - те са като роботи. Дразня се единствено от зомбираността и наивността на повечето българи днес, които позволяват да ги манипулират с лека ръка, та даже вече имам чувството, че им е и кеф да са кукли на конци. Интересното е, че ако някой носи Всевиждащото око, или пък го сложи на знамето никой нищо няма да му каже. Продават се и Давидови звезди - хората ги носят и им се кефят...
Това е трагедията - не че са ни тъпи полицаите.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.