Нови убийства МВР за смях

преди 20 години 3 месеца #6103
:-D

Нов показен разстрел беше извършен в центъра на София

11 Май 2006

41-годишен бизнесмен беше застрелян снощи в София. Убитият - Иво Георгиев Марков, е бивш съсед на Димата Руснака и е собственик на две фирми, едната от които за софтуер. Разстрелът е извършен с 9-милиметров пистолет минути след 22.00 часа пред дома на жертвата - близо до Военна болница.

Изстрелите са чути по цялата малка софийска улица "Захари Круша". Малко след 22 часа Иво Марков се прибирал вкъщи, точно срещу блока, в който е живеел Дмитрий Минев - Димата Руснака. Убитият е излязъл от джипа си "Фолксваген", за да отвори гаража. Тогава се чули изстрелите. Първият оглед на полицията показа, че става дума за 3-4 изстрела от 9-милиметров пистолет. Според показанията на съседите, наскоро Иво Марков е поставил решетки на апартамента си на първия етаж, където живеел със семейството си.

Според справките на полицията, Иво Марков е имал присъда за присвояване на имущество преди 20 години, след това е регистриран за грабеж и за валутни престъпления. През последните години е бил собственик на две фирми - "Маринеро 33" - ЕООД за софтуер и "Ген строй" за строителство. Три часа след убийството тялото на жертвата беше откарано в моргата, но районът на престъплението остана отцепен.

www.btv.bg/news/?magic=bulgaria&story=49046

Турски бизнесмен убит с ножица в Долна баня

Тялото на турския бизнесмен Явуз Капанооглу бе открито днес апартамента му в почивна станция "Галатея" - бившата профсъюзна база край Долна баня.

Тялото му е било открито в банята, завързано с тиксо и със забита ножица в гърлото.
Според МВР убийството е на битова основа.

Най-вероятно от две-три посоки са проникнали извършителят или извършителите, които са убили Капаноглу, каза по-късно директорът на Регионалната дирекция на вътрешните работи в София Стоян Стоянов, цитиран от БТА.
Той допълни, че тези посоки са били определени от двете следови кучета, които са използвани по случая.

Явуз Капаноглу бил намерен тази сутрин от полицаите, които са били повикани от момче от охраната, на което му направило впечатление, че собственикът на станцията не излязъл да се разхожда, както прави обичайно.
Затова и служителят от охраната погледнал в апартамента на Капаноглу и виждайки, че е твърде разхвърляно - което му се сторило подозрително - извикал полицията.

Капаноглу не е попадал в полезрението на РДВР, посочи още Стоян Стоянов. Бил затворен човек и имал малко социални контакти.

Капаноглу работи от няколко години в България. Той е едноличен собственик на фирмата “Аслъхан” ЕООД.
Дружеството е създадено през ноември 2004 година и е регистрирано на адрес в курорта “Златни пясъци”.
Другата фирма на Капанооглу притежава дял от 2% в дружеството “Златни пясъци 2000” АД.
Турчинът е инвеститор и в района на Долна Баня, като наскоро е станал собственик на голф игрището там.

В станция "Галатея" работят 4-5 човека, има обикновена охрана, но невъоръжена.
Когато имал работа, той често пътувал до София, където живеела жена му, обясни още Стоян Стоянов.

news.bg/article.php?cid=7&pid=0&aid=179012

Айде поне да убият някой политик, стига със тези дребни риби :hammer:
Вече е време Румен Петков да си подава оставката. Ясно е, че няма да ни приемат в европейският съюз :clap:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 3 месеца #6104

Хунор писа: Ясно е, че няма да ни приемат в европейският съюз

Да, аз поне от три години повтарям, че е възможен следния сценарии на сганта дето управлява света и България! Нарочно да не ни приемат и уж заради това изкуствено да създадът свръх инфлация, финансово-икономически колапс в държавата, виденово време II... и да почнат да ни промиват мозъците, че видиш ли това е щото не сме били влезнали в Еврейския Съюз! Щото разбираш ли икономиката ни е неспособна да съществува извън Еврейския Съюз и без него сме обречени на провал и фалит! Те и без това сега го твърдят това!

Кво мислите, има ли логика в тезата ми за възможен подобен сценарии???

преди 20 години 3 месеца #6111
Да, на мен ми се струва напълно възможен сценарият, особено след като политиците ни започнаха да вият на умряло пред еврокомисарите, че ако не ни приемат през 2007-ма икономиката ни щяла да се срине. Хайде бе!

А на министъра Путков само как му развалиха реномето :tooth: . Тъкмо се похвали как за периода, от както е министър имало само едно убийство на "мутра" и се изпълниха две бързи поръчки. Ей, изпълнителите, вие не слушате ли какво говори министъра, че му плюхте така на изказването?
:tooth: :tooth: :tooth:

преди 20 години 3 месеца #6117
Може би, обаче не забравяйте, че отсега са се приготвили да гушнат евро-потоците, които ще потекат към България, станем ли член. Даже се говори, че вече са си ги разпределили. Така че мисля, че по-скоро драпат да влезем. А икономиката ни и без това е срутена, щото само лапат и продават. И понеже нямат никакво намерение да я оживяват, крахът ще настъпи от самосебеси. Да не говорим, че с влизането ни в ЕС ще се досъсипе и малкото, което още функционира. Отсега затварят месокомбинати и ни прецакват и на зеленчуковия, и на птичия, и на не знам още кои пазари. Де да знам, и двете теории са възможни.

преди 20 години 3 месеца #6119

100именъ писа:

Хунор писа: Ясно е, че няма да ни приемат в европейският съюз

Да, аз поне от три години повтарям, че е възможен следния сценарии на сганта дето управлява света и България! Нарочно да не ни приемат и уж заради това изкуствено да създадът свръх инфлация, финансово-икономически колапс в държавата, виденово време II... и да почнат да ни промиват мозъците, че видиш ли това е щото не сме били влезнали в Еврейския Съюз! Щото разбираш ли икономиката ни е неспособна да съществува извън Еврейския Съюз и без него сме обречени на провал и фалит! Те и без това сега го твърдят това!

Кво мислите, има ли логика в тезата ми за възможен подобен сценарии???

Съгласен съм с малка поправка. Те искат първо да ни унищожат, а едва после да ни приемат. Ако има въпрос, той е дали искат да приемат България или някаква турско-мангалско-еврейска федерация. Поне аз непрекъснато виждам как ЕС, със знаме, символизиращо 12-те чифутски племена съдейства за геноцида над Българите.

преди 20 години 3 месеца #6129
Еврейския съюз няма нищо общо с Европа. Това е съюза на големите корпорации, а тях ги вълнува единствено евтина работна ръка. Дали Европа ще стане Негрия, Халифатия или Нов Израел - това не им пука. Ние сме за Европа на белите нации. Трябва да припомним на цяла Европа кои наричаха Хуни (Уни) и защо техния съюз (Union) носи името на нашия хунорски съюз като принципно няма нищо общо с него. Та сега нашите бивши васали тръгнали да ни приемат в нещо, което ние самите сме измислили на тоя свят. Самозабравиха се, значи трябва да им се припомня.

преди 20 години 3 месеца #6135
Ето един от начините за евреизиране на България:

Кръщават улица в София на израелска легенда

12/5/2006 9:21
„Грациани” ще се казва от днес улица в столичния квартал „Люлин”. Името Ицхак „Зико” Грациани не е познато на много българи, но пък за над 45 000 български евреи, имигрирали през 1948 и 1949 година, за да сформират нова държава, той е бил символ на тяхното поколение.

В Израел името на Грациани е синоним на България. Той е роден в Русе, завършва Музикалната Академия в София и е член на джаз формацията „Оптимистите”. Животът му е свързан със създаването на Израелският Военен Оркестър, официални церемонии и аранжимент на песните, които се пеят до ден днешен в цял Израел. Грациани, който умира през 2003 година на 79 годишна възраст е известен като израелския национален диригент на „Хатиква” /химна на Израел/.

За официалното откриването на улицата в София пристига съпругата на Грациани - Дора и дъщерите му Гила и Кохи. Сред гостите на церемонията ще бъдат заместник-председателят на парламента Филип Димитров, посланикът на Израел в България Авраам Шарон и зам.-кметът на София Йорданка Фандъкова.

Военният оркестър на Гвардейците ще изпълни композиции на Грациани. Церемонията се организира от Фондация България с председател Яков Джераси, Организацията на Евреите в България „Шалом” и Столична община. На улицата, която от днес официално ще носи името на Грациани, живеят около 10 000 души.

Информацията е на Дарик радио.

dnesplus.com/publication.asp?pubid=126567

преди 20 години 3 месеца #6136
Не ми пука за Еврейския съюз! Пука ми че е опасно да ходиш по улиците!

преди 20 години 3 месеца #6187
Е...има и хора които всяват страх на хората с мангалския или еврейския фактор.Улиците на Люлин са доста пъстри.Май няма да е зле да я поукрася тая улица като й сложат табелата :-D :roll:

преди 20 години 3 месеца #6331
Не познавам убитите и не се радвам на чуждото нещастие. Казват че са престъпници - добре, значи са си получили заслуженото. Защо няколко трупа хвърлени под прожекторите привличат интереса на хората? По-реално риалити шоу ли е това?
Истинските убийства не са ли: неродените българчета, абортите, смесените бракове, душевно и физически разсипаните бъдещи родители???

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.