Нови убийства МВР за смях

преди 20 години 3 месеца #6332

Севар писа: Трябва да припомним на цяла Европа кои наричаха Хуни (Уни) и защо техния съюз (Union) носи името на нашия хунорски съюз като принципно няма нищо общо с него.

:-D Вярно. И нашите забравиха. Те първи ще си спомнят. След като изтеглят каквото има за теглене :-(

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 3 месеца #6789
На 17 май е убит Димитър Генчев, програмист в АЕЦ "Козлодуй". Една от възможните причини за убийството е, че именно той беше човекът, посочил подполковник Петър Петров, шеф на НСС - Ботевград като отговорник за наркотрафика в тоя град. И НСС решава да си разчисти сметките. Само че тоя път цял свят ще научи как НСС, бившо ДС избива противниците на наркотрафика. А после някой нека вярва, че бивша България не е мафиозка държава.
Очаквам отговор от полк. Румен Николов, че е замесен само в идиотското дело срещу мен, но не и в убийството на Генчев, както твърдят някои осведомени лица. Тъй като писах на Николов, а той не ми отговори, чувствам се длъжен да отправя своя въпрос публично. По-късно ще попитам и Чобанов. Въпреки съществуващите данни, че и той се облажва от продажбата на наркотици.

преди 20 години 3 месеца #6805
Елтимир, ето какво смятам за правилно.
Атакувай и се защитавай, както сам ти знаеш. Ние сме зад теб. С теб. И пред теб.
Защо хвърляш камъни по кучетата? Защо ги предупреждаваш? Защо ги насъскваш против себе си?
Смачкай им главичките!

преди 20 години 3 месеца #6807
Не предупреждавам. Само казвам истината на висок глас. Така, че всички да научат, че генерал Иван Чобанов и неговите изроди са убийци и наркотрафиканти. Че служат не на България и на българските национални интереси, а на враждебната МИТ и на израелските тайни служби. Това е моят начин на воюване, като изричам истини, които никой друг не смее да изрече. Нека ме убият. За мен смъртта на физическото тяло не е край, а преминаване в друга форма на съществуване.

преди 20 години 3 месеца #6810
Вярно, знаем сега имената на тези хора и с какво се занимават....но дали нещо ще се промени на този етап?Едва ли...Обаче ако нещо се случи с Елтимир тогава загубата ще е прекалено голяма и несъизмерима с ползата от офицялното разкриване на дейността на тези типове!!

Често си мисля напоследък.....много българи умряха в комунистическите концлагери-много стойностни българи- най-будните и нищо не се промени...промяната дойде от вън! Жертвите бяха дадени напразно за нас българите.

Целта е да се унищожат и заличат стойностните и силните българи и да се скапе тотално генофонда ни.......единственото, което наистина ни остана сме самите ние българите! Трябва да се пазим и да не се хвърляме сами на вълците....има време за всичко, сега битката все още не е на физическо ниво и не си струва да даваме жертви!

За това искам да кажа на Елтимир да спре да вика смъртта, тя няма да подмине никого когато му дойде времето!

преди 20 години 3 месеца #6812
Трябва най-после да заговорим за политическите убийства в България. И трябва да знаем, че тези убийства се извършват именно от НСС, което всъщност си е старата ДС под ново име. Струва си да бъде даден един живот, за да бъде изнесена на светло тази истина. Всъщност НСС така или иначе се стреми да ме умъртви. Пътуването ми до Дубай осуети поредния опит за моето физическо премахване. Благодаря за отсрочката. Сега няма да ми е тъжно и да умра. Даже го искам, но също така искам всички да знаят кои са убийците, начело с така наречения генерал Иван Чобанов.

преди 20 години 3 месеца #6815
Ако му се знае адреса, има хора ще хакнат без заплащане. Какви служби да се занимават, след като няма държава? Банда мафиоти!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.