Продадоха и самите нас
Какво не казва вестникът?
Естествено е, че възрастни хора не могат да бъдат донори. Според сценарий, съставен от Свинедриона, младите българи са обречени да бъдат донори и облагородители на циганите, с които евреите все повече почват да се родеят. Този сценарий беше описан още в книгите на Юрий Воробьовский, обаче тогава ми беше трудно да повярвам. Готвеното престъпление ми изглеждаше твърде чудовищно, за да бъде истина. Сега виждаме как заговорът почна да се осъществява на практика. Стъпка по стъпка.
Приятели, нима ще позволим нашите деца да бъдат убивани, за да им бъдат изземвани вътрешните органи и после да бъдат присаждани на деградантите-мангали? Бъдещето на децата ни е в нашите ръце. Нека не ги обричаме на смърт, както нашите родители обрекоха нас със своето добичешко търпение.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Преди година майка ми буквално я задължиха да отиде да даде кръв, защото бяха преливали на баба ми. Щеш не щеш, болен-здрав - даваш, длъжен си! Даже не й направиха абсолютно никакви изследвания да видят в какво здравословно състояние е в момента. Дадоха й няколко шоколада, един сок и айде...
Шегуваш се ама не е шега работа тая.Sinclaire писа: хахаха затова нека пием, пушиме и се друсаме и така ще оставиме на мангалите неработещи органи
Когато твой роднина се нуждае от някаква операция - кръв тябва. или плащаш на мангали или намираш близки за това.
Аз в казармата 2 пъти съм давал кръв , ей така заради спорта. И сега бих дал една банка в замяна за един шоколад (малък). Обаче преболедувах от хепатит и сега никой не ми ще кръвта, че била заразна. Ма какво да правя.
Руски, британски и израелски компании изграждат у нас селища от затворен тип
13 Ноември 2004
Руски, британски и израелски компании изграждат селища от затворен тип в страната. Това съобщи във Варна председателят на Управителния съвет на Националното сдружение "Недвижими имоти" Орлин Владиков. По думите му интересът на чужденците е насочен основно към Черноморието, към ски-курортите и към етнографските селища.
Какво точно означава "селища от затворен тип" не е трудно да се досетим.
Как се декларира? Пред кого? Искам да декларирам, че не желая това, както в моята здравна книжка, така и в тази на дъщеричката ми.Елтимир писа: "Всеки българин ще бъде донор, ако изрично не е декларирал в здравната си книжка, че не желае след смъртта му неговите органи, клетки и тъкани да бъдат използвани за присаждане.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.