Продадоха и самите нас

преди 20 години 3 месеца #6120
Прав си, няма друг начин. :karte4:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 3 месеца #6122
Те затова си докараха американските бази тук - за да ги пазят от нас.

преди 20 години 3 месеца #6123

Елтимир писа: Навремето Чингиз Хан изклал наведнъж 200 000 мангали. Затова май и до днес мангали в Монголия няма. Май това е по-добро решение на въпроса. Например ако някой военен летец се жертва и бомбардира Столипиново, например. На циганина бих дал доброволно само смърт.

Помниш ли го Чочоолу от татово време? Дето командваше танковите дивизии. Говореше се, че даже Тато го било страх от него. Та той не беше ли тръгнал с танкове срещу Столипиново, та след това мангалите години наред си трайкаха там и не смееха да си покажат носовете навън? Нещо такова ни трябва, ама де войска в България

преди 20 години 3 месеца #6193

В началото на 80-те в махалата имаше един гаден случай - убийство на младо момче и момиче. Момичето беше племенница на Чочоолу. После дойде геноцида. Виждал съм как хвърлят циганин в уазката отзад, при кучетата, и не мога да ви опиша какво се чуваше отвътре. Виждал съм как смазват от бой цяло циганско семейство, барабар с ревящите циганета. Гледал съм хайки, по-зловещи и от най жестоките кадри, които вие, деца, от време на време гледате по телевизията. Двадесет коли с по 3-ма милиционери и едно огромно куче се нахвърлят като лавина върху циганска сватба. После не може да се опише. А в райнното управление по цяла нощ ДОБРОВОЛЦИ млатеха до смърт цигани, щото така им е кеф. Положението беше отвратително.

За Столипиново става дума...

преди 20 години 3 месеца #6197
...хм...как точно ще стане да присадят сърцето ми на някой мангал, турчин или евреин паралия (те ще идват да си пазаруват у нас)?!!!!

Незнам за вас, но аз отдавна съм заявила на наще, че когато пукна, ако е преди тях, искам да ме изгорят и да пръснат пепелта ми в Балкана!

Не виждам как ще стане да ми балсамират голото тяло (я с някой отрязан крак, нос или извадени очи, които са присадили на друг), да ми го гримират и да ми го метнат в общ гроб върху няколко други ковчега!

Незнам дали знаете, но сега когато е законно да се клонират животни, поне в щатите си има една спецялна фирма, която извършва такива услуги - клонира домашни любимци, които са пукнали и връща заместителите-клонинги на стопаните. Утре някой ще иска мен да ме ексхумира и клонира...........няма да стане!

.....няма нищо природно и естествено в тези чудовищни извращения....

преди 20 години 3 месеца #6411

Orphic писа:

В началото на 80-те в махалата имаше един гаден случай - убийство на младо момче и момиче. Момичето беше племенница на Чочоолу. После дойде геноцида. Виждал съм как хвърлят циганин в уазката отзад, при кучетата, и не мога да ви опиша какво се чуваше отвътре. Виждал съм как смазват от бой цяло циганско семейство, барабар с ревящите циганета. Гледал съм хайки, по-зловещи и от най жестоките кадри, които вие, деца, от време на време гледате по телевизията. Двадесет коли с по 3-ма милиционери и едно огромно куче се нахвърлят като лавина върху циганска сватба. После не може да се опише. А в райнното управление по цяла нощ ДОБРОВОЛЦИ млатеха до смърт цигани, щото така им е кеф. Положението беше отвратително.

Така трябва. :karte4:
И кой е тоя дето се оплаква?

преди 20 години 3 месеца #6422

Orphic писа:

Това страшно ми напомня "Циганското гето" на Йозер. :karte4:
Явно подобни картини ще си останат само блян в близките десетилетия...

преди 20 години 3 месеца #6547
Не искам повече да виждам цигани! Понеже не съм расист, и виждам, че просто няма как да се изтрият от България, предлагам:
- Никаква толерантност и търпимост от страна на Българите;
- Ако циганите искат да живеят и да се размножават, това да става с техни финансови средства, а не с наши. Отказвам да плащам за това!
- Ако не искат никой да ги закача, трябва и те да не закачат никой от Българите. Иначе длъжни няма да им бъдем.
- Всеки вой на циганин, включително и тяхни организации, да се игнорира, защото това са долни цигански инсинуации, целящи да омаломощят Българите, да им вменят вина и да възбудят съжаление и съчувствие. На това разчитат, понеже знаят, че имаме съвест!
- Ако някой циганин иска да се нареди до българин, като равен, нека без да се рекламира, да действа като Българин. Иначе няма право!
- Чуете ли вой от циганин, че Българин му е виновен за нещо, да знаете, че иска нещо без да дава от себе си! Иска Вие да дадете вместо него!
- Циганските проблеми си остават цигански, а не български!
- Толерантността и търпимостта, която ни карат да проявяваме към тях е еднопосочна! Тоест, ние към тях и в никакъв случай те към нас!
- В момента, те са по-добре от нас, благодарение на нас Българите! И забележете как ни вменяват вина за това!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.