Протестите срещу Борисов в Годината Самор
Да кажем, че съм влюбен в Иванчева, но това е лично18j писа:
Йордан_13 писа: Първият план беше атаката срещу мен в Ситово - нахлуване на милиционерите в къщата, в която пребивавах, незаконно, разбира се, аз убегах и минах в нелегалност. Тогава ми се спретна месец и половина, национално издирване, отново незаконно. Това, наистина е твърде ниско ниво, за да предизвика протести, а аз съм твърде незначителна като социум личност (направо съм на най-ниското стъпало)
)) за да се втурне некой да ме защитава, освен приятелите ми. Да, но само като личност....
)) не и като другото... За да се предизвика обратният ефект, трябваше да се одързостят слугите на Яга Албасти (правителството на Борисов) да повторят същото, само, че на най-високото ниво, върхът на държавата... Защото ударът срещу мен не е удар срещу личността, а удар срещу институционалността, която изразявам, а именно Българският Саракт. Ето, така вече се получи успоредното институционално транспониране на енергетиката към най-високото ниво и се създаде настоящият социален ефект: "Да защитим Президента", а той от своя страна, направи нещо, което той в една нормална ситуация, никога не би направил и ние бяхме свидетели, че до този момент, той нямаше никаква воля да го направи: "Мутрите - вън!"
)) Слугите на Яга би трябвало да са се поучили от 2016 г., когато ме атакуваха, за първи път с МВР в ниското ниво, какво се случи: "Борисов 2" - падна. Естествено, третият план, това е "Росенец", но енергията се прехвърли там, поради реалната връзка Борисов-Доган и дадената му от него подкрепа на Борисов в Годината Докс.
Впрочем, да добавя, преди 2-3 дни, разбрах, че тази атака, сега чак я отчитат като грешка и са сменили кварталният за Ситово в Първо РПУ в Пловдив)) Сложиха милиционер с по-висок капацитет
)) Късно, твърде късно...
Не си само ти. Ти успя да го онагледиш и да направиш един вид реалити около преследванията и репресиите на хунтата. Подобни неща преживяха протестиращите в Младост след като успяха.. те успяха да си изберат свой кмет. Е хунтата удари този кмет най-безпардонно и намачка всички местни активисти с подобни дописки и разтакавки.
По същия начин надиплиха хората и след протестите покрай 2012 та - по-конкретно във Варна, Ботевград, Враца, Пловдив, София и т.н.. По същия начин се парира всеки нов опит да се вземе местна власт или се подкопава хегемонията на хунтата. И затова не мога да имам уважение към това което е народ в момента. Защото всички го виждат, виждат несправедливостите, виждат репресиите, но не пазят лидерите си. Тези които трябваше да са лидерите на това общество са подиграни и унижени докато най-големите утрепки ръководят. Не може да спечели уважение народ, който не намира начин да обърне това състояние. Може да има някакво проклятие което е извело българския борчески дух извън територията на България. Но да нямяш тактическа мисъл да съхраниш важните хора това води до заслужената гибел на държавната структура.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Три варианта обсъждали при Борисов за бъдещето на властта
Окончателното решение - след завръщане на премиера от Брюксел
Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2020/07/15/tri-va...56741#comment-newest
преди 4 минути
Никаква колаборация с герберите! Те десет години ни унижаваха, дискриминираха и крадиха. Цветанов, Борисов и Гешев - вън от България!Те са много заразни! Скоро герберските плъхове ще започнат да се разбягват и да опитват да се присламчат в други партии. Не ги приемайте, скоро след това дълбоко ще съжалявате! Безусловна оставка!
Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2020/07/15/tri-va...to-na-vlastta.456741
Анонимен
преди 2 минути
Това не е аргумент!
Хора, които са по-млади и мотивирани, с друга гледна точка за икономика, заздравеопазване, КУЛТУРА и образование.
Това внушение не е играе!
За 10 години, ако правехте това, за което се описвате, всички щяха да ни духат прахта.
Не се поддавайте на внушението за обреченост!
Всеки от протеста е по-образован и знаещ от тези случайници, които сведоха населението до минимум!
Бдете за лицемерието!
Вие сте прости, но ние не сме!
И сме заедно срещу победилата простащина!
Борисов пита: Кой от тези на площада е по-опитен от нас и по-можещ?
Премиерът: Предстоят тежки месеци, а мотивите за вота са изсмукани
Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2020/07/16/boriso...648xU#comment-newest
Коалиционният съвет: Вотът няма да мине, кадрови промени ще има!
Премиерът: Оставките са депозирани при мен
Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2020/07/16/koalic...meni-shte-ima.456787
Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2020/07/16/6-hodi...vat-36-na-sto.456842
РЕАКЦИИ
"Сега научавам, че г-н Пеевски е наредил служебния кабинет преди три години и моите поздрави към него, защото този кабинет произведе най-успешните избори от години, повиши събираемостта на доходите, защото имаше пресичане от контрабандни канали. Значи, той е направил чудесен и много успешен служебен кабинет", коментира пред БНР проф. Огнян Герджиков, който беше служебен премиер във въпросния кабинет на президента Румен Радев. Герджиков припомни, че Борисов след това е ползвал хора от служебното правителство за своя кабинет, "така че очевидно подборът е бил много добър".
segabg.com/hot/category-bulgaria/upravly...odade-ostavka?page=5
Предсрочни избори? Ще платим висока икономическа и социална цена, смятат от ГЕРБ
Служебно правителство ще е вземане на властта по нелегитимен път, смята Тома Биков
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2020/07/19/predsroc...57110#comment-newest
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.