Протестите срещу Борисов в Годината Самор

преди 6 години 1 месец #56040

18j писа:

Йордан_13 писа: Първият план беше атаката срещу мен в Ситово - нахлуване на милиционерите в къщата, в която пребивавах, незаконно, разбира се, аз убегах и минах в нелегалност. Тогава ми се спретна месец и половина, национално издирване, отново незаконно. Това, наистина е твърде ниско ниво, за да предизвика протести, а аз съм твърде незначителна като социум личност (направо съм на най-ниското стъпало);))) за да се втурне некой да ме защитава, освен приятелите ми. Да, но само като личност....;))) не и като другото... За да се предизвика обратният ефект, трябваше да се одързостят слугите на Яга Албасти (правителството на Борисов) да повторят същото, само, че на най-високото ниво, върхът на държавата... Защото ударът срещу мен не е удар срещу личността, а удар срещу институционалността, която изразявам, а именно Българският Саракт. Ето, така вече се получи успоредното институционално транспониране на енергетиката към най-високото ниво и се създаде настоящият социален ефект: "Да защитим Президента", а той от своя страна, направи нещо, което той в една нормална ситуация, никога не би направил и ние бяхме свидетели, че до този момент, той нямаше никаква воля да го направи: "Мутрите - вън!";))) Слугите на Яга би трябвало да са се поучили от 2016 г., когато ме атакуваха, за първи път с МВР в ниското ниво, какво се случи: "Борисов 2" - падна. Естествено, третият план, това е "Росенец", но енергията се прехвърли там, поради реалната връзка Борисов-Доган и дадената му от него подкрепа на Борисов в Годината Докс.
Впрочем, да добавя, преди 2-3 дни, разбрах, че тази атака, сега чак я отчитат като грешка и са сменили кварталният за Ситово в Първо РПУ в Пловдив;))) Сложиха милиционер с по-висок капацитет;))) Късно, твърде късно...

Не си само ти. Ти успя да го онагледиш и да направиш един вид реалити около преследванията и репресиите на хунтата. Подобни неща преживяха протестиращите в Младост след като успяха.. те успяха да си изберат свой кмет. Е хунтата удари този кмет най-безпардонно и намачка всички местни активисти с подобни дописки и разтакавки.
По същия начин надиплиха хората и след протестите покрай 2012 та - по-конкретно във Варна, Ботевград, Враца, Пловдив, София и т.н.. По същия начин се парира всеки нов опит да се вземе местна власт или се подкопава хегемонията на хунтата. И затова не мога да имам уважение към това което е народ в момента. Защото всички го виждат, виждат несправедливостите, виждат репресиите, но не пазят лидерите си. Тези които трябваше да са лидерите на това общество са подиграни и унижени докато най-големите утрепки ръководят. Не може да спечели уважение народ, който не намира начин да обърне това състояние. Може да има някакво проклятие което е извело българския борчески дух извън територията на България. Но да нямяш тактическа мисъл да съхраниш важните хора това води до заслужената гибел на държавната структура.

Да кажем, че съм влюбен в Иванчева, но това е лично :-D Въпреки, че, да, това е основната сюжетна линия, има важни разлики, защото това в Ситово е в Годината Сомор, а Иванчева е в предният годишен цикъл. Зависи какво въпросният "народ", разбира под лидер :tooth: Лидер за него е този, дето дава заплатата, парите, хлябът, мамбото, не този, който им рани душата със сладки приказки за едно утопично бъдеще, че и иска й да се жертват за него. Аааа, мани... :-D Затова, те наричат лидерът - "патрон", "народен човек" близък до тях, прост като тях. Хора, които няма да ги нахранят материално, за тях не са важни и те не ги бранят. Просто е. Остава само едно: тези хора или трябва да се бранят сами, доколкото могат или да се бранят заедно с единомислещите като тях. Друга опция, те нямат, реално. Затова говоря за Изход на Българите.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 6 години 1 месец #56041
Първият вариант е обозримо най-реален да се случи. Тук вече ще си проличи Радев дали е искрен и дали пак ще направи служебно правителство, което да върне Борисов за "Борисов 4";))) Ако това стане, тогава протестите ще са и срещу двете крила - и срещу Борисов и срещу Радев. Това предстои;)))

Три варианта обсъждали при Борисов за бъдещето на властта
Окончателното решение - след завръщане на премиера от Брюксел

Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2020/07/15/tri-va...56741#comment-newest

преди 6 години 1 месец #56042
Идеалист
преди 4 минути
Никаква колаборация с герберите! Те десет години ни унижаваха, дискриминираха и крадиха. Цветанов, Борисов и Гешев - вън от България!Те са много заразни! Скоро герберските плъхове ще започнат да се разбягват и да опитват да се присламчат в други партии. Не ги приемайте, скоро след това дълбоко ще съжалявате! Безусловна оставка!

Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2020/07/15/tri-va...to-na-vlastta.456741

преди 6 години 1 месец #56043
Голема Дискотека е пред МС :tooth: Младежите денсат на основният суперхит за сезона "Бойко Курво", па аз съм пуснал БСТВ дал съм звукът на макс и съм отворил прозорецът, за да чуят това велико парче и съседите гербери :hammer:

преди 6 години 1 месец #56046
Има хора, които са родени политици и управници, но има и такова, които са насадени! Насадените не дават възможност на родените да си изпълнят предназначението да управляват. А насаденият политик, какъвто е Бойко има опитът да краде, а моженето се изразява в доброто овладяване на онези административни отношения и механизми на държавата, които му осигуряват дълголетно управление. Така, че родените за политици и държавници, може да нямат наистина опит, но те ще се правят по-добре от опитът и моженето на Бойко :hammer:

Анонимен
преди 2 минути
Това не е аргумент!
Хора, които са по-млади и мотивирани, с друга гледна точка за икономика, заздравеопазване, КУЛТУРА и образование.
Това внушение не е играе!
За 10 години, ако правехте това, за което се описвате, всички щяха да ни духат прахта.
Не се поддавайте на внушението за обреченост!
Всеки от протеста е по-образован и знаещ от тези случайници, които сведоха населението до минимум!
Бдете за лицемерието!
Вие сте прости, но ние не сме!
И сме заедно срещу победилата простащина!

Борисов пита: Кой от тези на площада е по-опитен от нас и по-можещ?
Премиерът: Предстоят тежки месеци, а мотивите за вота са изсмукани

Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2020/07/16/boriso...648xU#comment-newest

преди 6 години 1 месец #56047
Бойко беше вече посран, но след Кокалиционният Съвет вдигна гащите, стегна мундира и вече е напет, ще брани редута до смърт! Бойко, щом ще е до смърт, ще е до смърт! Само дето Валерката и Каракачанката, дет съ напрайха на мъже в този Кокалиционен Съвет, ще изпразнят баките с чорбата, преди последният щурм и ще убегат;))) На тях дължим това протакане, ерене и репчене на "Величеството". Затова на протеста, скандирайте: "Балевски - Боклук, Каракачан - сюртук !"

Коалиционният съвет: Вотът няма да мине, кадрови промени ще има!
Премиерът: Оставките са депозирани при мен

Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2020/07/16/koalic...meni-shte-ima.456787

преди 6 години 1 месец #56049
Балевски-татар, Каракачан - свинар, Балевски - татар, Каракачан - свинар! Бойко Курво, Бойко Kурво...!

Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2020/07/16/6-hodi...vat-36-na-sto.456842

преди 6 години 1 месец #56050
Герджикът е всичко друго, но не и човек на "Шиши";))) Би било обидно за самият него;))), а че е илюминато-масон, и че масонска ложа е редила служебният кабинет на Радев е правилният отговор. Само, дето, в тази масонска ложа, би трябвало да членува и Борисов;))) То тва не е за казване, че голем срам, ще е за великите посветени масони-зидари, да си имат за член Еднокнижникът;)))

РЕАКЦИИ

"Сега научавам, че г-н Пеевски е наредил служебния кабинет преди три години и моите поздрави към него, защото този кабинет произведе най-успешните избори от години, повиши събираемостта на доходите, защото имаше пресичане от контрабандни канали. Значи, той е направил чудесен и много успешен служебен кабинет", коментира пред БНР проф. Огнян Герджиков, който беше служебен премиер във въпросния кабинет на президента Румен Радев. Герджиков припомни, че Борисов след това е ползвал хора от служебното правителство за своя кабинет, "така че очевидно подборът е бил много добър".

segabg.com/hot/category-bulgaria/upravly...odade-ostavka?page=5

преди 6 години 1 месец #56051
Ясно е, че евреите и американците ще си сменят "кучият син";))) Интересното е, каква карта, обаче ще извадят от ръкава, защото те нямат много читави опции като личности тук. Гледам и интервюираните на протеста младежи, всички се описват като "десни" и те искат Борисов да падне, защото той вземал много "леви" решения. По принцип, понятията "ляво" и "дясно" са толкова размити в България, точно по вкусът на евреите и американците. Абе, щом Бойко е додеял вече и на тях не само на нас... По-скоро на мен, де;))) Щото другите скрито са си Бойковци;))) Другото, което е важно, евреите/американците могат да си мечтаят да направят голяма дясна партия пускайки Мустафата като жената-обединител, но тук те ще катастрофират за пореден път;))) Голяма дясна партия в България никога няма да се създаде, като СДС-то, но тя не беше и много дясна, по-скоро либерална;))) Абе, в България, най-голямата партия е либералната - "и тако и вако"... Та, защо нема как да се създаде голяма дясна партия и това е утопия... Поради Егото... "Десните" са личности с много голямо Его, със свои си интереси, които да обслужат това Его. Въобще "дясната идея" е Его, което трябва да се развие - кариеризъм, успехи, социален престиж, звездност...Мога да бъда още по-безпощаден;))), но ще се въздържа. За да има голяма партия, и тя да просъществува толкова дълго, че да обслужи американските интереси на Балканите срещу Русия е нужно това Его да бъде "пречупено", но ако бъде, тогава вече нямаме "демократични ценности";))) отиваме в другият полюс...Затова често се случва, десните партии да солидно да "левеят", а левите да "деснеят";))) Всеки се стреми да бъде това, което не може, ахахахахахахаха... Така, че аз пожелавам успех на американското посолство в тази посока;)))

преди 6 години 1 месец #56062
Гербери, вие вече сте г-да Никои! Не сте вие, които ще кажете, каква цена ще платим ние, останали Българи! Ние знаем само едно: Достатъчно висока цена платихме с "Борисов 1,2 и 3". Вървете си!

Предсрочни избори? Ще платим висока икономическа и социална цена, смятат от ГЕРБ
Служебно правителство ще е вземане на властта по нелегитимен път, смята Тома Биков

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2020/07/19/predsroc...57110#comment-newest

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.