Протестите срещу Борисов в Годината Самор

преди 5 години 9 месеца #56426
Анонси от днес.

Тоя път веке, милиционерите набиха Волен;))) А, не знам защо се позволява на Жамбазът да фърга димки и пиратки от централата на МВРО? Това означава, че може би, в тази централа има и други видове боеприпаси.... Аз, ако бях на тези протестиращи или щях да е превзема с щурм и обеся Жамбазът на некой полилей или да я запала отсейде, за да изгорят живи там, ония идиоти заедно с Шебек Тумбалара паша. Тумбалара паша дори ще допринесе много за горенето;)))

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 5 години 9 месеца #56439

Борисов писа: Тая пандемия ни се струва от години. А е само от март. Просто ни съсипа. САЩ ги съсипа. В Европа - пълен локдаун. Хем не дава никакъв резултат за заболяването, хем - огромни щети

www.voininatangra.org/modules/xcgal/albu...s/10700/veshtici.jpg

преди 5 години 9 месеца #56444
2000 заразени на ден са множко, бокич. Лятото за 400 наложи забраната, а сега изглеждаш просто 1 клоун с дълъг нос.
Дами и господа запознайте се с Улят.
Долу главите.

Слава на Тангра

преди 5 години 9 месеца #56445

18j писа: 2000 заразени на ден са множко, бокич. Лятото за 400 наложи забраната, а сега изглеждаш просто 1 клоун с дълъг нос.
Дами и господа запознайте се с Улят.
Долу главите.

Слава на Тангра

Много добра илюстрация за 2020 г. Яга Албастъй владее и насочва Сомор-Улят! Абе и да исках да ми го нарисуват, немаше да го направят така сполучливо;))) Но това скоро ще се промени: Благодатта на Тангра храни Огънят; Златото на Яга, Огънят пояжда!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.