Добре дошли,
Гост
Бойко официално въведе Диктатура!
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 6 години 5 месеца
Бойко Калъфа
преди 0 секунди
13 май-13 юни-13 юли-13 август-13 септември-13 октомври-13 ноември-13 декември... Stay Home!
)) Идва на 21 декември Годината Угер Шегор - Волът и Борисов умира! Слава на Тангра!
Борисов разбирал недоволството, но: Така ще се преборим с тази напаст!
Премиерът обясни защо се налага удължаване на извънредното положение
Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2020/04/01/boriso...R9aFg#comment-newest
Бойко Калъфа
преди 1 секунда
До Самозабравихте се
Има! Основната вина е на Борисов! Ако си бе подал Оставката овреме, когато му се каза, а не да излиза по телевизията и да се прави на тежкар... Помните ли юли 2019-та, когато излезе по телевизията и почна да се кара, наричайки ни "Гадове". Нима сте го забравили? Вие овце, може и да сте, но Небето, не е ! От тази Напаст лично съм поискал да убие Борисов! Моята малка, сладка Мишленка
)) Мръсният банкенски селтак....говньо проклет!
Анонимен
преди 46 секунди
Дискриминацията в България ще свърши до един месец,защото и ние заедно с Ромите за да не умрем от глад ще попаднем хранителните магазини.
преди 0 секунди
13 май-13 юни-13 юли-13 август-13 септември-13 октомври-13 ноември-13 декември... Stay Home!
Борисов разбирал недоволството, но: Така ще се преборим с тази напаст!
Премиерът обясни защо се налага удължаване на извънредното положение
Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2020/04/01/boriso...R9aFg#comment-newest
Бойко Калъфа
преди 1 секунда
До Самозабравихте се
Има! Основната вина е на Борисов! Ако си бе подал Оставката овреме, когато му се каза, а не да излиза по телевизията и да се прави на тежкар... Помните ли юли 2019-та, когато излезе по телевизията и почна да се кара, наричайки ни "Гадове". Нима сте го забравили? Вие овце, може и да сте, но Небето, не е ! От тази Напаст лично съм поискал да убие Борисов! Моята малка, сладка Мишленка
Анонимен
преди 46 секунди
Дискриминацията в България ще свърши до един месец,защото и ние заедно с Ромите за да не умрем от глад ще попаднем хранителните магазини.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 6 години 5 месеца
Овцата цял живот се бояла от вълка, а накрая я изял овчаря!
(грузинска поговорка)
(грузинска поговорка)
anti666
Посетител
преди 6 години 5 месеца
Според редица СМИ в Италия, в южната й част назрява бунт, който можел скоро да избухне. Това се свързвало с коронавирусната епидемия и глада на хората. В Палермо организирана група от 20-тина души се появила в супермаркет, напълнили колички с хранителни стоки и отказали да платят, Там и в други градове в Сицилия полицията вече охранявала супермаркетите. Почти ден не минавал и без атаки на аптеки. Призивите за въстание след 3 април, когато трябва да приключат строгите ограничителни мерки, звучали в социалните мрежи.Заради епидемията от коронавирус през март настъпили безредици и в много от италианските затвори. Дори министърът на вътрешните работи на страната заявил, че в Южна Италия съществува потенциална опасност от спонтанни и организирани въстания. Това било свързано с мафията и сивата икономика. В нея работели около четири милиона души, като всеки четвърти получавал заплата „в пликове“ и не плащал данъци. Сега тези хора останали практически без поминък. В Сицилия и другаде на юг грабежите по домовете и улиците ставали все по-чести. Пликовете с пари или прясно закупена храна се изтръгвали от ръцете на хората. В болниците царял пълен хаос, лекари се оплаквали в прокуратурата, че им липсват защитни маски, а заразените с коронавирус медици са принудени да ходят на работа.Бившият вицепремиер и лидер на най-популярната партия Лига в страната, както и пръв по рейтинг сред политиците Матео Салвини пък открито заплашил по телевизията Брюксел и коментирайки бездействието на ЕС, гневно възкликнал: „Европа? Заврете си я! … Това не е „съюз“, това е гнездо на змии и чакали. Първо ще победим вируса, а след това ще помислим за Европа. И ако е необходимо, ще се сбогуваме, без дори да благодарим. „
Днес в Италия, утре в България....
Днес в Италия, утре в България....
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 6 години 5 месеца
Нъл ви думах, че съвсем скоро ще се разбере, кои са гаджетата на Асан, ама вие пак не мъ взехте насериозно
)) Във вените на Дариткова тече сярна киселина,. тъй, че тя ще играе ролята само на приносител
))
www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-korona...JCrKciSlRV2Qv3-jInJU
С една дума - никога!
)) Можете ли да вярвате на доказан лъжец като Борисов? Та, той бе осъден за това и стана Мистър Лъжльо!
Борисов обеща: Три дни да има спад на болните – дърпаме мерките
Пикът ще е в близките 2-3 седмици, заяви премиерът
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2020/04/03/borisov-...BkuAA#comment-newest
До Анонимен
Най-панирани от Боковида и благославящи мерките са част от наборите от края на 50-сетте и 60-сетаците. Маааа, вчера ми се обажда един стар приятел-либерал, гласа му трепери в слушалката, благославя Борисов и пцое другите дето излизали навънка. Аз му викам, че предсказах затварянето на градовете и овреме убегах, той не ме поздрави, нито за предсказанието ми, нито за бегството. Затова в нета изобилства от страхливи коментари. Страх от Смъртта. А навремето същият ми казваше, че повечето хора са видни производители на лайна и требе да умрат, а га нещата опрея до него, страх и скриване по къщята
www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-korona...JCrKciSlRV2Qv3-jInJU
С една дума - никога!
Борисов обеща: Три дни да има спад на болните – дърпаме мерките
Пикът ще е в близките 2-3 седмици, заяви премиерът
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2020/04/03/borisov-...BkuAA#comment-newest
До Анонимен
Най-панирани от Боковида и благославящи мерките са част от наборите от края на 50-сетте и 60-сетаците. Маааа, вчера ми се обажда един стар приятел-либерал, гласа му трепери в слушалката, благославя Борисов и пцое другите дето излизали навънка. Аз му викам, че предсказах затварянето на градовете и овреме убегах, той не ме поздрави, нито за предсказанието ми, нито за бегството. Затова в нета изобилства от страхливи коментари. Страх от Смъртта. А навремето същият ми казваше, че повечето хора са видни производители на лайна и требе да умрат, а га нещата опрея до него, страх и скриване по къщята
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 6 години 5 месеца
...И ще бъде удължено до 13 юни! След това, дъждове, наново мислене, но не много и ще бъде удължено до 13 юли. Започват жегите, ако има още оцелели от наводненията, сега жегите требе да ги довършат... Бойко не му мисли много и го удължава до 13 август... Ааааааа, моренце, това, онова, струпване на хора по крайбрежието, не, не отива, Бойко не мисли, а до 13 септември... Нова учебна година...а, не ново струпване на хора, Бойко направо казва: 13 октомври и т.н.
Окончателно! Извънредното положение ще е до 13 май
Мнозинството не прие предложението на БСП и ОП то да е до 30 април
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2020/04/03/okonchat...107oQ#comment-newest
Като трябва да добавим, че извънредното бе удължено до 3 май с гласовете на ДПС!
Спеца
преди 34 минути
Такава гадост като ГЕРБ не беше се поевявала в политиката на България!Оставиха хората без работа , те пък си надуха месечната заплата до годишна пенсия на среден пенсионер и по цял ден се гаврят и плашат хората с тоя грип!И сега решили карантина продължава до 13 май ?Вие луди ли сте?Уж ще съхраняват животи, ех пуста кюския!Мора и чумата в България е тая мафия ГЕРБ, която пречупва всичко , включая и нещастието от пандемията през собствения си джоб!
Изключителният позитив в случаят е, че Боковидът вилнее в маалите, които са основният електорален добитък на Бохохох. Ограждане с бодлива тел и никакво движение, докато Мишленка не изгризка основната електорална маса на Бойхо§Доган! След това дезинфекция с напалм!
Заразените с COVID-19 вече са 498, сред тях и бебе на годинка
Има нови четирима излекувани, те са в София
Прочети още на: www.dnes.bg/stranata/2020/04/04/zarazeni...qiZvc#comment-newest
Окончателно! Извънредното положение ще е до 13 май
Мнозинството не прие предложението на БСП и ОП то да е до 30 април
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2020/04/03/okonchat...107oQ#comment-newest
Като трябва да добавим, че извънредното бе удължено до 3 май с гласовете на ДПС!
Спеца
преди 34 минути
Такава гадост като ГЕРБ не беше се поевявала в политиката на България!Оставиха хората без работа , те пък си надуха месечната заплата до годишна пенсия на среден пенсионер и по цял ден се гаврят и плашат хората с тоя грип!И сега решили карантина продължава до 13 май ?Вие луди ли сте?Уж ще съхраняват животи, ех пуста кюския!Мора и чумата в България е тая мафия ГЕРБ, която пречупва всичко , включая и нещастието от пандемията през собствения си джоб!
Изключителният позитив в случаят е, че Боковидът вилнее в маалите, които са основният електорален добитък на Бохохох. Ограждане с бодлива тел и никакво движение, докато Мишленка не изгризка основната електорална маса на Бойхо§Доган! След това дезинфекция с напалм!
Заразените с COVID-19 вече са 498, сред тях и бебе на годинка
Има нови четирима излекувани, те са в София
Прочети още на: www.dnes.bg/stranata/2020/04/04/zarazeni...qiZvc#comment-newest
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 6 години 5 месеца
Ристиени, нима ще се подчините на бацилът-генерал, а не на Господа Вашего, Иисуса Христа - слепи проглеждат, сакати - прохождат, болни се излекуват, Лазар е воскресен, Самият Иисуса Христа ще "воскреси из мертвих"! Нима ви е страх от Преизподнята? Нима ви е страх от Боковидът, когато сте Христови? "Смертию смерт поправ и сущем во гробе живот даровав!" Бацильо не мой ви даде това
))
Ген. Мутафчийски: Не пътувайте за празниците, не ходете на служби!
Това обяви на брифинга тази сутрин ген. Мутафчийски
Прочети още на: www.dnes.bg/koronavirusat/2020/04/04/gen...Oud6c#comment-newest
Ген. Мутафчийски: Не пътувайте за празниците, не ходете на служби!
Това обяви на брифинга тази сутрин ген. Мутафчийски
Прочети още на: www.dnes.bg/koronavirusat/2020/04/04/gen...Oud6c#comment-newest
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 6 години 5 месеца
Християни, със Силата на Господа Вашего, Иисуса Христа прогонете от съзнанието си дяволите-евреи от ДНЕС БГ, които ви манипулират! ТЕ СА ЕВРЕИ - ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА ТАМА ТАРХАНЪТ ЯГА АЛБАСТЪЙ! СМЪРТ НА БЕЗБОЖНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ! Но, докато Тама Тарханът Яга се подчинява на Тангра, дяволите-евреи - не!
Богослужението, дало начало на най-голямото COVID-19 огнище във Франция
Една седмица в евангелистка църква е може би най-големият спусък на заразата
Прочети още на: www.dnes.bg/koronavirusat/2020/04/04/bog...-vyv-franciia.444494
Богослужението, дало начало на най-голямото COVID-19 огнище във Франция
Една седмица в евангелистка църква е може би най-големият спусък на заразата
Прочети още на: www.dnes.bg/koronavirusat/2020/04/04/bog...-vyv-franciia.444494
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 6 години 5 месеца
Бойко нема да вдигне никва блокада. Вие сте смешни
)) Не анализирате настоящата политическа обстановка: ДПС застана плътно зад ГЕРБ за 13 май, докато БСП и ОП бяха до 30 април.А мегданният му глашатай, Магарешки направо обяви "извънредното положение" за БЕЗСРОЧНО! Второ, застрашавайки непрекъснато управлението му, накарах Бойко да се вкопчи в Идеята за Властта и да позволи тя да го обсеби напълно. Събудих тъмната страна в него и я развих като напълно я разкрих. Направих му Капан. Сега, вие си имате от "Спасител" - Деспот и Тиранин. Оттук има два пътя
)). Единият път да се самопожертва и да излезе от политиката, вторият - да бъде пожертван, т.е. убит и пак да излезе от политиката
)) Слава на Тангра!
Борисов за мерките: Няма да се разхлабват, Радев да пита СЗО
Спорът ми с Радев бе решен от здравната организация, заяви премиерът
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2020/04/04/borisov-...LAeOM#comment-newest
Имаш две възможности - с краката напред или с краката нагоре!

Захариева: Ще излезем от положението, въпросът е как
Пандемията няма как да не се отрази на икономиката
Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2020/04/04/zahari...WDKz0#comment-newest
Борисов за мерките: Няма да се разхлабват, Радев да пита СЗО
Спорът ми с Радев бе решен от здравната организация, заяви премиерът
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2020/04/04/borisov-...LAeOM#comment-newest
Имаш две възможности - с краката напред или с краката нагоре!
Захариева: Ще излезем от положението, въпросът е как
Пандемията няма как да не се отрази на икономиката
Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2020/04/04/zahari...WDKz0#comment-newest
anti666
Посетител
преди 6 години 5 месеца
Ами ако ще да я вдига. НИЕ сме казали как може да се спре пандемията. С други думи шествието на летящата мишка Сомор Улят. И понеже са големи тарикати, освен оставката на, цитирам посланик Байърли “son of a bitch, but our son of a bitch”, създателите му ще трябва да се бръкнат и с няколко тона жълт метал. И без това са го извадили от България, ще ни трябва за възстановяването на опустошенията в следГербавите времена.
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 6 години 4 месеца
Ако Ох Бох Барбарох не вдигне карантината, гладът в България тепърва предстои. Актовете на благотворителност че дупетатите са си запорирали заплатите за месец и ги дарили нa не знам си, кой си, нема да им помогнат. Ще има клане на олигархичните кръгове и техните семейства! Слава на Тангра!
Пари, търпение свършват. Ще има ли бунтове на глада по италиански сценарий?
Засега в Италия, да се готви САЩ
Прочети още на: www.dnes.bg/index/2020/04/08/pari-tyrpen...ZPDKaM0JUn29_Ga9mQmo
Само дето аз не искам да оцелявам заедно с Борисов, щом досега съм оцелявал заради Борисов! Само Смъртта на Борисов ме удовлетворява, нищо друго!
"Само заедно можем да оцелеем. Истински ме е страх Цветница и Великден да не ни вкарат в този пик. Ние не сме в платото, за да разпуснем мерките."
Борисов за Радев: Виновен е по-умният! Освобождават борда на ББР
Започва масово тестване на хората в Банско
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2020/04/08/borisov-...1fwtDCgWM5hmFGpYu-Ps
Пари, търпение свършват. Ще има ли бунтове на глада по италиански сценарий?
Засега в Италия, да се готви САЩ
Прочети още на: www.dnes.bg/index/2020/04/08/pari-tyrpen...ZPDKaM0JUn29_Ga9mQmo
Само дето аз не искам да оцелявам заедно с Борисов, щом досега съм оцелявал заради Борисов! Само Смъртта на Борисов ме удовлетворява, нищо друго!
"Само заедно можем да оцелеем. Истински ме е страх Цветница и Великден да не ни вкарат в този пик. Ние не сме в платото, за да разпуснем мерките."
Борисов за Радев: Виновен е по-умният! Освобождават борда на ББР
Започва масово тестване на хората в Банско
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2020/04/08/borisov-...1fwtDCgWM5hmFGpYu-Ps
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.