Бойко официално въведе Диктатура!

преди 6 години 5 месеца #55636
Проблемът Бойко е, че ти не си тази Блага Вест, ихахахахахахаххаааа "Според вярванията на този ден болестите си отиват." Мравчо: Не! Не си отиват! Stay home :tooth: :tooth: :tooth:

Борисов честити Благовещение: Благи вести да идват!
Премиерът пожела да бъдем здрави и единни

Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2020/03/25/boriso...esti-da-idvat.443458

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 6 години 5 месеца #55637
Човекът си е абсолютно прав! Боеко, като затваря електората, требе и да го рани! Вие, виждали ли сте, затворено стадо овце, гладно? Блее неистово, изкъртва кошарата и бега бясно навън! Запреш ли добитъка, требе да го раниш, да го поиш и да му ринеш лайната!;))) Но, гербаджиите нивгаш през живота си, животни не са гледали, не са чували, което, разбира се, не им пречи да третират ората кът добитък!

Тираджия и жена му под карантина до щаба: Донесете ни цигари и бири!
Семейството е с три деца, едното от които бебе на година

Прочети още на: www.dnes.bg/stranata/2020/03/25/tiradjii...43479#comment-newest

преди 6 години 5 месеца #55638
Същото съм го виждал и аз. Като дете трябваше да нося царевичак на овцете в кошарата. А те огладнели ме връхлитаха от вратата, ще изкъртят кошарата. Тъй че Тиква, като запря електората трябва да го раниш сега. Цунг цванг си Тиква. Така беше 2013 тогава те спаси Роско и еврейчетата ти позволиха да развържеш кесията. Ама сега няма. Ами казвай благата вест и бягай докато не те е стъпкал добитъка

преди 6 години 5 месеца #55643
Ся, какво на каза днес Тиквьо? Ситуацията е чук и танц. Значи, хвалбите колко се стабиуни - пук, и балона се спука. Бюджетът е издънен с колко си милиарда. Лошо! Кво прави Тиквата при такива случаи? Проси пари от господарите си. Ама те му казали, няма - оправяйте се по единично. Дига данъците? Ами стадото е Запрянов, не работи няма доходи. Бах мааму! Ми сега? Отпечатва още пари като през 96-98, да ограби спестяванията на електората. Не може! Има Валутен борд и не му позволява.

Държавите, които не са в Еврозоната, ще могат да си печатат пари. България няма да може да прави и това.

Остава да махне Валутния борд, отпечата сам пари и девалвира левчето... :blush2:
Да видим дали ще смее да го направи с всичките последствия от това

Оставка Тикво! Иди си в мир

преди 6 години 5 месеца #55644
Идеята всяка държава да се оправя сама слага краят на ЕС, но това е и край на ГЕРБ. ГЕРБ дойде именно с това да "развива европейски " България, но по време на третият си мандат, смисълът на тази абревиатура бе сменен и понастоящем е само представителство на германските евреи в България, т.е. на тяхното пряко управление. Време е Борисов да подаде Оставката си в една такава ситуация. Новата ситуация, която връща националният суверенитет изисква нов лидер!

Борисов: Всяка страна ще се спасява сама!
Премиерът с брифинг след заседанието на Европейския съвет

Прочети още на: www.dnes.bg/eu/2020/03/26/borisov-vsiaka...43709#comment-newest

преди 6 години 5 месеца #55652
Евреите ГЕРБ§ОП успяха да забранят Великденя на ристиените. Това, дори жугалите навремето не са успели да направят!

Проф. Кантарджиев: Пикът на болестта ще е по Великден
Диагностицираните с коронавирус остават четири седмици вкъщи

Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2020/03/29/prof-k...e-po-velikden.443945

Анонимен
преди 33 секунди
Народа е изнервен, измъчиха го, разболяха го и го оставиха безработен и да гладува. Това няма да бъде простено на гербаджиите. Няма нещо което да свършиха като хората. Още месец-два и хората ще излязат с тоягите. На фатмако-милиционерския триумвират ще им стане тясно. Армия и милиция пуснали по улиците да плашат хората. Диктатура.

преди 6 години 5 месеца #55653
Диктатурка, майка! Но, не само той се е изпикал върху голото кубе на Мравун Мустафа-Бацила :hammer: Па, с арест ша ма плашат. Еййййй, серсеми майчини, аз колкото съм лежал по арести и съм бичил непоряди... :tooth: Боли ма сапа... Ташунко сапа, команч. А ония, на коит се ерих навремето бея диви кашици, не като стационарният бацил Мравун Мустафа :tooth:

"Карантинираха" в ареста мъж, подиграл се с мерките и излязъл от дома си

news.bg/crime/karantiniraha-v-aresta-maz...azal-ot-doma-si.html

преди 6 години 5 месеца #55654
Колко модни станаха генералите, хахахахахха... Аз смятам, че генералският цирк се разиграва от МВР-О понеже нали Каракачун е военен министър. Само простата му тиква може да облече чучело в параден мундир и да го изтъпани пред микрофоните. Не знам, защо, на електората, тия три големи звезди на пагоните подобно "Поясът на Орион" му вдъхват неква увереност, че има фючър :tooth: То, некои казваха, навремето, че от Орион идвали рептилите :tooth:

news.bg/world/nad-1-000-kamiona-veche-mi...QJxtC9ABgtr_JDtOeRYc

преди 6 години 5 месеца #55655
До АТАКИСТ
Сомор-Улят има много оръжия за въздействие и едно от тях е Страхът от Смъртта вследствие Болестта. От Страх също може да се умре, но в социумът, Страхът може да бъде използван за преустройството на обществото в желана от създателите му посока. Затова, човек трябва да се страхува само от Страха, от друго, не.
АТАКИСТ
преди 25 минути
до 63
Виждам ги кои се страхуват, тия здравите, а сложили маски, сложили ръкавици, сложили защитни костюми- сякаш е паднала атома бомба. Страхливците няма да умрат от короната, най- много от страх да им се спукат заешките сърца!
И к'во значи да се съпротивлявам?
Ям си, пия си, разхождам се в парка, бягам на стадиона за тонус...без маска, без ръкавици и подобни простотии.

Завърнал се от Швеция мъж е в ареста за 72 часа
Не спазил задължителната 14-дневна карантина
www.dnes.bg/temida/2020/03/29/zavyrnal-s...tEQCrkYHYo7giUeyLJeY

преди 6 години 5 месеца #55656
Е, то затва напуснах ГЕРБ-ов град наречен Пловдив. Усетих ги аз, интуитивният ми сигнал от ден на ден нарастваше и казваше: Бягай, бягай, бягай...! И избягах;))) Не се оставих Бойо да ме запре като кокошка в курник, като овца в обор! 5000 лева? Пичове, аз толкоз пари, никога накуп в живота си не съм виждал! Ако ги имах щях да ви направя тридневен пир в Планината:))) с най-добрите вина и ракии;)))

В Пловдив: Наложиха 92 глоби от 5000 лв. за разходки
Най-много сигнали за нарушения - в кварталите с етническо население

www.dnes.bg/stranata/2020/03/29/v-plovdi...43986#comment-newest

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.