Бойко официално въведе Диктатура!

преди 6 години 5 месеца #55576
Докато немците говорели само на немски с конете си, то Борисов говори на английски с...овцете си! А-хахахахаааааааааааааааааааааааа.... :-) :-D :hammer: :tooth: :tooth: :tooth:

Борисов с послание #StayHome във Facebook
Премиерът с нова снимка и популярния хаштаг

Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2020/03/14/boriso...book.442177#comments

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 6 години 5 месеца #55578
Един жълтур от телевидении ни дава акъл как се справим с коронката и думите му бея: Слушайте Бойко:))) Ей, Жълтур, ще те накарам още една китайска стена да построиш! Аре марш в Китай и съ оправяйте там, недей да ми ръсиш акъл тук, да съм бил една Общност с Бойко! Айдееее, домана! Бойко не е Българин, за да съм в Общност с него! ТОЙ Е НИКАКЪВ! ТОЙ Е ВРАГ!

преди 6 години 5 месеца #55579
Бойко па съ скара на електората от телевидении, гологлавият говньо Дончев и той;))) Бойко щял да бие, затваря и бързо да ви оправя;))) Всъщност, като се замислим, това е единственото, което Бойко, може да прави добре, от времето на "ИПОН", а да и да подпира оградите от скука, както бе казал, навремето Батето;)))

преди 6 години 5 месеца #55581
Пфу, прекъснаха филма по телевидении, за да покажат па "Годжи", който с гробовен глас, започна страхуването на електората, наричайки Сомор-Улят, "невиждана в историята ярост", мрънкайки за тва, че некви фитки не искат да им затворят фризьорският салон, понеже искали да умрат красиви. Ама, застрахователните компании ще работят, нъл "Годжи"?;)))) Иначе големо дрънкане по сантименталната струна за дедовците и бабите;))) Хм, но те гледат вече унуките само срещу заплащане;))) Велика е Сомор-Улят, "Годжи", яка е нейната Ярост :-D :hammer: :tooth:

преди 6 години 5 месеца #55582
Въй-вах! Подопечният състав на Мравчо-Годжи е Валат! Е, каква борба с коронката след като медиците са изоставени на произвола?;))) Тестовете явно се пестят. Проблемът е, обаче, че с Бойко, дами и господа, електорални единици и военно положение нема да ви спаси. Нъл ви думах, оня ден, Сомор-Улят изключително много се дразни, когато силовите структури биват извадени срещу й! Не слушайте Бойко и Мравчо, слушайте мен! Вие сте прости :tooth: , възприемате Болестта като вирус, а аз като алп бика, жива богиня!

Жена починала в пловдивска болница със симптоми за COVID-19
Медиците притеснени, работили без предпазни средства
Обновена: 14 мар 2020 19:32 | 14 мар 2020 19:28, Анисия Иванова
70

Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2020/03/14/jena-p...Gd1eI#comment-newest

преди 6 години 5 месеца #55584
Когато двамата на върха отидат в синагогата и си сложат кипата, те вече са едно цяло, а мелодрамите по медиите помежду им са просто театро за гоимите. Затова аз, като Служител на Тангра, категорично отказвам да влизам в единение, с който и да било от тях или с нещо, което отдавна не съществува - Българската народност. По територията има отделни ядра оцелели Българи, аз съм в Единство с тях. С такива с кипа на главата - Никога!

Радев: Борбата е за всеки българин! Лекарите на фронта с 1000 лв. отгоре
Двамата обсъдиха мерките срещу коронавируса

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2020/03/15/radev-bo...42247#comment-newest

преди 6 години 5 месеца #55585
Това, което им липсва на управляващата политическа класа е именно Тенгриянството, но във вида, в който То идва чрез нас! Тогава щяха да разберат, че мерките увеличават епидемията превръщайки я в пандемия! Пред алп-биката Самор-Улят е нужно Смирение. Тя ще си вземе това, за което е дошла, вервайте ми, а мерките за защита само я ожесточават още повече и тогава Тя надвзема, т.е. умират хора, които не би трябвало да умират. Самор-Улят "мутира" при насрещна съпротива и това е лошото при нея.

Радев: Борбата е за всеки българин! Лекарите на фронта с 1000 лв. отгоре
Двамата обсъдиха мерките срещу коронавируса
Обновена: 15 мар 2020 12:54 | 15 мар 2020 12:25, Александър Попов
333

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2020/03/15/radev-bo...HXxIAGDS_2VwPaw8J4jA

Ако е вярно, ето тук, американците са малко по в час със ситуацията:))) Тази новина не я откривам в наши сайтове, нито от устите на двамата кипари - президента и премиера. Виждам само един военен Мравчо да плаче от телевизора....

denesen.mk/tramp-ja-proglasuvam-nedela-1...ImJI12aNZDzB38MwN_pc

преди 6 години 5 месеца #55586
Едно е кана субиги Арджан Джирас, съвсем друго са кипарите на върха на държавата, днес, на които служите и се кланяте;)))
МОЛИТВА НА КАНА СУБИГИ АРДЖАН ДЖИРАС КЪМ АЛП БИКАТА САМОР-УЛЯТ
(при настъплението на армията на Дарий Първи; "Сказание за Чулман" - "Песен за аскъпските бахадири", част V)

www.voininatangra.org/modules/xfsection/...le.php?articleid=601

преди 6 години 5 месеца #55596
Гледам, че електората се възторгва от тва, че вече има КПП-тата на циганските маали и жандари са ги затворили вътре!
Аз най-големият анти-мангалист, обаче, не се възторгвам този път. Предугадам, че съвсем скоро с КПП-та и жандари ще бъдат опасани и българските маали;))) в градовете. Не искам да блея като овца с другите овце в града, не искам. Убегах и аз! :tooth: Боку да го духа! :tooth: Слава на Тангра!

Богатите бягат, плащат по $150 000 за място в самолетите... Но няма!
Авиокомпании отказват частни полети заради коронавируса

Прочети още на: www.dnes.bg/koronavirusat/2020/03/18/bog...tVPBFUeRp52E9iUrZ22M

преди 6 години 5 месеца #55602
Бойковид 20! Неслучайно избягах преди ден-два от градот, имах презантиман, че Гестапо Гешев ще затвори градовете и ще превърне всички в доволно блеещи овчици. Защо? Защото овцата блее, милно и жално, ма въстания не прави! А аз, овца ли съм? Не, аз съм Лъв!;)))

Гешев иска радикални мерки: Времето ни изтича!
Главният прокурор подкрепи искането на медиците за още по-строги правила
www.dnes.bg/obshtestvo/2020/03/20/geshev...T68ZuJf-M3QyBV0UGhkU

Диктатурата на Електората настъпи! Следва бавно умиране по къщята и пеене на химна на РБ вместо опело;)))

www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Bezprec...hh-rkxhK7YYUwyoV8Jvs

Аз убегах;))) Ма никой не се сети борже, борже, да ме последва. Каква интуиция имам;))) Викам на жената: жена, дай да се спешим, щото става въпрос на часове да затворят градовете, а аз не съм овца да стоя в на Бойко коптора наречен Пловдив;))) И сега отскокнахме до Сърнена гора, за 1 ден;))) щот викам, то тва ще е;))) и бегом към другата планина. Големо опаковане на основен багаж падна, цял ден опаковане, товарене и гаааааааааз;))) колко по-далеко от Бойков град, толкова по-добре!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.