Предсрочни парламентарни избори 2018-2019 г.
"Борисов 3" потдавна е паднал. де факто, такъв кабинет, вече не съществува. В момента просто "бизнесмените" платили за него си вземат своето и тогава ще накарат Борисов да извади оставката от папката и да я подпише.18j писа:
Йордан_13 писа: АЗ ИСКАМ САМО ПОБЕДАТА! На този етап.
След това. След това, само аз имам право да решавам, кой ще сложим след Бойко. Това право ми даде Тангра. Реша ли, че ще е Корнелия, ще бъде Корнелия. Просто аз решавам и точка. Демокрацията свършва. Ако не свърши, няма как Небето да Волеизяви Българската Държавност. Корнелия е просто етап. Но Необходим етап. За Саракта е, още рано, защото мисленето не е готово. Мислене, което чака келепир и уреждане на държавна служба, няма място в Българският Саракт.
Аз съм живял триумфа да разбиеш боко и мога да потвърдя че усещането е невероятно. Мога пак да го направя само ако реша. Корнелия не е не може и няма да го изживее поради ред причини но това е друга тема.
Аз мисля че това положение и безвремие е нещо много позитивно - то хем изчерпва бойко хем изчерпва корнелия а и т.нар. петреоти потъват в небитието... точно за да може да се издигне Българинът който не чака някой да го води и да му казва. Българинът който се бори и побеждава а не следва за да намазва. Той моя въпрос е реторичен бойко е пътник и вероятно сам ще се свали и да той няма късмет защото е притиснат в ъгъла на историята и няма акъл да излезе.
Прочее наскоро разбрах че много читави и умни хора са се били подлъгали да му вярват - учен и подготвени а и той ги е лъгал че ще ги ползва...е да ама после ги е натискал и тормозил а е назначил сегашните подметки крадци и убийци които са герб. Затова няма акъл да излезе от ъгъла защото няма подготвени и находчиви личности около себе си. А тези същите хора се понаучиха да се оправят без вожд и подкрепа понаучиха се да плуват в киселина (както се вика). И скоро нещата ще се сменят без обрат.
"Българина" си харесва Бойко, но реално, "Борисов 3" не съществува. Това е един кух конструкт без "диханието на властта". Но вече няма да се повтарям на тази тема. Борисов 1и 2, паднаха по Волята на Небето, а не по волята на някой земен субект. При "Борисов 3", илюминато-масоните взеха мерки, за да блокират действието на определени типове енергии, затова вкараха Националният Фронт за Спасение на Бойко, който е причината да се състави този кух конструкт "Борисов 3". Народа е "Обществено животно". Проблема е, че е животно, макар и обществено.
Вследствие, на това и ние сменихме тактиката и пренесохме битката, вътре в системният политически план. Улицата е слаба и лесно манипулируема, защото народът е "обществено животно". Лае, реве, скимти, издава всекви животински звуци, но сипеш ли му в ясличката ярма и сенце и млъква, хрупайки кротко
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
БСП: Борисов е виновен войната на пътя, той ги строи!
Магистралите – кражба, затова Нинова иска оставка на кабинета
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2018/08/28/bsp-bori...86325#comment-newest
Сега, виждаш ли? Само Нинова иска оставката на Бойко
Ами къде Ямбол Бургас оти не дига бспто да свалат министъро Утепаа на ората животинките она ми яха каручки на село. Ани сама ли да сваля бай уй я ли да фъргам мотиката па корнето да става борисов. Повече действие по малко газурчене на микрофона корни. Микрофонни протестъри и паркетни активисти да върат на пЪтката на майна си. МХМ
Ей го михлюзин дясната ръка на корнето да скача да фаща бай.уй за ривера не да ми рячи магии тупан... ей го тоз баш организатор на олигофрените от позитано 20
кире чейнджа за приватизацията
да фърга обществените поръчки къде бай уй и шиши му парафират и да скача на амбразурата като матросов. Ама не искал политиците от прехода да са аут. Иска поръчки иска проекти върти далавери няма 5 човека на кръст да изкара бокук
Г-да Гербери, вашият любим Борисов за трети път е с оставката в джоба си! Не е важно, дали Корнелия ще бъде след това начело или не, това е без значение, за вас. В случая, вашето крушение е, че няма как да управлявате самостоятелно и се налага да ползвате Патерици, като черпак-патриотарите. Но, чорбата в казаня, свършва. "Борисов 3" е паднал. Ние, просто искаме официализация на това положение, легитимацията му с оставката на Борисов, а не с масовото клане на министри
Падането на Борисов е нашето пиянство, пиянство, от което не искаме да изтрезнеем! В него, не мислим за "после", "след това"... Ако мислим, трябва да оставим Борисов да царува, докато го изкарат с краката напред, като Ленин, Сталин,Брежнев, Димитров... Не, не мислете за "после", защото, ако Борисов остане, НЯМА ДА ИМА "ПОСЛЕ"!
Борисов наредил: Донесете оставките! И министрите ги дали...
Радев, Московски и Нанков поемат политическа отговорност
Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2018/08/31/boriso...86600#comment-newest
Оставките – бърз ход, но да не се потули истината!
От ВМРО винят премиера, че иска да потуши недоволството
www.dnes.bg/politika/2018/08/31/ostavkit...86636#comment-newest
Хайде, Симеонов, погребете мървтороденото отроче "Борисов 3", че трупчето му веке са едни парчета пълни с борикачкащи се за храната, червеи. Мирише непоносимо и не се трае. За останалите ти "мисли" си ги задръж за себе си. Ти по принцип си татарин, не си българин и такива като тебе - с нож в гръкляна и в трапа. ВРЕМЕ Е!
Не чух никакви аргументи за уволненията на 3-мата министри, коалицията отдавна не функционира, допълни той.
НФСБ свиква сбор, мисли дали да продължи с ГЕРБ
Симеонов ядосан, че оставките на министри не били съгласувани
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2018/08/31/nfsb-svi...odylji-s-gerb.386656
Нивото на пиара не се смъква, а се въвежда в митично-митологичното начало, но няма да ти казвам защо и нема ти казвам, защо Бохо се вързва. Той просто, няма избор! Трябва да приеме боя в тази полоса!
============================================
Neopol: И къде го прочете това ? Казвам съвсем друго - настъпва идиотокрация. Корнелия започна с махленщините и смъкна силно нивото на пиара, за да достигнем тази година до абсурдите, че избивали незаразени животни, че правителството било виновно, че някяква кипърска фирма фалирала и една техника се скапала, че някакъв автобус катастрофирал. Твоа е изпростяване не само до нивото на митичен тип мислене и световъзприемане, но и на най-примитивните форми на този тип митологично мислене.
А и Боко сигурно е идиот, щом се мъчи да надборва простотията влизайкии й в тона.
www.segabg.com/…/valeri-simeonov-uvolnenieto-na-min…
Утре, Валери, може да ни сюрпризира приятно, точно на минутата, както искаш, след сбора на НФСБ. Бохохо 3 е паднал, сега почва разпада на тялото на хомункулуса.18j писа: Това е обичайния сценарий ние сме го гледали: кабинета-мъртъв хвърчат министри за да се спечелят няколко месеца да се замитат кражбите и доизгребе паницата. Чумата борисов 3 трябва да се евтаназира на минутата!
Кво ти пука... Аз вече почнах да събирам дружина, за тържествата по случай, падането на "Борисов 3". Не мисля за "после", за "След това". както казах на един приятел, след като си спечелил Победа, Тържествуваш, не мислиш за "после". За "след това", "утре" или за "вдругиден"... Защо? Защото подобен тип въпроси и мислене, показват, че човека има спекулативен ум и не е искрен в намеренията си. Тържеството е от Сърцето, там няма пресметлив Ум. Погребението на сметкаджийският Ум, всъщност е голямата Победа над Бохохо. Много наши уж хора, също не го разбраха. Затова, няма и да бъдат на Тържеството. Няма и да го усетят. Слава на Тангра!
Марешки за НФСБ: Никой не се отказва от кокала във властта
НФСБ се събира в Бургас тази вечер да решава за оставките
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2018/09/01/mareshki...a-vyv-vlastta.386711
Аз се надам, на особеностите в характера на Симеонов. Хубав ден е днес, за една Блага Вест! "По думите му Бойко Борисов ще оцелее, но не се знае дали и държавата ще оцелее." Ето тук, вече идва отговорността на Симеонов, той трябва да избере, кое е по-важното: оцеляването на държавата или оцеляването на Бойко; дали ще си остане, просто "Национален Фронт за Спасение на Бойко" или ще стане "Национален Фронт за Спасение на България!" Симеонов, Съдбата ти предоставя шанса, да станеш ТИТАН за един миг! Заеби парите, трупай Съкровище на Небето!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.