Предсрочни парламентарни избори 2018-2019 г.

преди 8 години 3 седмици #54305
Oтносно "Всички вън" - ето какво му бяхме казали още тогава
www.voininatangra.org/modules/ipboard/in...showtopic=4147&st=15

anti666 писа: Понеже знаем, че ни четат доста от управляващите и кандидат-управляващите да кажем на Корнелия Нинова или там нейните съветници. Ако иска да спечели изборите има 1 месец да действа решително. Запека на Герджика го знаем. Известни са ни и топлите отношения на Радев със Соломон Паси и царчето по масонска линия. Ясно е, че БСП се държи изкъсо от червените олигарси и спазват масонския принцип (всъщност той е много по-древен и е от Кабалата) теза+антитеза. Но няколко човека могат да направят разликата, на нас вие просто ни трябвате, за да свалим ГЕРБ. Имаме си определени причини за това. Така че, послушайте ни ако иска Нинова да е премиер. Същите съвети ги дава и Веселина Томова в Афера.

Като сте почнали с главния секретар, сечете главите на всички областни директори и началници на РУП-ове, назначени от Групировката. Ако трябва, ги прекарайте през детектор на лъжата. Оставите ли гробаджиите там, като се почнат изборните фалшификации да купуват циганските гласове ГРОБ, тия ще обърнат гръб наместо да неутрализират активистите им.

Второто и много важно нещо е "Информационно обслужване". Това е гнездото на осите. Севда Арнаудова, тя не е просто гербаджийка. Тя е върла, фанатична гербаджийка. Освен че е пресаташе на Тиквата и му мачка чаршафите. Така че имайте предвид - "Информационно обслужване" е централа на ГЕРБ за фалшификация и печелене на избори. Вашите хора знаят как стават тия неща, неслучайно изгониха педерасчето Мелников оттам. Овладеете ли или поне успеете да сложите ваши хора на възлови позиции там, тия копелдаци няма да могат да манипулират базата в полза на ГРОБ-3.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 8 години 2 седмици #54308

anti666 писа: Като сте почнали с главния секретар, сечете главите на всички областни директори и началници на РУП-ове, назначени от Групировката. Ако трябва, ги прекарайте през детектор на лъжата. Оставите ли гробаджиите там, като се почнат изборните фалшификации да купуват циганските гласове ГРОБ, тия ще обърнат гръб наместо да неутрализират активистите им.

Второто и много важно нещо е "Информационно обслужване". Това е гнездото на осите. Севда Арнаудова, тя не е просто гербаджийка. Тя е върла, фанатична гербаджийка. Освен че е пресаташе на Тиквата и му мачка чаршафите. Така че имайте предвид - "Информационно обслужване" е централа на ГЕРБ за фалшификация и печелене на избори. Вашите хора знаят как стават тия неща, неслучайно изгониха педерасчето Мелников оттам. Овладеете ли или поне успеете да сложите ваши хора на възлови позиции там, тия копелдаци няма да могат да манипулират базата в полза на ГРОБ-3.

Начинът е ясен дори е практикуван много пъти по време на прехода когато управляващите имат интерес да спрат изборни измами в даден район: разставя се жандармата (които са военизирани части т.е. на разположение на главнокомандващия на въоръжените сили и нямат нищо общо с местните куки) да речем в циганската махала се завардва от предната вечер къщата на главния търгаш на гласове както и секцията за гласуване. С цивилни части се извършва проследяване и се установяват изборните нарушения. Успоредно се подава заповед към РПУ че трябва да се следи за изборни измами (защото понякога именно местни полицаи извършват подмяната на чувалите с бюлетини под давлението на цецо цвъка) Заявява се публично че всяка фалшификация на протоколи ще се разследва и наказва и така започва самият изборен процес. Това е за изборния ден и тези мерки може да се въведат без дори да се сменят директорите на РПУ. Истината е че няма да може да се пресекат всички опити за фалшификация но ще се сведат до количество което няма да де отрази на крайния резултат.

Колкото до преброяването на гласовете мога да предложа едно нетрадиционно решение: публично онлайн и телевизионно въвеждане и изчисляване на резултатите. Радев го предлага и въвежда чрез обществен съвет пред когото се разясняват правилата системите и формулите за изчисляване. Тези хора имат задачата да разпространят публично информацията след което в изборния ден процеса се проследява публично и лично от членовете на този съвет. Непопулярни но елементарни мерки които се налагат след като вече 10 пъти на избори бяха доказани всевъзможни способи за изборна измама включително по съдебен път и след като съдебни решения постановиха че видиш ли ‘да променяни са протоколи и да това е незаконно’ – но ‘няма да се касират избори’ защото разбирашли 'не се е отразило на резултата'…!! Това не е демократичен процес тиквостанци. Това е организирана престъпна дейност на държавно ниво. Демократичен процес е това за което ние говорим и то в качеството си на не-демократи!

преди 8 години 2 седмици #54309
В крайна сметка истината е една и няма друга: хонорарите на наблюдателите по изборите / заплатите на служителите по избирателните комисии / заплатите на полицаите / заплатите на служителите в информационно обслужване / компютрите по избирателните комисии и в информационно обслужване / софтуерите им / бензина за транспорт на бюлетините / колите за да се транспортира / самото отпечатване и хартията за бюлетините ВСИЧКО ТОВА ГО ПЛАЩАМ АЗ БЕ УРОДИ ГЕРБЕРАСКИ И ВИЕ ПРОСТИ ТИКВОСТАНЦИ!!! Не бай хуй не радев не цецо не европа АЗ ВИ ПЛАЩАМ ЗА ВСИЧКО! Аз плащам и заплатата на президента и заплатата на бохо тиквата! До 30% от прихода ми отива за тия неща. Аз ще казвам кой и как да разполага с персонала и активите за които аз плащам! Защото утре ако ме няма или реша да не плащам нищо от тия неща няма да ги има – нито радев ще го има нито охльо тиквата!

Президента просто трябва да изпълни каквото говорим за да може да съм доволен и да продължавам да му плащам най високата държавна заплата! Всъщност аз и мойте пари са без значение той трябва да го направи за да има България и българи и да има кого да управлява или скубе. Защото вече и циганите емигрираха от тука. Накрая ще останат само една изтрещяла сюрия герберасоиди които знаят само да крадат и лъжат срещу една сюрия психично болни и олигофрени които няма да имат друга алтернатива освен да палят и убиват. Е тогава ще знаем всички че президента Е МОЖЕЛ но не е направил каквото трябва. Такава е отговорността на крайните времена силата се съсредоточава в едно лице и като се провали той идват Пазителите за да въведат баланс (които между другото са вече тук).

Което звучи малко абстрактно но ние можем да го конкретизираме: нищо от написаното на този сайт не е останало несбъднато! Когато 2030 бохльо изпълни плана тук ще живеят само споменатата гмеж и някакви нови утрепки довлечени от накрай света. В тази среда бохльо и сие няма да имат никаква стойност контекста сам ще ги изтласка в небитието. Когато тук запълнят пространството с талибани порво ше изгърмят банковите клонове полицейските управления и заветните им ристиенски черкви - както става в Сирия Афганистан Ирак. От друга страна днес: ако президентът няма подкрепа от някои масонски кръгове той ще открие подкрепа у други или от народа само ако го потърси. Защото след това именно масоните ще трябва да бягат при техните авоарчета в чужбина, които обаче като нелегални приходи може по всяко време да бъдат конфискувани от местната администрация докато местният престъпен контингент ще се радва да ги преслуша набързо. Съдба какво да правиш.

преди 8 години 2 седмици #54312
Днес, подготвям джуганя, да ходим за тор и гледам тъй, на терена, нещо ми липсва. Дааа, липсва ми старият соц. брезент, с който я покривах. Докато ме е нямало, от ПП ГЕРБ са го тафтаросали. Сега ПП ГЕРБ ми дължат хем пари, хем един нов, висококачествен германски брезент. Щото, не го найдох на боклука, явно са го тафтаросали, за да ми е гадно, а не, че им трябва или че са сметнали за някакъв боклук, в какъвто вече, се бе превърнал с годините;)))
Затва нема се оплаквам, персонално, понеже ГЕРБ, га не им отърва, винаги са готови да прехвърлят топката на филянкишията... Друг е въпроса, че те, тоя терен, могат да си го считат за общински, но това са наши градини, които "народната власт" е превърнала в път. Сиреч, досещайте се... Наследникът на "народната власт", "народнякът" Бойко,да не се ослушва!

Борисов: Решението за "Олимпик" – от работна група от НС
Премиерът обяви, че по никакъв начин не се е месил в работата на КФН

Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2018/08/21/borisov-...85664#comment-newest

Подобен хленч, другите партии да осигурят експерти, само показва управленската немощ на Боку Тиквата и ПП ГЕРБ. Нъл ГЕРБ бе най-великата партия, с най-дългата скамейка, която все път бие на изборите БСП;))) Явно експертната мощ на ГЕРБ стига дотам да имат експерти, само по усвояването на еврофондовете;))), но когато трябва да се решат, доста по-заплетени проблеми, ГЕРБ показват тотална експертна немощ. Експертите, дето могат да решат този проблем се оказват в другите партии;))) М-да. Бойко, Бойко... като не можеш, върви си. ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА...!

"А специално за зам.-шефката на КФН Ралица Агайн, чиято оставка беше поискана от правителството и която вече е факт, Борисов настоя, че не я е виждал, нито чувал от години - поне 4 или 5. При него не бил постъпвал и какъвто и да било доклад от КФН."

Невероятно, Бойко не е наясно, какво правят по-нисшестоящите кадри. Как тъй? Че те могат и преврат да ти спретнат бре, Бойче;)))

преди 8 години 2 седмици #54313
Бойко съвсем е огънал обръчите;))), както каза един колега. Помним, как бе той на върха на Славата: "Аз, Аз, Аз, Аз..." "Аз", защото имаше Власт. Сега, как е без Аза, а Бойче?;))) Как е без Властта? Вече няма "Аз". Няма, " Аз БСП ги бия на изборите, като маче у дирек";))) Сега: "Моля ви се, да работим, заедно";))) Малчуганът се обади... Това е, което стои зад възрастната осанка на Бойко, един махленски малчуган;)))

Борисов зове в НС да работят заедно по промени срещу е-кризи
Данните в Търговския регистър са възстановени до 17 юли

Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2018/08/21/boriso...eshtu-e-krizi.385677

И да беше, само Ралица Агаина... Бойче, ти, кога си се виждал с кадрите си в местната власт? В близките 8 години, имаш ли някакво понятие, какво става там? Щото виждам големи персонални проблеми да имат кметовете ти на общини и по-нисшите им кадри. М-да...Конфликти, скандали, интимни пертуберанси... ГЕРБ е "колос" на глинени крака. И ако по високите етажи на управлението, започва да им става лошо и да им се вие свят, то е, защото глинените крака рухват. Време е, Ходжата да фърли един Намаз :tooth: :tooth:

преди 8 години 1 седмица #54314
Слжуеитл на пеерстцнъра на киебанта е овособден по искане на

segabg.com/hot/sluzhitel-na-prescentra-n...o-iskane-na-premiera
© Segabg.com 2018

segabg.com/hot/sluzhitel-na-prescentra-n...-iskane-na-premiera#

Трябваше да стане подобен "инцидент", за да лъсне класическият антропоморфен образ на pitecantropus gerbericus. Да се насладим на уникалната му неодухотвореност, с която той ни е облъчвал от информационната служба на МС. Сега, досещате ли се, защо държавата е в предсмъртен гърч и колко милиони години еволюция трябва да минат, за да добие въпросното същество, нужната одухотвореност?!

Въпрос: Тоя убавец, какво е работил в информационната Му служба? С тоя интелиджентен вид...

Отговор: Заптие на микрофонистките...

преди 8 години 1 седмица #54324
Днеска се возя щастив столичанин в рейса разбит с билече на 1 лев и 60 стотинки качиха се контроли и изядоха целия леб къда са събрали столичанете ама всички им се изредиха баби дедовци млади майки специално минаваха да ги поздравят а най ми стана весело като им викаха на 'боко слугите' и 'по изборите ще ви се стъжни'

т.е. символиката на тази сценка е че всека писарушка се счита от народа за човек на тиквата после тия тикви са ползвани предимно за отдушник за говна а премиера тиква е върховното зло което се бори на избори. обаче има вакуум в сърцевината на обществото - няма го субекта за избавлението. Никой не каза 'еди кой си като дойде ше ви оправи'

Как сега да го наречем бойко пътника или бойко късмета :D :D

преди 8 години 1 седмица #54325

18j писа: Днеска се возя щастив столичанин в рейса разбит с билече на 1 лев и 60 стотинки качиха се контроли и изядоха целия леб къда са събрали столичанете ама всички им се изредиха баби дедовци млади майки специално минаваха да ги поздравят а най ми стана весело като им викаха на 'боко слугите' и 'по изборите ще ви се стъжни'

т.е. символиката на тази сценка е че всека писарушка се счита от народа за човек на тиквата после тия тикви са ползвани предимно за отдушник за говна а премиера тиква е върховното зло което се бори на избори. обаче има вакуум в сърцевината на обществото - няма го субекта за избавлението. Никой не каза 'еди кой си като дойде ше ви оправи'

Как сега да го наречем бойко пътника или бойко късмета :D :D

За да бъда по-деликатен, първом, ще кажа, че Българите ги няма. Фактът, че накрая питаш, късметлия ли е, Бойко, че не можемд а сложим Корнелия на негово място. Не. Не е късметлия. Бойко е Губещ, при всяко едно положение. Колкото повече управлява, толкова повече губи.
Лично, аз не разбирам днешният българин. Той търси непременно келепирът от дадена работа и винаги гледа, да печели на сигурно. Да не се мине! Д ане се мине! Кой ще сложим на мястото на Бойко? Това е много глупав въпрос. Ти, първом победи, срази Бойко в битка, изживей Радостта от Победата, Живей заради самата Победа! Необходимо ли е, винаги да се търси рационален резултат от дадено усилие? Що за мислене е това? Не ви ли радва, че ще победите, бе хора?! Нима Победата, за трети път, не ви е достатъчна? Та питате за после? Що за Българи, сте вие? Българинът, в своите измерения на Воин е живял за Победата! За нищо друго. Победата го прави Победител. Победителят има право да пирува с Алпите в чертозите на Тангра! Защо сте, такива? Къде отидоха Българите?
АЗ ИСКАМ САМО ПОБЕДАТА! На този етап.
След това. След това, само аз имам право да решавам, кой ще сложим след Бойко. Това право ми даде Тангра. Реша ли, че ще е Корнелия, ще бъде Корнелия. Просто аз решавам и точка. Демокрацията свършва. Ако не свърши, няма как Небето да Волеизяви Българската Държавност. Корнелия е просто етап. Но Необходим етап. За Саракта е, още рано, защото мисленето не е готово. Мислене, което чака келепир и уреждане на държавна служба, няма място в Българският Саракт.

преди 8 години 1 седмица #54331

Йордан_13 писа: АЗ ИСКАМ САМО ПОБЕДАТА! На този етап.
След това. След това, само аз имам право да решавам, кой ще сложим след Бойко. Това право ми даде Тангра. Реша ли, че ще е Корнелия, ще бъде Корнелия. Просто аз решавам и точка. Демокрацията свършва. Ако не свърши, няма как Небето да Волеизяви Българската Държавност. Корнелия е просто етап. Но Необходим етап. За Саракта е, още рано, защото мисленето не е готово. Мислене, което чака келепир и уреждане на държавна служба, няма място в Българският Саракт.

Аз съм живял триумфа да разбиеш боко и мога да потвърдя че усещането е невероятно. Мога пак да го направя само ако реша. Корнелия не е не може и няма да го изживее поради ред причини но това е друга тема.

Аз мисля че това положение и безвремие е нещо много позитивно - то хем изчерпва бойко хем изчерпва корнелия а и т.нар. петреоти потъват в небитието... точно за да може да се издигне Българинът който не чака някой да го води и да му казва. Българинът който се бори и побеждава а не следва за да намазва. Той моя въпрос е реторичен бойко е пътник и вероятно сам ще се свали и да той няма късмет защото е притиснат в ъгъла на историята и няма акъл да излезе.

Прочее наскоро разбрах че много читави и умни хора са се били подлъгали да му вярват - учен и подготвени а и той ги е лъгал че ще ги ползва...е да ама после ги е натискал и тормозил а е назначил сегашните подметки крадци и убийци които са герб. Затова няма акъл да излезе от ъгъла защото няма подготвени и находчиви личности около себе си. А тези същите хора се понаучиха да се оправят без вожд и подкрепа понаучиха се да плуват в киселина (както се вика). И скоро нещата ще се сменят без обрат.

преди 8 години 1 седмица #54332
Нещата са сравнително прости: за да падне 1 правителство предсрочно трябва да има гласуване в парламента. Такова за сега не се очертава срещу боху-моху защото от болен до резака всички ги устройва тиквата. Другия вариант е да излязат много хора и да изразят желанието си да има друга власт което да предизвика съответното гласуване.
От там се разкриват други 2 варианта: или хората да излязат спонтанно, за което в момента няма българи или някой субект да предизвика съответното поведение на маси от хора. Знем кой индуцира първото сваляне на борисов, знаем как стана и второто сваляне. Истината е че в момента няма такъв субект който да иска и да може да предизвика тия брожения. Той трябва едновременно да иска и да може.
Истината за корнелия е че и да иска тя не може да предизвика недоволство нито хората ще я последват. Тя затова от 1 година гледа да се пришива на чужди събития и пришива партийните си събития на други политически и обществени субекти. Ние и много да искаме да е тя не можем да я поставим насила. Тя просто не се справя. Между победата на президента и парламентарните 2016 тя допусна много грешки които редуцираха капацитета й като политичесси фактор.
От друга страна хората все още чакат да се яви спасител. Затова аз мисля че в близките месеци не ни чака нищо хубаво защото Небето ще нанизва фатални инциденти докато народа се поосъзнае и предпиеме някаква самоорганизация.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.