Предсрочни парламентарни избори 2018-2019 г.

преди 7 години 9 месеца #54496
На мен, застраховка Гражданска Безотговорност, не ми е нужна! Искам те, всички да фалират! Търтеи и паразити! Намерили дойна крава и дръпат цицата, докато пуска. Ама тя, спира да пуска!

Бунт! Востание! Долу, Тирана!

www.dnes.bg/politika/2018/11/13/menda-st...tRkU4#comment-newest

Цветанов е един физкултурник, който по нещастно стечение на обстоятелствата се намира на място, което не отговаря на неговият интелектуален и духовен уровен. Оттук идва и проблема на ПП ГЕРБ воден от своят "Сив Кардинал". Ако бях на негово място, щях да съм доста по-обран в приказките и много малко щях да се появявам по медиите. Качи се на високо, огря го Слънцето, видя се, че е кафяво и че дори в златен целофан, мирише яко!

www.dnes.bg/politika/2018/11/13/cvetan-c...dz29o#comment-newest

Бойко трябваше да си отиде през юли. Мирно. Дадох му този шанс, но ония тепегьози от ОП-то се запънаха като магаре на мост. Правиха се на корави пичове, на големи бабаити. Затова пренесох огъня помежду тях. Скараха се като дечурлига в детската градина;))) Видя се, колко са корави и колко пичове;))) и най-вече какво представляват като хора! Втори шанс, на Борисов да си отиде. Не можело, защото един искал властта, но бил неподготвен, отсече Горанов. Горанов,сами проиграхте Милосърдието към вас!

www.dnes.bg/stranata/2018/11/13/sezonyt-...m6Bi4#comment-newest

Причината за хаосът е, че хората с пари бяха свикнали Властта да им пристава на всеки 4 години, като евтина курва! Но на предните избори, тази евтиния за всекидневна лична употреба не им пристана. Тя си намери друг мъж, а Котилото сметна, че може да мине и без нея. И си избра една виртуална Мара Шепова за удовлетворяване на нагона си. Само дето, тя е виртуална и достойнствата на всички се видяха наживо, извън Бардака. А те са такива вече, че дори и Виагра не им помага;)))

www.dnes.bg/stranata/2018/11/13/50-prich...q1Xv0#comment-newest

Българинът трябва да реши какъв ще бъде социумът, в който иска да живее; социум на общественото животно, което иска да бъде нахранено, просто с едни високи доходи или социум на гладният и жадният за правда човек, който търси своето съвършенство. Именно тези два полюса, ще определят динамиката на обществените процеси в близкото бъдеще. Само, ще вметна, че социумът на Запада е именно на нахраненото обществено животно.

www.dnes.bg/obshtestvo/2018/11/13/kak-da...74u7o#comment-newest

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 7 години 9 месеца #54497
Както добре разбра Цветанов, високите цени на горивата са само повод. Търсенето на протеста е в съвсем друга посока и бутането на ПП ГЕРБ е основна негова цел. ГЕРБ не са, за да решават проблеми, а да завършат Геноцида. Затова умните, се вдигат на бунт, за да оцелеят, не заради някакви горива, които играят надолу и нагоре, кога Тръмп пръдне накриво или Вальо Злото си купи нов златен пръстен.

www.dnes.bg/obshtestvo/2018/11/13/zaradi...adnaha-nadolu.393428

преди 7 години 9 месеца #54498
Ако Тумбак паша, Бялата Златка и Черкеза са курбанджии около казаня на Бойко, то явно към върха на пирамидата, "Бойо и сие" ще се окажат курбанджии около казаня на Домусчиев. Той им дава, те па му се отплащат с всичките пари по плана "Юнкер", да си ги има, ей тъй за джобни, м-да;))) Голяма е веселбата по горните етажи. Тракат черпаци, звънтят лъжици, лопат паници, чорба се разлива...весело е там.

Владислав Горанов и Ивайло Московски живеят в луксозен комплекс на Кирил Домусчиев
glasove.com/categories/skandalyt/news/vl...JEhU5RNd_-_b-D0MYhnI

Министър Горанов живее безплатно в огромен апартамент на Кирил Домусчиев
news2.bg/2018/11/13/%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D...wk7tpL60GpkAfspVespg

преди 7 години 9 месеца #54502
Тук имаме пореден дисбаланс в мисленето. Няма как Системата да се промени, ако Бойко не падне. Върхът и Сърцето на Системата трябва да бъдат овладяни, за да може тя да бъде променена. Бойко няма как сам себе си да санкционира и да се промени;))) Подобно мислене се надява на някаква еволюция на Системата-Личност. Такава еволюция, дори да има, тя е в посока усъвършенстване прийомите за оцеляване в политиката. Затова няма как да се търси и случи промяна, без да падне ГЕРБ. Ама като падне, не можем да чакаме, Системата сама да се промени. Падането на ГЕРБ е само етап, необходим етап. Няма как да бъде прескочен. Защото ГЕРБ е системна, дори свръх-системна партия, тя не иска да променя нищо, просто иска да усъвършенства Системата да работи още по-добре в полза на определена прослойка от хора. Другите, извън така оформеният кръг, вече не съществуват. Затова говорим за планов Геноцид.

КМЕТОВЕТЕ СРЕЩУ НАРОДА

svobodnoslovo.eu/%D0%BA%D0%BC%D0%B5%D1%8...tl4qdWmyd7b2M17M800U

преди 7 години 9 месеца #54503
И трета, Борисов и трета...!
Бойко смята да тушира напрежението с многобройни оправдателни интервюта и медийни изяви. Само, че, радиоточката не пълни хладилника! Само това интервю е достатъчно да ви покаже, че "Царят е дибидюс гол";))) Общи приказки, в посоки, които не хранят социалното животно. От него се разбира, едно, че Тиквю ще търси начини да ликвидира протестите или поне да ги сведе до една шепа протестиращи. В нормалните държави, обаче, след такова интервю е нормално, вълната от протести да се увеличи!

www.dnes.bg/politika/2018/11/15/dva-pyti...CJn4Q#comment-newest

Няма толкова нагло леке като Плевнелиев или поне паметта ми лъже, но няма бивш президент, който да е толкова активен в лаенето, като този. Обединил бил нацията през 2013 г. Странно, защо, аз не съм обединен;))), та през 2018-та пак искам оставката на Бойко. И то първи я поисках;))) "Борисов 3- Геноцид и Смърт" ; "Предсрочни парламентарни избори 2018-2019", докато цялата медийна сред и интелектуалци му лижеха задника под една или друга форма. И тук Корнелия, няма общо;))), тя умно след това последва тази линия. Плевнелиев имаше късмет през 2013-та. Още си спомням, как на 3 март, обграждаха Президенството с метални заграждения, защото имало сведения, че може да бъде атакувано. М-да;)))
www.dnes.bg/obshtestvo/2018/11/15/plevne...i6F_8#comment-newest

преди 7 години 9 месеца #54504
Бойко каза: Магарешки, не забравяй, че твoята партийкa мина 4% с гласове, дадени от мен и си в НС, за да ми бъдеш удобна Патерица! Затова, сега ти вземам имунитета, за да се научиш занапред, че Аз съм Господ, Бог Твой! Да нямаш други богове, освен Мене!

www.dnes.bg/politika/2018/11/14/s-kokal-...sLOLw#comment-newest

Тук не говорим просто за протест, а за начатък на бунт и въстание. България е окупирана чрез ПП ГЕРБ и над Българите се провежда планов Геноцид. Затова, някои хора, казаха: Ако не въстанем, Бойко ще ни избие всичките. И аз ги благослових. Трябва да отбележа, че Свободата няма да дойде никак лесно и това въстание ще е много кърваво. Аз лично не исках Свободата да е в червено, но тъй явно, такава е Волята на Тангра!

www.dnes.bg/obshtestvo/2018/11/14/protes...ZIzus#comment-newest

МВР шефът, използва стари милиционерски хватки за да ликвидира радикализацията на подобен тип протести. Радикализацията им, води до бунтове и революции. Когато премахнеш "провокаторите", протеста става беззъб, с времето вял, утихва и накрая всички се разотидат. Ако, обаче има "радикализация" и не, дай си Боже, казва шефчето се "накървави", Бойко ще падне. А шефчето, не го интересува, нищо друго, освен рахата на Святиня Му.

www.dnes.bg/obshtestvo/2018/11/14/mvr-sh..._zOgE#comment-newest

"Змията захапа опашката си". Бойко се връща, там, отдето стана като главсек на МВР - диванчето на Славчо! Като си спомням що електорат бе залитнал по идеите на Славчо и референдума му, зад, които плътно стоеше, не кой да е, а именно Цветан Цветанов и Бойко Борисов. Голяма игра врътнаха, но някак си, не им се получи. Сега вече, истината излиза наяве и на видело;))) Защо му е на Бойко отново диванчето при Славчо? По цял ден, той лае и се обяснява по медиите? Всички добре знаем, какво казва всеки ден той. Казаното, пряко се свежда до нас, чрез медиите. Нима Бойко ще каже нещо повече? Най-много ще обещае, още повече;))),за да оцелее политически, че залогът е голям, особено за такива като Кирил Домусчиев;)))

segabg.com/hot/boyko-borisov-potvurdi-uc...y4JQg9JT6ZbCQbTsafi4

преди 7 години 9 месеца #54505
Доста добра и разгромителна статия, но герберите не четат такива;)))) Пияндурника Юнкер спасява Бойча. Само дето не знае, че в България такива много и на никой не му прави впечатление. Бойча е в канализацията на историята.

segabg.com/category-observer/bryuksel-va...ZVjYVsGdNhillDU97JnQ

Яко! Глутниците ще се самоизядът в потоци от кръв. Какво по-добро стечение на събитията за нас, от това?

Атентант взривява протеста? СОБТ охранява Доган и Борисов в Бояна. Два периметъра пазят босовете, кой ще ги опази от КОЙ

hotpoint-news.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%...U8f38WYZnlMCHd82-Ms4

преди 7 години 9 месеца #54506
Я и Смолян се обади;))) Бей го отписал по подразбиране;))) Меелема, праснете му една лопата в глъвътъ и на торището. Тоя кът Фъндъкова, как сте го избрали, че го и търпите? За Ванката Тотев, днес разбрах, от негов човек (приближен на Менда Пенда), че е губил изборите и резултатите са били фалшифицирани.

Мелемов забрани протестното шествие в Смолян срещу високите цени на горивата

www.otzvuk.bg/melemov-zabrani-protestnot...kr1_cOkW3n71fcEwUoUo

преди 7 години 9 месеца #54507
Пловдив-Стара Загора-Бургас, това са най-герберските градове в Южна България. Тази ос, неслучайно е оформена стратегически от ПП ГЕРБ, един път да печели избори, второ, за да се държи под контрол, цяла Тракия. Затова, като някой кай за въстание: "Хубаво, въстание. Вдигнете се, където можете". "Където можете", показва именно тектоничният разлом, за който говорих между небългарите и Българите. Ако едните впрегнат усилията за нещо, другите им противостоят и обратно. И тук говорим за една скрита, но не-инертна подкрепа за Режима. Затва ми казват, в Пловдив протестират 10 човека, а майки с колички минават покрай тях безучастно. Е, как, в най-герберският град, но с фалшифицирани местни избори и нелигитимен кмет, да се случи нещо, различно? Няма как.

trud.bg/%D0%BC%D0%BE%D1%89%D0%BD%D0%B0-%...0%D0%B3%D0%BE%D1%80/

преди 7 години 9 месеца #54508
Ааааааааааааааааааааааааааааа, Победааааааааааааа! Аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
аааааааааа, Победа.... Симеонов паднааааааааааааааааааааааааааааааааа!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.