Планетата Земя!? Знаем ли къде живеем?
Найдох го.anti666 писа: Книгата си я има и всеки може да я изтегли от Материали.
www.voininatangra.org/modules/xfsection/...page=1&articleid=382
Това имах в предвид
Последният www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=2522
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Остави я, защото е поучителна и е свързана пак с господарите на масона-ТикваЙордан_13 писа: Тази тема ще бъде изтрита. единственият дневен ред в България е свалянето на правителството на ГЕРБ и политическото трупиране на Бойко Борисов, който е против или ни занимава с нещо друго, извън тази тема - изтриване от Форума.
Важно е да падне Тиквата. Дали ще сложат друг и кой, не е чак от такова голямо значение на този етап. Но Тиквата в момента е най-голямата заплаха. Най ме радва Несигурността след рухването на Гроба. Защото аз не заменям Свобода за Сигурност! Аз предпочитам Свобода с Несигурност, но не заменям Свобода, заради герберската сигурностМарин писа: Никакви други теми не са важни. Важно е само да се занимаваме с еврейската Мутра и да го псуваме. Така ли се освобождава от еврейско иго българския народ? Какво стана след февруарските събития през 2013-та, когато на Мутрата му подадоха оставката? Системата се справи с лекота с протестите и отново ГРОБ вилнее. Защото тук няма буден народ. И да падне Барухов, те ще си сложат друг/друга. Те вече подготвят наследник и са го съобщили чрез медиите си, но колко разбраха че е така?
Мен малко ме интересува дали Земята е плоска, след като на плоската Земя, управлява ГЕРБ!
Ами например тукanti666 писа: Къде го пише, че е официална снимка на НАСА? Аз виждам на лявата един нескопосано разтеглен фотошоп на Америка.
www.nasa.gov/content/satellite-view-of-t...mericas-on-earth-day
и тук
www.nasa.gov/multimedia/imagegallery/image_feature_2159.html
хубаво е че ти прави впечатление "един нескопосано разтеглен фотошоп на Америка."
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Нямам представа как ситигна до това заключение?anti666 писа:
Виждам, че си убеден от интернет (дезин)формациите как Земята е една измама, просто холографска проекция на илюминатите от сорта на "Матрицата", който хич не е илюминатски филм. Твое си право, нямам какво да добавя повече.
Тук става въпрос чисто и просто каква е формата на земята,заключения от сорта че са ме "пробили със сателит" , "че си убеден от интернет (дезин)формациите как Земята е една измама, просто холографска проекция на илюминатите" , "Заначи Земята е всичко,което съществува.Цялата Вселена е плоската Земя" и т.н. са неоснователни.
Прочели сте тук и там по нещо,после го драснахте тук и ми вменявате нещо което не съм изразявал като мнение,даже и констатации има,темата била глупава!
В самото начало дори написах,прочетете третото ми мнение!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.