Планетата Земя!? Знаем ли къде живеем?
Тук:
... „Ние сме ветерани, стъпваме върху опорни точки, разположени по цялото протежение на Вечността. За нас дори самата човешка История е твърде кратка. Някакви си 40 000 години, а преди тях населяваната от Разум Земя направи близо три милиарда обиколки около Слънцето.“ ...
И тук:
... „Къде живеем ние? На Земята. А какво е Земята? Кълбо от разтопени скали и метал, чието ядро се върти, създавайки по този начин земното магнитно поле. С тънка застинала коричка, наричана от нас кой знае защо „земна твърд”. Кълбото се върти веднъж около своята ос, а втори път около друго, много по-голямо и много по-горещо кълбо – Слънцето. Върти се с огромна скорост, без ние нищо да усетим. Слънцето със своята гравитация привлича множество по-малки тела. Те се устремяват към него, падат върху огнената му повърхност и се разтопяват. Само че кой знае защо по своя път подминават Земята. Фучат разни комети и астероиди, а ние нехаем.
Слънцето, Земята и останалите в тяхната компания по-големи, по-малки, с по-правилна или с по-неправилна форма тела се въртят по орбита из онова, което ние сме нарекли Млечен път. Опасностите се увеличават не в пъти, а на степен. Ние обаче продължаваме да си се въртим безметежно и безгрижно. Дали пък Някой не ни пази от затриване?
Млечният път от своя страна също се върти в някаква своя орбита. За нея знаем твърде малко или си въобразяваме, че знаем. Вероятността да бъдем ударени, смачкани или погълнати от нещо е огромна. Спокойното ни уверено въртене продължава. Ами следващото ниво на орбити? Дори не подозираме, че го има. Помислете си и за скоростта. Уверявам ви, че тя е много по-голяма от скоростта на светлината.“ ...
Ако той знаеше такива подробности за Марс, че представители на НАСА да идват в дома му, за да го разпитват, то нима е бил в неведение какво представлява Земята? Даже и нещо като заплахи е имало, както беше писал в сайта си: „били по-могъщи от Пентагона...“
А какви по форма са останалите планети в Слънчевата система?
Или тази теория е поредното сбъднало се „предсказание“ от известната Illuminati (game)?:
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Нямам идея какво е знаел за Марс,ако въобще има Марс.Това, че има публикувани снимки и написани неща, за мен лично е с малка стойност като истина.Както и ,че "астронавтите актьори" са били на Луната или в космически разходки и др. глупости.Марин писа:
Ако той знаеше такива подробности за Марс, че представители на НАСА да идват в дома му, за да го разпитват, то нима е бил в неведение какво представлява Земята? Даже и нещо като заплахи е имало, както беше писал в сайта си: „били по-могъщи от Пентагона...“
Преди време се запознах с човек който познавал Елтимир,разказа ми много за него,но това което ме учуди най-много е ,че повечето от информацията с която се е сдобивал Елтимир е била давана под една или друга форма от службите.Не казвам ,че той също е част от статуквото.Повярвал е в нещо и те умело са го водили за носа-къде с истини къде да заобикалят истини.
Друг е въпроса ,че ако "по-силните от пентагона"са имали притеснения,той отдавна щеше да бъде премахнат без да са му отправяли каквито и да е заплахи или подобни-с което те да се индикират,ЯСНО!
Това и други косвени доказателства ми говорят, че Елтимир е бил наивен или поставен.
теория 1.Земята е топка,кълбо,сфероид,крушовид или там каквато е към настоящия момент форма
теория 2.Земята е плоска,дали кръгла или кваратнотриъгълно плоска все тя.
теория 3.Земята се крепи от слонове и костенурки.
и т.н. теории...
Но,все повече вярвам,че не живея на някакъв вид топка,сфера или подобно.
Не съществува нито една снимка доказваща кривината на земята.
Дори напротив,всички снимки показващи далечен хоризонт и разбира се снимани с нормален а не с широкоъгълен обектив показват ,винаги равен хоризонт!
Ето един калкулатор,всеки може да си провери.
members.home.nl/7seas/radcalc.htm
Сигурен съм че и това е причината за водната нивелация хахахаа...малко сарказъм.
Вижте снимката,не съм бил на Еверест или на 33 км. с балон,НО съм бил много често на морския бряг и ви гарантирам ,че няма никаква кривина
А вие как мислите,че се проверяват нещата? Като си стоиш на едно място?РонинА писа: .Повярвал е в нещо и те умело са го водили за носа-къде с истини къде да заобикалят истини.
И аз съм им позволявал да ме водят така,че да си мислят,че са ме успали и ми дърпат конците.
И то не веднъж и дваж. ТЕ си въобразяваха по някое време,че са ме иззомбили. Е. Само,че само те така си мислеха.
По този начин съм разконспирирал не едно и две мракобесия и не една и две изначални техни точки съм намерил.
Около 7 години ми се моташе шпионин на агент ГОЦЕ в краката
Как се вади истина като е на дъното на селски кенеф?
1 Изгребваш лайната
2 Ако имаш защитен костюм и скачаш
3 Нямаш нищо. Просто скачаш в лайнарника.
Марс го има.
Свържи се със самата планета. Или го можеш или не.
НЕ. Изобщо не е ясно.РонинА писа: Друг е въпроса ,че ако "по-силните от пентагона"са имали притеснения,той отдавна щеше да бъде премахнат без да са му отправяли каквито и да е заплахи или подобни-с което те да се индикират,ЯСНО!
Голяма фантасмагория е това,че: тъмните,могат да пречукат всеки,който си поискат,когато си поискат и могат да нарушават всички космични КАНони. ЛЪЖА е това.
-Козируват кат стой та гледай.
Два пъти са ме удряли от със сателит. Директно.
Първо да ти благодаря че се включваш темата,понеже тук сякаш се игнорира възможноста да живеем не върху планета а на нещо друго.Kamikadze писа: Марс го има.
Свържи се със самата планета. Или го можеш или не.
Не,не мога да се свържа с Марс,поне за сега.
Ако ти си успял,можеш ли да споделиш,какво е там,гледано от Марс каква е земята по форма,има ли космос,слънчева система или галактика,разрешено ли е да говориш за това въобще,дори не мога да си формолирам въпроса,но на първо четене се вълнувам за това къде живеем-планета,плоскост и т.н.
А по повод на това, че "Два пъти са ме удряли от със сателит. Директно." се чудех как им работят на тези сателити двигателите-нали там е вакум? Отделно в Термосферата не беше ли доста топло? Според ВИКИТО -Уикипедия,Температурата зависи от слънчевата активност и може да се повиши до 15 000 °C НО В СЪЩОТО ВРЕМЕ Нормален термометър би отчел температура 0 °C защото частиците са преклалено близо до космическия вакуум и почти нямат контакт с други повърхности и съответно не могат да предават топлина.....бах мааму!
Ти Kamikadze,как смяташ,на какво живеем?
Всъщност въпроса е не само към теб,как смятате,на какво живеем?
Някой въобще мислил ли е по въпроса или сме още на фаза класната стая с глобусът на ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ.
...или сте на фаза като на снимката?
Виждал съм я в сайта, но не я намирам в момента.
Двигателите са на сгъстен въздух.
Има от над 2 седмици облъчване от психотроника на планетарен мащаб,че земята е плоска.
Така,че ... пробиват те щом подхващаш тая тема. (команда- Земята е плоска)
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.