Планетата Земя!? Знаем ли къде живеем?
За Марс, тези които той ги наричаше сюейнити отдавна се опитват да ни помагат на нас, неразумните земляни от синята ни планета. За да не се случи това, което преди хилядолетия се е случило на тях. А това може да стане докато ги има тия flat earthers, които искат да поробят хората.
Погледнете пак картите - Вие и Те (жителите на плоската земя), илюминирани със знания недостъпни за нас, простосмъртните.
Власт срещу Съпротива
"Хората може да се смеят (надсмиват, подценяват), но flat earthers знаят нещо...."
Докато я има тая "плоска земя", подземните нива на илюминатските бази - прекрасната ни планета ще е в опасност.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Книгата си я има и всеки може да я изтегли от Материали.Kamikadze писа: За Марс прочети книгата на Елтимир - Последния.
Виждал съм я в сайта, но не я намирам в момента.
Двигателите са на сгъстен въздух.
Има от над 2 седмици облъчване от психотроника на планетарен мащаб,че земята е плоска.
Така,че ... пробиват те щом подхващаш тая тема. (команда- Земята е плоска)
www.voininatangra.org/modules/xfsection/...page=1&articleid=382
Сгъстеният въздух на сателитните двигатели създават реактивна тяга на принципа, по който пушката отскача като стреляш.
Ако Земята е плоска, кой гаси слънцето в Патагония, когато тук е ден? И защо там е зима, когато тук е лято? Вездесъщите илюминати ли го гасят това слънце (или огледалото) там?
За психотрониката - искаш да кажеш, че я тестват вече със СВЧ излъчване от спътници на планетарно ниво? Това означава, че се подготвят за нещо сериозно, за "златния удар", както го пише в илюминатската карта по-горе.
А това за Елтимир е изключително некоректно да се пише, когато си е отишъл. Лично аз, не го познавам, обаче знам със сигурност едно - той умря сам и в мизерия, както Илия Минев. Така ще умрем и ние един ден. Но след нас, поне мат'риала от тая територия ще бъде изчистен.
"Преди време се запознах с човек който познавал Елтимир,разказа ми много за него,но това което ме учуди най-много е ,че повечето от информацията с която се е сдобивал Елтимир е била давана под една или друга форма от службите.Не казвам ,че той също е част от статуквото.Повярвал е в нещо и те умело са го водили за носа-къде с истини къде да заобикалят истини."
Тоя човек, трябва да бъде осветен като име, местоживеене и обществено положение. Иначе, това е доста голословно твърдение. Дан би да е от Трън?
Преди време се запознах с човек който познавал Елтимир,разказа ми много за него,но това което ме учуди най-много е ,че повечето от информацията с която се е сдобивал Елтимир е била давана под една или друга форма от службите.
Едва ли ще научим името на този човек. Както не стана ясно и от кои автори е преписвал Елтимир.
А сега за плоскоземците. Каква ли може да е целта на мероприятието?
Значи Земята е всичко, което съществува. Цялата Вселена е плоската Земя. Веднага отпадат въпросите за Марс, Луната, Антарктида и т.н. Защото са масонска измислица. Колко удобно!
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Никакви тестове. Направо си трепеха хора с удари от сателити + зомбиране.anti666 писа: За психотрониката - искаш да кажеш, че я тестват вече със СВЧ излъчване от спътници на планетарно ниво? Това означава, че се подготвят за нещо сериозно, за "златния удар", както го пише в илюминатската карта по-горе.
Е вече не са толко ербап.
Ш-шшшшш, да се каже името на Боклука, дето е лопал с отвореният си кенеф, квото му дошло на плоският мозък, това е Заповед, момче, ти явно не разбираш какво значи Заповед? Ако не се изпълни, куршума в челото и гниеш кът куче на некое боклучище.Марин писа: Едва ли ще научим името на този човек. Както не стана ясно и от кои автори е преписвал Елтимир.
А сега за плоскоземците. Каква ли може да е целта на мероприятието?
Значи Земята е всичко, което съществува. Цялата Вселена е плоската Земя. Веднага отпадат въпросите за Марс, Луната, Антарктида и т.н. Защото са масонска измислица. Колко удобно!
Това мисия на живота ли ти е? Да, разбереш откъде е преписвал Елтимир
Човека си е отишъл и колкото и лош да е бил, за някои, е бил по-добър от Тиквата и боклуците, които сте избрали. И ние трябва да търпим овчия ви избор.
Ей, ся половин час виках с пълно гърло :Смърт на ГЕРБ! И некви гербери взеха ми скачат. И аз им казах, че гена им е крастав, скапан, повреден и вреден. И че един ден ще го изтрия с удоволствие от лицето на земята.
Нещо неясно има ли? Война е, а тук се занимаваме с това дали Земята е полска.
Тиквата е кръгла, затова и Земята нема как да е плоска
С идея да се покаже истината....малко е дълго видеото,но си струва да се изгледаКанатица писа: Не само образователни, а с поглед към красотата на съзиданието:
П.С. Виж,теси кадри дето са в клиповете от ISS дори не се доближават и до нискобюджетен филм от Холивуд....незнам как може да има някой да им вярва.
Може би някой е забелязал,че темата не е ,че ЗЕМЯТА Е ПЛОСКА,а е Планетата Земя!?Kamikadze писа: Има от над 2 седмици облъчване от психотроника на планетарен мащаб,че земята е плоска.
Така,че ... пробиват те щом подхващаш тая тема. (команда- Земята е плоска)
Отделен е въпроса каво кой кого облъчва,да се правят заключения кой каво кого пробива е безмислено и глупаво.А щом са те тряснали директно със сателит значи си им позволил!
Това че има такава тема и реакцията на всички в един глас е доста показателена.
Най-лесно е да се присмеем,Тиквам-Миква,Патагония и т.н. все едно всички сте били 2 седмици на международната космическа станция и сте гледали Земята ,Марс и сте ходили на излет Събота и Неделя на Луната-колкото и да не ми се вярва че такава станция въобще съществува.
По същество не видях нищо,освен дали съм се свързвал с Марс?
Като чета коментарите май само аз не съм се свързвал с Марс.
Нещо по същество по темата?
Ето например официална снимка от NASA,малко са се заблехосали с този континент.То бива Америка ама чак толкоз!
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Това мисия на живота ли ти е? Да, разбереш откъде е преписвал Елтимир Ми напиши нещо и ти, и ще ти светне.
Не е моята мисия. В своите сайтове той питаше от кои автори е преписвал, защото е имало такива обвинения срещу него. Отговори на въпросите му нямаше. Това исках да кажа.
А нима твърдението, че Земята е завършената Вселена не е подозрително? Земята е всичко съществуващо и няма нищо повече. Не вярваш на НАСА? И аз им нямам доверие. Но като разбрах, че привърженици на тази теория ограничават Космоса само до света, в който живеем и се сетих за "обиднaтa" космическа тема - Истерията на разбулената Изида.
Къде го пише, че е официална снимка на НАСА? Аз виждам на лявата един нескопосано разтеглен фотошоп на Америка.Като чета коментарите май само аз не съм се свързвал с Марс.
Ето например официална снимка от NASA,малко са се заблехосали с този континент.То бива Америка ама чак толкоз!
Няма нужда да ставаш раздразнителен, приеми че може и да има такива хора. Аз не съм се свързвал с Марс, знам го от разговорите ми с Елтимир и интуитивно го усещам, че е истина. А за kamikadze - може да е психар, а може и да не е. Аз пък приемам, че има хора по-умни от мен или с по-добри способности и се вслушвам в мнението им. Няма нищо лошо, даже е хубаво ако използват уменията си в полза за България!
Виждам, че си убеден от интернет (дезин)формациите как Земята е една измама, просто холографска проекция на илюминатите от сорта на "Матрицата", който хич не е илюминатски филм. Твое си право, нямам какво да добавя повече.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.