Гнездата на руското разузнаване и агенти Пазете се!!!
Това със селищата е прикритие за психотронни експерименти. Разполагат си апаратурата необезпокоявани и имат протекцията на генерал Дришков а преди това на Чобанов.Jordan_13 писа: Ïðåäè äà èäàò òàì, òå ùå òðÿáâà äà ïðîäàäàò èìóùåñòâîòî ñè. Âñåêè, êîéòî ñå âúðíå êúì ïðèðîäîñúîáðàçíèÿ íà÷èí íà æèâîò, ùå èìà ïðàâî íà èìåíèå, çàÿâè Àòàíàñ Ïàí÷åâ.
Винаги съм се смайвал от подобни глупотевини. Лошото е, че измежду нас има овце, които ще им повярват. Първом, Българинът, никога не е бил крепостен селянин, (т.е. говедо), че да се сдобива с имение и земя. Той винаги е имал своето лично, семейно и родово стопанство, своя земя, свой дом, свое домашно огнище, т.е. имал е всичко, което носи неговата лична свобода. А щом има лична свобода, то ясно е, че е имал и социална и обществена свобода.
Тия от така наречената юдеокомунистическа измислица "Анастасия" мислят да ни връщат стотици хиляди години назад, което показва тяхната изостаналост, а не нашата необходимост. Че и аз и сега си имам своето "родово имение" в Планината. И не съм чакал някой да ми го дава, просто си го имам от дедите си. СМЕШНИЦИ!
Подобни окултно-езотеро-психотро-комуно явления като "Анастасия" могат да възникнат само в Русия, където на крепостния селянин не му се даде правото да има своя лична, частна собственост, а направо бе вкаран от крепостничеството в колхоза. Сега могат да ги баламурят с такива хватки.
А почти всеки Българин, макар и преживял чудовищното юдео-комунистическо явление, наречено "колективизация", си има своята земя, своето наследство оставено от дедите ни. Само трябва да се върне да го стопанисва.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Прав си абсолютно! Мен ми е интересно друго-за звънтящият кедър.Колко истина и колко лъжа има в това?Jordan_13 писа: Ïðåäè äà èäàò òàì, òå ùå òðÿáâà äà ïðîäàäàò èìóùåñòâîòî ñè. Âñåêè, êîéòî ñå âúðíå êúì ïðèðîäîñúîáðàçíèÿ íà÷èí íà æèâîò, ùå èìà ïðàâî íà èìåíèå, çàÿâè Àòàíàñ Ïàí÷åâ.
Винаги съм се смайвал от подобни глупотевини. Лошото е, че измежду нас има овце, които ще им повярват. Първом, Българинът, никога не е бил крепостен селянин, (т.е. говедо), че да се сдобива с имение и земя. Той винаги е имал своето лично, семейно и родово стопанство, своя земя, свой дом, свое домашно огнище, т.е. имал е всичко, което носи неговата лична свобода. А щом има лична свобода, то ясно е, че е имал и социална и обществена свобода.
Тия от така наречената юдеокомунистическа измислица "Анастасия" мислят да ни връщат стотици хиляди години назад, което показва тяхната изостаналост, а не нашата необходимост. Че и аз и сега си имам своето "родово имение" в Планината. И не съм чакал някой да ми го дава, просто си го имам от дедите си. СМЕШНИЦИ!
Подобни окултно-езотеро-психотро-комуно явления като "Анастасия" могат да възникнат само в Русия, където на крепостния селянин не му се даде правото да има своя лична, частна собственост, а направо бе вкаран от крепостничеството в колхоза. Сега могат да ги баламурят с такива хватки.
А почти всеки Българин, макар и преживял чудовищното юдео-комунистическо явление, наречено "колективизация", си има своята земя, своето наследство оставено от дедите ни. Само трябва да се върне да го стопанисва.
www.rodovo-imenie.org/ogiarhiv/
www.rodovo-imenie.org/
Това съобщение е редактирано от krasi на 20.7.2007, 14:32
Каква е религията на религиозните фанатици, които са забелязани от теб?violence писа: ... също така, забелязвам по писаният в тази тема, че сте религиозни фанатици. както мюсюлманите са, така сте и вие... това е много лошо, само спъва по нататъшното ви развитие...
Естествено, че трябва да е прав. Ако не беше прав как би станал популярен и би си пробутел онова основното с което не е прав?violence писа: с отрицателните писания за Норбеков и Анастасия, не съм съгласен. първо, аз правих 2 месеца упражненията на Норбеков и усетих голям ефект, без да вярвал и да го очаквам силно, както той пише. Второ, той за много други неща е прав, като за мързела и труда, като за злокачествените образувания и др.
Същото е с идеята за комунизма - основната задача и принос на чифута Карл Маркс е да направи привлекателна и лесо разбираема идеологията до обикновения човек без опит , познания и съответно без база за сравнения какво всъщност му пробутват. Биха ли се полъгали участниците в септемврийското възстание ако комунизма не беше с красив облик и биха ли изпълнили заповедта на Ленин да направят революция в България?
Норбеков не е никакъв откривател на вълшебства, а използвач на някой тайни знания с мръсна и користна цел.
Ти по добре вземи практикувай "Петимата тибетци".
А относно Анастасия - как може да твърдиш че никой не е чел ? Да не си ни изпитвал поимено?
Анастасия се опитва да призове да правим нещо дето дедите ни са правили преди 100 години например. Нищо интересно.
съвета за Петимата тибетци, благодаря, знам за тях, като ги изпълнявам от известно. определено са ефективни и има полза и аз ги препоръчвам.
това за комунизма е относително. евреите използват слабостта и глупостта на хората, че всеки може да забогатее бързо на нечии гръб и без работа. е, не е така, поне не е толкова лесно. то всъщност сега е политически комунизъм. между другото, грешиш, както и при френската революция така и през болшевишката, възстаниците и революционерите не са от народа, а чужди наемници и евреи от страната в която става това. във всяко зло на този свят е замесен чифут, в революците и войните са само чифути или техни пионки. та, неудачно сравнение. и на маркс (няма да пиша с главни букви тази отрепка) по добре му казвай Мордохай Леви (мисля, че така му беше истинското име).
както и да е, спирам да споря и да отговарям в тази тема. който каквото иска да си мисли и чете. всеки човек е свободен да направи своя избор.
www.gnosis.org/naghamm/gosthom.html
Ей тука почти всичко дето е казал Исус се отнася за евреите.
39. Jesus said, "The Pharisees and the scholars have taken the keys of knowledge and have hidden them. They have not entered nor have they allowed those who want to enter to do so.
102. Jesus said, "Damn the Pharisees! They are like a dog sleeping in the cattle manger: the dog neither eats nor [lets] the cattle eat."
Фарисеите са тези които разпнаха Исус.
Някъде четох че евреите искали да правят революция срещу римляните и си мислели че Исус ще се съгласи да е водача, тъй като много хора биха го последвали. Обаче Исус знаел за какво става дума и им отказал и те го намразили.
100. They showed Jesus a gold coin and said to him, "The Roman emperor's people demand taxes from us."
He said to them, "Give the emperor what belongs to the emperor, give God what belongs to God, and give me what is mine."
По късно когато водят Исус пред Пилат (Pontius Pilate) да го съди, евреите избират да освободят бараба (barabbas). Наказанието на бараба е било да го разпнат. Той е бил осъден защото е бил ръководител на революцията и римляните са го надушили и арестували. И след като Исус им е отказал да води революцията, те решили убият Исус и да освободят бараба. с един куршум, два заека. И после обвиняват римляните в убийството на Исус. както евреите казват "да убиеш с чужд нож".
За Анастасия, да си призная само една книга на мегре съм преглеждала и мерси, нямам желание за повече - според мене това е голям кич, напълно в сладникав руски стил, направо розов сериал. То не бяха любовни трепети, то не бяха осъзнали се мултимилионери... Доста бездарни упражнения върху естественото желание на хората да са в близост и хармония с Природата...
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.