Гнездата на руското разузнаване и агенти Пазете се!!!

преди 20 години 5 месеца #5084
Помня, че като малък обикаляйки с родителите ми из страната, сме присъствали на нестинарски обреди из Странджанско. До колкото знам, днес там все още има семейства, които предават в рода си тази наша древна традиция.

Надявам се ГРУхталниците да усетят, че не им е там мястото.
Нека всички се съсредоточим и отблъснем тази гадост от нашата Земя!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 5 месеца #5085
Чел съм Норбеков.На пръв поглед всичко,което пише изглежда логично-да си изградиш една добра самооценка,да се пребориш с мързела,да превъзмогнеш болестното състояние и т.н.Трябва да подчертая,че доста хора наистина са се излекували чрез самовнушение.Знам едно момиче,което се излекува от рак.Тук вече нещата опират по-скоро до характер поред мен-че е възможно излекуването на човек чрез самовнушение е едно,но дали точно програмите на Норбеков са средството,това вече е друго нещо. ;-) Нещата са много оплетени.Познавам лично свщеник,който беше болен ако не се лъжа от множествена склероза.По това време се е занимавал общо взето с мутренска дейност.След като станал свещеник,в продължение на една година не взимал лекарства,а бил само на молитви.Резултатът е поразителен.Оздравява напълно,а лекарите сигурно ще го определят като медицинско чудо.Такива чудеса знам много.Имаше дори един извор(но не си спомням къде),от който жена,която има гинекологични проблеми и не може да има деца,след като пие,до няколко месеца забременява(от мъжа си разбира се).Храмът до който беше извора се наричаше мисля-"Успение Богородично".За човек,който не е вярващ тези неща може да изглеждат и нелепи,но фактите говорят сами.Мисля,че писах някъде във форума,но ще напиша пак.Има една книга на Йеромонах Анатолий Берестов-"Числото на звяра",в която той много добре описва сатанинското влияние на астрологията,НЛО,гадателите,екстрасенсите,медитацията и т.н.И за разлика от книгите на Норбеков,тази книга не можете да я намерите навсякъде ;-)

преди 20 години 5 месеца #5087
Ами сканирай и качвай, ако обичаш разбира се.

преди 20 години 5 месеца #5089

georgi_nz писа: Ами сканирай и качвай, ако обичаш разбира се.

Добре,но евентуално другата седмица ;-)

преди 20 години 5 месеца #5090
За съжаление намерих в Интернет книгата само на руски.

www.zavet.ru/book/berestzv.htm

преди 20 години 5 месеца #5091
Като засегнахме числото на звяра, ето и част от една статийка, която ми беше попаднала преди време.

"...Но по какъв начин това число беше въведено в шенгенските паспорти и защо Св. Синод твърди, че то “под най-различни предлози” систематично се въвежда в нашия живот? Всъщност ние вече отдавна и почти ежедневно се срещаме с него в обикновения живот? На първо място в областта на покупко-продажбите, при т.н. “Световно кодиране на продуктите” (UPS) или казано по-просто – щриховия код, нанесен на всички задгранични, а сега вече и на почти всички наши стоки.

Щриховият код – това е нов тип компютърно броене, при което на всяка цифра съответстват линии с различна дебелина. Цифрите от 0 до 9 се записват в компютъра в два или три варианта, наричани кодови сетове (набори). Както при обикновеното броене цифрите могат да бъдат арабски, римски и славянски. Щрих-кодът съдържа сведения за страната-производител, за качеството, названието, стойността на продукта. Естествено кодовете на различните стоки се различават един от друг, но има нещо, което обединява всички без изключение стоки по всички континенти, Това е числото 666. Всеки от нас може лесно да го види на който и да е щрих код: две тънки успоредни линии, които са малко по-дълги от всички останали и се намират винаги в началото, в средата и в края на щрих-кода. Това са компютърни шестици от втори сет. наричат ги “паралели на безопасността”. По-рядко се случва да бъдат използвани шестици от други сетове, но това не променя “кода на безопасността” – числото 666. ...
...
Същото лято, когато в Гърция се водеха дискусии по влизането на тази страна в Шенгенския договор, ми се случи да бъда в Америка. Порази ме неизброимото количество на числото 666 в Ню Йорк. Това приличаше на някаква пошла и зла игра. Три огромни шестици светеха на един от небостъргачите, пак те бяха закрепени на покрива на таксито, чийто шофьор ни предложи услугите си на летището. В хотела “Мариот-Маркиз” на Бродуей телефонният апарат беше украсен все със същите числа: оказа се, че това е номерът на бърза помощ при извънредни случаи. Към края на пътуването ни не можах да се сдържа и попитах един от жителите на града за какво им е нужно такова количество тъкмо от това число.

Моят събеседник отговори не веднага, но неочаквано сериозно. Отговори на въпроса ми с въпрос: “Нима не се сещате?”

Отвърнах му, че честно казано, с ужас се досещам, но се старая да припиша догадките си на моето “православно мракобесие” и “фундаментализъм”.

-Не ги приписвайте – все така сериозно каза събеседникът ми. – Вашите предположения са съвсем верни. Просто с него на нас повече ни върви...."

www.spiralata.net/nakratko/6engen.html

преди 20 години 5 месеца #5092
Значи и там такситата са с шестици в номерата. Тук има много таксита с четири 6-ци. Слагат ги на такситата за да ни набиват това число в главите, даже докато си вървим по улицата. Но и така да е, истината ни имунизира от внушенията.
А по въпроса за сектантските комуни, вижте един стар вестник, който ми пратиха за публикуване: www.voininatangra.org/modules/xcgal/displayimage.php?pid=4421

преди 20 години 5 месеца #5101
Тук в София има фирма "Бултранс 666". :lud:

П.С. Въпреки, че това с шестиците ми се струва бая преиначено. Христос и Сатаната са двете лица на една и съща монета. Игнорирате едното и другото моментално изчезва, престава да ви пречи и да ви се набива в очите.

преди 20 години 5 месеца #5111
Мисля, че темата беше за руските служби и българските организации, намиращи се под техен контрол. Службите много добре знаят, че Стефан Калайджиев работи за Виссарион. Един от другите емисари на Виссарион, Богдан, с когото пътувах навремето до Москва е син на съветник по въпросите на сигурността към Народното събрание. Та като съберем фактите, се налага еднозначният извод, че Службите подпомагат руските служби в нашата страна. И като гледам, никой друг, освен нас не смее да се опълчи срещу това зло. Даже големите православни фанатици, които се нахвърлят с такова настървение срещу нас, и те мълчат когато се заговори за деструктивните секти.
Онова, което е по силите ни да направим, е да изнасяме информация. да отваряме очите на хората. Колкото повече хора прогледнат, толкова на сектите ще им е по-трудно.

преди 20 години 5 месеца #5115
Вижте кой и как рекламира руските секти в България. И кой реално е против Православието. Обаче от "православните" и дума на упрек няма да чуете, когато има опрасност да бъде засегнат авторитета на Държавна сигурност: www.voininatangra.org/modules/xcgal/disp...um=lastup&pos=0&cat=

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.