Гнездата на руското разузнаване и агенти Пазете се!!!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
И да се откажем, и да не се откажем от започнатото, и в двата случая ни заплашва смърт. само че ако не се откажем, ако продължим борбата, има вероятност да победим. Значи продължаваме!
Ако някой жлае маже да отидеме и да съсипеме някоя прожекция
По повод завладяването ни от османите - съмнявам се,че религията е имало толкова решаващо въздействие.Как действат османците: те не са тази сган,която на талази прегазва всичко.След падането на Константинопол те са били най-малобройния етнос в цялото си геаграфско пространство.Кадрите им едва едва са стигали да запълнят и на половина разрушената римска административна система, та какво да кажем за голяма та даже и силна армия.Не забравяйте,че на запад и юг имали каде каде по-опастни врагаве.(Само един пример - исторически извор казва,че безкрайни редици от османските армии се точели покрай крепостта,а османски извор от същото време казва,че решили да правят непрекъснати обиколки около града,за да сплашат противника).
В действителност доста голямо разединение заварили османите на Балканите,пък и в българските територии също.Единственото,което трябвало да направят,било да поставят една от малките монархии(от по 2-3 града дори,особено сръбските) във васална зависимост,да източат богатството й,после да я скарат с друга монархийка и с една дума с тяхната армия,по техните глави.Представата за сила, организираност, многобройност от всякакво естество, си е чиста лъжа.
За последен път ще се отклоня от темата като обърна внимание на две интересни неща:
1.Най-добрата армия османите получават от нас.От българската кръв.За спахийте няма да напомням.Османите казвали,че българските бойци били просто непобедими.Пращали българи спахий да се бият с враговете им на запад,защото така и така били поробени,поне като можели да бият други араби придобивали невиждана готовност.(Е да.Тук трябва да призная изключителната вреда,която хрестиянството нанесло в този момент.Ако са осъзнавали само колко е окаяна новата империя...)
2.Как възникват османите.Тълпа.Суматоха,кочина.Заселват се по териториите на рим на запад,защото рим си има сериозни проблеми с нас и още много други.Просто няма кой да спре заселванито им.Огромните османски гета постепенно изяждат изтощената империя,а не мога да си представя кой дявол ги е светнал,че могат да я завладеят.
Личното ми мнение е,че е възможно,макар е без всякакъв аргумент,евреи да стоят в основата на разложението на Балканите по това време...Защото то просто е необяснимо...и точно от това да имат нужда османите,точно тогава...
Извинявам се за флуда отново
Окултистът от руското разузнаване Борис Золотов: както и много други като него. Продължават да си правят семинари - експерименти в България.
Моля за пояснения.
Предшественика му отиде в Африка. Този май ще го пратят някъде по-далече?Елтимир писа: След фактите, които излязоха, генералът май наистина ще трябва да се преименува на Дришков. Работата излезе извън границите на България и доста се разсмърдя. Обещавам, че скоро ще се разсмърди още повече.
Винаги съм се смайвал от подобни глупотевини. Лошото е, че измежду нас има овце, които ще им повярват. Първом, Българинът, никога не е бил крепостен селянин, (т.е. говедо), че да се сдобива с имение и земя. Той винаги е имал своето лично, семейно и родово стопанство, своя земя, свой дом, свое домашно огнище, т.е. имал е всичко, което носи неговата лична свобода. А щом има лична свобода, то ясно е, че е имал и социална и обществена свобода.
Тия от така наречената юдеокомунистическа измислица "Анастасия" мислят да ни връщат стотици хиляди години назад, което показва тяхната изостаналост, а не нашата необходимост. Че и аз и сега си имам своето "родово имение" в Планината. И не съм чакал някой да ми го дава, просто си го имам от дедите си. СМЕШНИЦИ!
Подобни окултно-езотеро-психотро-комуно явления като "Анастасия" могат да възникнат само в Русия, където на крепостния селянин не му се даде правото да има своя лична, частна собственост, а направо бе вкаран от крепостничеството в колхоза. Сега могат да ги баламурят с такива хватки.
А почти всеки Българин, макар и преживял чудовищното юдео-комунистическо явление, наречено "колективизация", си има своята земя, своето наследство оставено от дедите ни. Само трябва да се върне да го стопанисва.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.