Излюпи се 14-то уродче на Олигархията
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Това, разбира се е само едно мое лично мнение, но предлагам на тоя да не му се дава достъп до форума и сайта за вечни времена. Все едно да дойде и Йоло Денев, и на него също да се даде трибуна. даже, ако бъдем честни, Йоло, макар и луд, говори малко по-смислено от тоя.
"Аз от кага съм ви казал че тази "държава" не е Българска, тя не е създадена от Българи и никога не се е управлявала от Българи.
Това е Фалшива държава, с измислена история и култура която трябва да бъде заличена от лицето на земята."
Е, после прави някакво уточнение, но написаното остава. Verba Volant, както казвали древните римляни, потомците на Еней от Троя. Това е само едно мое предложение, пък админите както си преценят. Но искам да кажа, че аз няма да допусна моето име да бъде редом с неговите безумия и просто ще престана да влизам тук.
Че руснака не е искал да има Волжка България, не е искалЕлтимир писа: Тоя докога ще спами тук и ще отблъсква нормалните хора от сайта и форума?По всички форуми и сайтове пуска едно и също. При това не казва нещо смислено. И защо ли не съм прочел една дума да напише срещу евреите, главните виновници за сегашното ни положение? Пише срещу Путин, а после обръща нещата срещу Русия, срещу руския народ и срещу Волжските българи. На забравя да спомене, че Путин и Медведев са евреи. Забравя да каже, че през последните 100 години Русия е под еврейско робство. Впрочем как и ние.
Това, разбира се е само едно мое лично мнение, но предлагам на тоя да не му се дава достъп до форума и сайта за вечни времена. Все едно да дойде и Йоло Денев, и на него също да се даде трибуна. даже, ако бъдем честни, Йоло, макар и луд, говори малко по-смислено от тоя.
bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D0%B7...81%D1%82%D0%B2%D0%BE
Значи говорим не за 100, а за близките поне 400 години, в които руската държавна политика не търпи присъствие на Българска държава.
И един многозначителен факт. При вълненията в Катуница, единствено от Татарстан и Русия ни подкрепиха. Обикновени хора. Правителството после нареди да бъдат изтрити от Интернет всички коментари в полза на българите, но те бяха хиляди. Там нещата изобщо не са еднозначни. Някой ще каже за Императора. Да, ама той е бил братовчед на английския кралски двор. Те пък са втори братовчеди със Симеон Кохари. тоест пак евреи. С Русия сме били заедно в Империята на Атила. Ако Русия признае нашето духовно върховенство, нищо не пречи да бъдем отново съюзници. Само където преди това и те, и ние трябва да се избавим от еврейската отрова. Сега изрових един такъв стар текст и след малко ще го пусна.
При наличието на достатъчно добри политици и дипломати, ние имаме достатъчно средства за натиск върху Русия. Може да звучи невероятно, но е така. Ама от Освобождението, та до сега си имаме само слуги на една или друга сила и блюдолизци. В момента руския народ е подложен на същото унищожение като българския. И те вече отчаяно търсят съюз с когото и да е. Усещат, че със Запада няма да се разберат, но на нас гледат с добро око. Не и на политиците ни, обаче. За което изобщо не мога да ги упрекна. Впрочем аз също не гледам с добро око на техните политици.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.