Излюпи се 14-то уродче на Олигархията

преди 13 години 3 месеца #46661

Абсолютен пумияр съм. Сериозно говоря

Верваме ти :mad2:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 3 месеца #46662

Георги-НЗ писа: Какви две години? Ти ме отчайваш.
Аз очаквам тази есен да бесим депутати и олигарси по дървета и стълбове!
Едно жертвоприношение в името на Бъдещето и да зпечатаме мрачното Минало и Злото!

Съжалявам, така видях нещата. Предсказаната Царица ще дойде след две години. Народът ни е муден и трудно се решава на действия. Когато беше истерията за декември 2012 година писах, че тогава нищо няма да се случи. И че събитията ще почнат през средата на февруари 2013-та. Така и стана. И все пак напредък има. Недоверието към политиците вече е огромно. По мои сметки са гласували не повече от една трета от българите. Практически ние лишихме тая власт от легитимност. Но има още много заблудени хора, а нашите средства за просвета и въздействие да си признаем, са твърде немощни. Налага се всеки от нас да направи усилия и дори жертви. Налага се. Не заради нас самите, а заради тези, които идат след нас - заради децата и внуците ни. За да пребъде Българския Род. Друг избор нямаме. Земята и Небето ще ни помогнат, но ние самите трябва да положим усилия.
Често казвам горчиви думи, но какво да правя, като реалността е такава. Аз не искам да се самозалъгваме. Моето семейство го обричат на физическо унищожение, но искам вие да успеете!

преди 13 години 3 месеца #46663
За Волен. За мен той е един комплексар и истерик, алчен за пари. Уж беше против евреите, ама се ожени за еврейката Капка Ибришимова. Но няма да правя разбор на политиката му. Има Кой да съди. И ще го осъди.
Сега ще разкажа една съвсем лична история. Някога той живееше на Петте кьошета в София. Виждахме се в едно кафе. Седнахме и пихме по кафе и натурален сок. Той ми казва, че е издал нова книга и предлага да идем до тях да ми я даде. Отидохме. Пред неговия вход една женица беше изнесла стилажче пред магазина си. Волен без да иска го бутна. Женицата му казва:
- Моля Ви, господине, по-полека.
Нищо обидно. Волен почна да рита стилажчето и да крещи:
- Ти знаеш ли кой съм аз, ма?
Едва го удържах.
После го купи Валентин Златев, протеже на клана Ротшилд. Това пък ми го каза покойният вече отец Тотю Петров. Той го знаеше от Веселин Данов, свидетел на телефонния разговор. Атака тръгна именно с парите на Златев, шефа на Боклук Бойко. Боравя с конкретни имена и знам, че възражения няма да има.
Та Волен си е един от тях. Те всичките политици са свине от една кочина. Състезателни коне от една и съща конюшня. На никой от тях не бива да се има доверие. Не знам какво точно ще се случи. Виждам огромни природни катаклизми. Цялата тая сган ще бъде пометена. А после тези, които останат ще почнат да възраждат България.

преди 13 години 3 месеца #46664
Пак за Волен. Ще ми се да наблегна на моралния му облик.
Веднъж се срещаме в една бирария близо до тях. Пихме по бира. Давам му вестник "Съпротива", който издавах тогава. Волен ми казва:
- Ангеле, това не е вестник.
- Как да не е вестник, Волене? Не ти ли харесва?
- Не, това не е вестник, това е подвиг. Аз си мечтая един ден да издавам собствен вестник.
- Ще ме вземеш ли на работа при теб?
- Ти ще първият, когото ще поканя.
Мина време и Волен почна да издава вестник "Атака". Не само не ме покани на работа, но някой издаде заповед да не се публикува нищо от мен. А иначе и в книгата си "Българофобия", и в отделни статии, и в телевизионни изказвания е писал и говорил само добри неща за мен. Но така му заповядаха и той покорно изпълнява. За мен такова безгръбначно не може да бъде националист. Това е само един плазмодий, нищо повече.

преди 13 години 3 месеца #46666
По-рано днес във фейсбук профила си Десислав Чуколов от "Атака" бе написал: "Съратници, днес АТАКА ще спаси България от 4-годишно турско робство".
===================================================
Чухала или Чехълчето, както го наричам аз е уникален идиот. Такъв беше още като админ в сайта на Волен и неговото предаване, такъв си остана и като дупетат. Впрочем, още тогава си личеше, че той е готов средностатистически республикански дупетат, просто кръгъл и уникален идиот!

преди 13 години 3 месеца #46667

Едно жертвоприношение в името на Бъдещето и да зпечатаме мрачното Минало и Злото!

Тази есен, най-много да се случат събитията, които се случиха тая зима, и които като не бутнаха президентина и го оставиха жив и здрав, надявайки се республиката да ги оправи. Тъй, че според мене се зареди с търпение за още 17 години :-D :-D :-D :-D

преди 13 години 3 месеца #46668

anti666 писа:

Абсолютен пумияр съм. Сериозно говоря

Верваме ти :mad2:

Невероятно е. Нали атакисти?;))) Стожерът на православните ценности и национализма в България;))) Само да ви вметна дали това негово изказване е в синхрон с православните ценности: "С понятието вярност, боравиш ли? " - Не. непрекъснато искам различни жени". Грехота е Волене, грехота е пред Бога, а и най-лошото е, че сега други боравят с тебе и ти винаги искаш да го правиш с различен. Аххаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа :-D :-D :-D :-D

преди 13 години 3 месеца #46669

Йордан_13 писа:

Тази есен, най-много да се случат събитията, които се случиха тая зима, и които като не бутнаха президентина и го оставиха жив и здрав, надявайки се республиката да ги оправи. Тъй, че според мене се зареди с търпение за още 17 години :-D :-D :-D :-D

Аз го виждам след две години, но ще се наложи да дадем много жертви. И причина ще е натрупаното Зло в нас самите. Напоследък забелязвам някаква странна лудост в хората. Ще дам пример. Един стар приятел всеки ден ходи на работа, ръководи строителна бригада. Наскоро го помолих да ме закара с колата до родителите ми, вече почти не мога да вървя. А той ми отговаря:
- Веднъж те закарах, те ти дадоха пари, а ти си купи с тях умрели животинки.
- Какви умрели животинки? Аз вече повече от месец не мога да ям никакво месо. Мляко, плодове, топено сирене и риба.
- А рибите не са ли животинки?
Е, на това вече му казвам изперкване. Дали с психотроника или от крайната мизерия, но хората почнаха масово да полудяват. Та цената, която ще ни се наложи да платим ще е доста висока. Много от градовете ще бъдат напълно или частично разрушени. После ще почне бавно възправяне. Предимно малки селища с едноетажни къщи. С малки оградки, колкото да обозначат собствеността. Стига да оцелеем дотогава, това ще се случи. Защото мъртвият световен ред ще рухне и ще се възцари съвсем ново човечество. Единствената опасност е сегашното човечество да е премине към самоубийствени действия. Като чета коментарите в новинарските сайтове направо се отчайвам от нивото на мислене. А пък за действията на световния "елит" да не говорим. Пълна лудост. Особено в САЩ и в Европийския съюз. Дори в Русия, където управляват също евреи нещата са по-добри. Може би поради факта, че властта не може да контролира напълно огромните рядконаселени територии.
Затова искам да отправя призив към всички тук. Да не мълчим, а да преминем към по-активна пропаганда на нашите Идеи. Аз себе си нищо не искам. Не искам нито слава, нито почести, нито власт. Единственото, което искам е живот за децата на България. Ние, дядовците си отиваме, такива са законите на Живота. Но те трябва да продължат нашия път.

преди 13 години 3 месеца #46670
И тук стават все по-неадекватни и първосигнални. Много са опасни с тия телефони и колите си. Кара си колата и не спира да плямпа по телефона. Зомбита! Не човечество, ами овчевечество е това. Въобще, живеем в една нецивилизована цивилизация.

преди 13 години 3 месеца #46671
БОЛЕН СЪМ ДОВОЛЕН

Първо бях със СДС
после минах към ДС
После в Мултигруп клоака
Ето ме и във АТАКА

Първо бях със кака Капка
беше апетитна хапка
после хукнах след Деница
да побарам сочна цица

Рекоха ми Гей и Бей:
-Търсим нагъл,тъп злодей
ти пищова си развей
хубаво се налудей
с нас във трио ти запей

Във замяна брат Станишката
жадно ще ти муче пишката
Лютви, като на наш човек
ще танцува с теб кючек

Първо важно се надух
да покажа малко дух
после гащите свалих
и охотно се навих

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.