Избори 2013 Призоваваме към пълен бойкот
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Тия и в Индия не ги броят за хора. Наричат ги "чандала". Много пъти сме говорили за това тук. Абе щом индийците, които според нашите виждания са си мангали, смятай, щом те презират мангалите, кво нещо са тия убъри, тия примати.Van писа: Йордане, ама това наши индобългари ли са или оригинали от братска Индия? Ако имаш възможност, дай и женски образци.
То си има и обективни причини, от моя взвод за вас, бех гласувал само аз. Като им казах за кого съм гласувал, некои се смееха, а други цъкаха неодобрително. Сега аз им се смея и им цъкам неодобрително, след 23 годиниЕлтимир писа: През 1990 година бях кандидат за депутат от листата на Българската Национално-радикална партия. Официално за мен имаше подадени 275 гласа. Но фалшификациите бяха налице. В моето село имало подадени едва два гласа. Значи моят и на жена ми. Ами баба ми, ами леля ми и вуйчо ми? За тях съм напълно сигурен, че не са ме излъгали. Поне 20 души стари приятели са ми казвали, че са гласували за мен, ама техните гласове ги нямаше. Един от тях, голям щурак искаше да ходи да бие шефката на избирателната комисия, едва го спрях. Та изходът е въобще да не ходим да гласуваме, за да не им дадем легитимност на тези изроди.
После не знам как точно ще се случи, но ще дойде Царицата. И тя ще положи основите на българското Възкресение. Сегашната Система трябва да рухне, да умре напълно. Друг избор нямаме.
Елтимире, от известно време говориш за тази царица, дай малко повече инфо. Щом има съпруг, значи вече е в зряла възраст. Кажи нещо повече - каква е по професия, къде е учила, в България ли живее или в чужбина, появява ли се в публичното пространство или все още е неизвестна. Сещам се за едно пророчество, но не се сещам от кой беше, в което се казваше, че руса жена ще помогне България да се изправи на краката си. Аз така като гледам, в момента има само две жени, които стоят начело на някакви политформации и искат да управляват, дори едната е руса, обаче и двете са изключително неприемливи за "спасителки" на страната ни. Едната е Капка Георгиева, бивша Сидерова /тя е руса/, другата е Меглена Кунева, бивша Пръмова.Елтимир писа: Но напоследък сънувам как Царицата ми идва на гости заедно с нейния съпруг. Наистина мечтая да доживея до тоя ден. Да я прегърна като дъщеря и да кажа: "Царице моя!" Мисля, че има две години до тогава.
Защото при това положение и в двата случая ние просто реагираме на техните действия. Те предприемат нещо и ние търчиме подир тях да врещиме. Те намерят начин да ни изфинтират - починеме малко - пак заврещиме и така си танцуваме с тяхната стъпка, само че ние не знаем накъде ни води тяхната стъпка. Тоест знаем, но не знаем точно в кой момент както врещиме ще ни ударят сатъря. А те всеки път и между дургото си напасват по някое обстоятелство в своя полза. И ние пак си оставаме с вярата, че Господ е българин и пак ще ни спасява. Ще ни спасява - къде ще ходи.
Обаче не поведем ли ние стъпката така че тия да не може да ни следват - си оставаме с едната вяра. Видяхте паразита как намери начин да ни изфинтира - тамън тръгнахме и се оказа че вече ни е изпреварил - и се прилепи още по-плътно тоя път.
Трябва да се обмисля начин да се проведе промяната в системата и тази промяна да се пропагандира сред народа. Сарактът няма да настъпи сам. Ако някой вярва, че народа ще вземе да протестира за смяна на системата, понеже ние тука в един сайт си го говорим, а всички останали инфорационни канали ти обясняват как немало по-убаво от демокрацията и как немало по-успешен модел от партийния.. все така ще е: ние си говорим - народа си гладува - после дойдат избори и народа пак се подреди пред ф-урните да дава глас, после пак си говорим колко е изгнила системата - пак дойдат изобри - народа беж да гласува. Това е автоматизъм създаден през няколко поколения. От поколения българите не знаят друго. И за да очакваш сега да им се сменят нагласите трябва да можеш да им предложиш нещо смислено и всъщност добре измислено. В най-добрия случай трябва да им се предложи промяна в няколко етапа, защото тя така или иначе няма да може да се случи от веднъж. А има два елемента които трябва да се променят: 1. начина по който се определят народни представители и оттам хора в управлението; 2. Самата система на управление - разбирай институциите и взаимовръзките по които протича управлението. Не им ли се предложи на хората нещо смислено и завършено за да се реши поне един от двата проблема на днешната ни система наречена република - моето притеснение е че ще си останем с очакването и вярата, че тази системя някога ще рухне.
Роми изядоха цял зоопарк
www.vsekiden.com/134058
А ето това е мнението, това е нашата стъпка, която откривамз а мое учудване под статията
Raina KNAGINA
Prokleti republukansski PREDATELI kato drisskate protiv BALGARSKIA ZAR vie OVONIAVATE s MURIZLUVITE si republikansski ZADNIZZI zaloto Prostranstvo...Znaem che STE za CHISSTO LAINANA republika,no VIE STE TOCHNO v LAINATA na republikansskoto BLATO..Tam si STOITE,a BALGARSKIA NAROD ISKA DA ZZIVEE v ZARSTVO BALGARIA...
Ние със зор поддържаме и този сайт, бяхме пуснали преди време отделна тема за популяризиране идеите на сайта - аз лично особен отклик не видях. Ресурсите ни са такива, отделно е наложена нарочна информационна завеса за идеите ни. Ако някой може повече, да заповяда и да не чака покана.Ако някой вярва, че народа ще вземе да протестира за смяна на системата, понеже ние тука в един сайт си го говорим, а всички останали информационни канали ти обясняват как немало по-убаво от демокрацията и как немало по-успешен модел от партийния.. все така ще е: ние си говорим - народа си гладува - после дойдат избори и народа пак се подреди пред ф-урните да дава глас, после пак си говорим колко е изгнила системата - пак дойдат изобри - народа беж да гласува. Това е автоматизъм създаден през няколко поколения. От поколения българите не знаят друго.
Това, което е много по-различно отпреди не е толкова явно, но го има. Съвпадения на някои външни и вътрешни събития, да кажем предсказани преди време. Някои знаци и който има очи, ще ги види Най-важното е, че републиката е в тотална разруха - идейна и материална. Писал съм го и преди, във всяко зло има елемент на саморазрушение. Злото в мирозданието е необходимо, за да можем да оценим доброто. Но когато стане прекалено много, сработва този механизъм. Републиката не е вече в състояние да осигури дори елементарен стандарт на "гражданите" си. И не ние, а гладът ще ги изкара на улиците. Вече много хора се досещат, че самата система е причина. През февруари "врещенето" на 100 000 българи накара на доста политички да им треперят гащите. И ако тогава врещяха в неделя пред затворените сгради на властта, следващият път може да "врещят" пред палатите им в Банкя, Правец и Бояна...
news.ibox.bg/news/id_1917826708
20% избирателна активност на хората (българите) - това е нашата цел! Приказките "Гласувайте, че ще гласуват циганите и турците" да си ги заврат отзад. Мангустите така или иначе ще гласуват за партии, които ще им платят повече. Включвам и Атака, защото още през 2009г видях с очите си цигани да агитират за тия с партийна кола по селата.
Забелязвате ли също, че никоя от партиите не говори с кой ще прави коалиция? И никой пък не ги пита от слугинажната журналистика. Единствен Сайдеров спомена, че ще подкрепял Орешарски (БСП/Евророма). Само не разбрахме безусловно со дупце ли както правеше с ГРОБ
Изродите са развързали кесиите с окрадените от народа пари да плащат за изборна активност, не за отделна партия - това трябва да ви е ясно. Те са препокрили целия политически спектър и боричканията помежду си са за кокала, което нас малко ни касае. Или поне дотолкова, че да има една нестабилна коалиция след 12-и.
Ако удължат изборния ден, това ще е сигурна индикация, че дори и с масивното купуване на гласове и фалшификации на бюлетините/софтуера ТЕ нямат необходимия кворум. Почнат ли да говорят за 52% изборна активност към 18 часа, значи нашия глас е чут. Така пред Небето 14-то републиканско правителство става нелигитимно, което е и нашата цел.
Попитайте хора около вас. Всички повтарят едно и също. "Искаме да дойде някой като Пиночет и да избеси всичките тия! "
Преди време подсъзнателно хората гласуваха за мадридския шмекер, защото искаха монархия. След това за Тиквата, той пък олицетворяваше човека със здравата ръка, който ще почисти републиканската кочина. Хората не искат повече крадливата демонокрация, нито глобализацията, която вече и спряха да я рекламират. Хората искат промяна на статуквото. Само все още където не знаят с какво да се замени. Ние сме единствените, които го казват открито - възкръсване на древния Саракт!
Попитайте хората около вас и какво мислят за циганите. Отношението към тях е тотално променено от това, което беше преди 20 години. С изключение на някоя сороска организация, която го прави за пари, всички българи не могат вече да ги дишат. А мангалите са важен инструмент в геноцида и стават все по-нагли. Ч'удовищата отлично съзнават, че избухне ли етнически конфликт между българи и цигани, той ще е кратък и брутален. А в Хаоса след като приключим с циганчата, олигарсите ще са следващите.
Третата възможност, която за нас е най-вероятна. Климатични удари, глад за гражданята и падане на борда с последващ фалит на републиката.
И в трите случая - диктатура, етнически конфликт или фалит следва хаос и рухване на системата.
Има и четвърта възможност, която зависи изцяло от Небето и Огнения вятър.
При всички случаи, ние сме в крайните времена, и колкото по-бързо приключи агонията на републиката, толкова по-добре за България.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.