Избори 2013 Призоваваме към пълен бойкот
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Явлението е глобално. Някой променя земната атмосфера и превръща Земята в негодна за населяващите я досега биологични видове. Това е главният въпрос и ние сме длъжни заради нашите деца и внуци да потърсим отговор от политиците. Аз знам отговора, но искам те да го изрекат. Значи трябва да почнем да питаме по-настойчиво. Не искам и да знам кой кого подслушвал. Мен и да ме подслушват, няма какво да чуят, освен музиката, която си пускам. Интересува ме да спре изтреблението, на което е подложен моя народ!Mahaira писа: Цвета на небето е като фона на коментарите в саѝта. Маѝ ще берем черни домати и тази година, ако въобще нещо се роди.
При мен все още пчели има, сливите цъфтят и прецъфтяват и жужащ хор се вие в клоните им. Небето е все още синьо. Побелява, когато магнитни бури има и е много голяма жега. Синьо е, пиша и поглеждам нагоре.Елтимир писа: Тревожните събития са много. Измирането на пчелите, например. По цял свят! Това се случи с пръскането от въздуха на всякакви гадости. Ако обаче пчелите измрат, ще настъпи краят и на човешкия род. А те седнали да ме занимават с това, че някой подслушвал Боклук Бойко докато пикаел
Няколко души, от различни краища на България забелязваме, че небето вече не е синьо, а белезникаво, дори бяло. Това говори за промяна в атмосферата. Тези са истински важните въпроси, но не съм прочел някой политик изобщо да се изказва по тях. От нас се иска да разберем, че политиците се превърнаха в античовеци, които не бива да сквернят земята, върху която стъпват.
Иначе вече можем да отебем метерологията. Всеки може да познае вече времето, тъй като стана полярно - зима и лято. Няма пролет. Нещо като пролет има при мен, но примесена с лято. Ясни са прогнозите - тропически жеги без капка дъжд или всеки ден дъжд, който удавя всичко. Все едно екватора се премества. Най-вероятно Северния полюс ще стане пригоден за нормален живот, за климата, който познаваме от деството си. Най ми е интересно, обаче, защо метеролозите не включват в прогнозите си един много силно влияещ вече върху планетата процес, идващ пряко от Слънцето - магнитните бури. Само в нета текат некви прогнози, но никъде другаде не се чува за Огнения Вятър.
news.ibox.bg/news/id_1173894129
И да добавя още, те казват, че ние искаме да управляваме чрез Хаос, демек, те били символ на Реда. Тиквата бил символ на Реда. Смех! Хаосът не е нещо страшно, Хаосът е Творческа Свобода, изхвърляне на оковите на прагматичният спекулативен ум! Затова ние казваме: по-добре Хаос, който ни възражда, отколкото вашият Ред, който ни убива! В Хаоса ние ще се пресъздадем, но вие - ще умрете завинаги!
Олигархията е сериозно загрижена от прогнозираната ниска изборна активност. По тази причина те са развързали кесиите. От наши източници става ясно, че по селата и малките градчета партиите са вдигнали мизата и тарифата ще върви между 50 и 100 лева за вашия глас. И това се отнасяло не само за цигани и помаци, но и за българите. За гражданята от български произход в големите градове пари не са предвидени, щото чудовищата разчитат на "гражданското самосъзнание" и "демократичните ценности".Слязох в града и кво да видя, политическата олигархия здраво зомбира електората на тема избори. То не са мегафони, то не са балони... Само дето балоните са като политическите обещания, боц с една игличка и фъшшш. Минават покрай мене две дедки и едния пита другия: "Кво взе", а той му отговаря: " Знаме, лукче и агитационни материали". А нещо друго взе ли? - пита го пак същия дедо, а онзи пак му отговаря: "Знаме, лукче и агитационни материали"... Те това е електората, който определя съдините и дневния ред на республиката.
И докато политическото масоно-инженерство на БСП се е прицелило в безнадеждно болните в България, обещавайки им последна надежда или последно причастие, ГЕРБ са се прицелили в майките с деца, същите тези, на които отказаха увеличение на детските. Тяхната арогантност и вулгаризъм е стигнала дотам, щото се насадили в паркчето срещу бирената фабрика в Пловдив и го превърнали в агитационна партийна трибуна. За целта изключили захранването на въртележката с кончетата, където по цял ден играят децата и си сложили там уредбата за агитация и сума ти време са промивали и без това достойно примития мозък на повечето майки с деца. Разбира се, тяхното присъствие, освен вулгаризъм е и подигравка, щото са минали само с раздването на балони и бонбони (лукчета). А кога отидат на агитация в Столипиново и Шекер маале, дават поне по 20 сетак на циганчята. Е, разумейте сами, кой е по-ценен в республиката? Българската майка или гнъсния мангал?
Поне от няколко човека чувам, как щели да вземат партийните пари и да пуснат после празна бюлетина. Трудно ми е да обяснявам, че самото участие, дори и с празна бюлетина е знак за съпричастие. Просто нямам слова, а 50-те лева са по-важни за тях и нямам право да ги съдя. Проклети да са чудовищата, довели хората до това състояние!
Огненият Вятър. Ако се беше случило през зимата, да сме изпукали. Даде ни се някаква отсрочка, но все си мисля, че няма да е задълго.
Този номер няма да мине. Гадовете са взели мерки срещу такива варианти. Раздават телефони с камери и гласоподавателят трябва да заснеме в кабинката зачеркната бюлетина и как я слага в плика. После отива при съответния партиец, той гледа записа и чак тогава дава парите.anti666 писа: Поне от няколко човека чувам, как щели да вземат партийните пари и да пуснат после празна бюлетина.
Аз няма да пристъпя прага на изборната секция. Няма да стана съучастник в изтреблението на българския народ. Може да изнемогвам, но няма да го направя. Не една партия да замени друга ни трябва. Самата Система трябва да се смени. И да се сбъдне Предсказаното. Първо да дойде Царицата, която ще е от боилски род. После да се възцари Царят Български, а накрая да се възроди и Българската Империя. Не го ли направим, с нас е свършено.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.