Избори 2013 Призоваваме към пълен бойкот

преди 13 години 4 месеца #46367
Цвета на небето е като фона на коментарите в саѝта. Маѝ ще берем черни домати и тази година, ако въобще нещо се роди.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 4 месеца #46368

Mahaira писа: Цвета на небето е като фона на коментарите в саѝта. Маѝ ще берем черни домати и тази година, ако въобще нещо се роди.

Явлението е глобално. Някой променя земната атмосфера и превръща Земята в негодна за населяващите я досега биологични видове. Това е главният въпрос и ние сме длъжни заради нашите деца и внуци да потърсим отговор от политиците. Аз знам отговора, но искам те да го изрекат. Значи трябва да почнем да питаме по-настойчиво. Не искам и да знам кой кого подслушвал. Мен и да ме подслушват, няма какво да чуят, освен музиката, която си пускам. Интересува ме да спре изтреблението, на което е подложен моя народ!

преди 13 години 4 месеца #46372

Елтимир писа: Тревожните събития са много. Измирането на пчелите, например. По цял свят! Това се случи с пръскането от въздуха на всякакви гадости. Ако обаче пчелите измрат, ще настъпи краят и на човешкия род. А те седнали да ме занимават с това, че някой подслушвал Боклук Бойко докато пикаел
Няколко души, от различни краища на България забелязваме, че небето вече не е синьо, а белезникаво, дори бяло. Това говори за промяна в атмосферата. Тези са истински важните въпроси, но не съм прочел някой политик изобщо да се изказва по тях. От нас се иска да разберем, че политиците се превърнаха в античовеци, които не бива да сквернят земята, върху която стъпват.

При мен все още пчели има, сливите цъфтят и прецъфтяват и жужащ хор се вие в клоните им. Небето е все още синьо. Побелява, когато магнитни бури има и е много голяма жега. Синьо е, пиша и поглеждам нагоре.
Иначе вече можем да отебем метерологията. Всеки може да познае вече времето, тъй като стана полярно - зима и лято. Няма пролет. Нещо като пролет има при мен, но примесена с лято. Ясни са прогнозите - тропически жеги без капка дъжд или всеки ден дъжд, който удавя всичко. Все едно екватора се премества. Най-вероятно Северния полюс ще стане пригоден за нормален живот, за климата, който познаваме от деството си. Най ми е интересно, обаче, защо метеролозите не включват в прогнозите си един много силно влияещ вече върху планетата процес, идващ пряко от Слънцето - магнитните бури. Само в нета текат некви прогнози, но никъде другаде не се чува за Огнения Вятър.

преди 13 години 4 месеца #46374
След като президента Чехльо не падна, политическата олигархия в България, започна да се развъжда с бързината на бацил, намерил благоприятна хранителна среда. И полека, лека, нещата пак си дойдоха по старому. Некви протестиращи си направиха партия, която е толкова безлична, колкото всички останали подобни бацилни образувания. Съзнанието на електората бе вкарано в удобния талвег на двуполюсното мислене - "добро и "зло", БСП и ГЕРБ. Едната "добра", а другата "лоша", футболен мач, циничната гротеска на паразитите. Светът е толкова мнопластов, толкова многоизмерен, а съзнанието на скотовете е обяздено в двуполюсното боричкане, кой ще бъде първи в идеята да обдари електората със "светлото бъдеще". Бъдеще, което никога не идва, но затова пък електората винаги обира само трохите от трапезата. И то, ако му дадът. Много ни интересува нас, с колко ГЕРБ ще победи БСП. Това е важно за различните крила на политическата олигархия, защото от това зависи каква по-голяма част от баницата ще захапе. Баницата ще захапят дори и тези, дето минат 1%. Това е същността на партийната система, тя не твори, тя функционира, ползва и преразпределя в своя полза блага, които друг е създал. Какъвто е случая с тъй наречените еврофондове, които за пропаднал протекторат като България са животоспасяващи. Ами, ако ЕС рухне? Какво ще стане тогава с прословутите еврофондове, на които се опира немалка част от партийната политическа върхушка? Никой не говори за самостоятелна икономика на България, никой не говори за това, как да бъде вдъхновен обикновения българин да започне да работи нивата си, макар, тя да е 1 ар! Можем да кажем, че България започва да се отласква от дъното, само и тогава, когато видим вдъхновение в най-дребния собственик на земя, да засее своята малка нивичка и да изкара от нея продукция. Само тогава! Говорим за вдъхновение в обикновения българин, а не - отчаяние. Управлението трябва да създаде предпоставки за него, а не "икономика на еврофондовете и чуждите инвестиции". Това не е икономика на просперираща и независима държава, това е икономика на една бананова республика и най-обикновен кенефен протекторат. Дори бих я нарекъл, още по-жлъчно "икономика на подаянието". "Дайте, да дадем". Не да, създадем. За създаване никой не говори. Защо? Просто е, господа, управляващата политическа олигархия, толкова си може, тя няма идеи и да има, не знае как да ги направи практика. Тя не е научена да твори, нейното мислене не е творческо, а супер консуматорско. Затова и партийните платформи са все от типа "дайте, да дадем". А не можете ли да дадете, без да ви дадът? не можете ли един път, без да имате над себе си началник, който да ви лупа с бухалката по главата? Ами, ако не можете, си вървете и дайте път на Творците. Управлението е на Творците, не на консуматорите, не на материалистите, дори и не на прагматиците. На Творците. Това е Българският Саракт. Всичко друго е, да се изразява по-модерному, "шит', "фак" и лайнян овраг.

news.ibox.bg/news/id_1173894129

И да добавя още, те казват, че ние искаме да управляваме чрез Хаос, демек, те били символ на Реда. Тиквата бил символ на Реда. Смех! Хаосът не е нещо страшно, Хаосът е Творческа Свобода, изхвърляне на оковите на прагматичният спекулативен ум! Затова ние казваме: по-добре Хаос, който ни възражда, отколкото вашият Ред, който ни убива! В Хаоса ние ще се пресъздадем, но вие - ще умрете завинаги!

преди 13 години 4 месеца #46375

Слязох в града и кво да видя, политическата олигархия здраво зомбира електората на тема избори. То не са мегафони, то не са балони... Само дето балоните са като политическите обещания, боц с една игличка и фъшшш. Минават покрай мене две дедки и едния пита другия: "Кво взе", а той му отговаря: " Знаме, лукче и агитационни материали". А нещо друго взе ли? - пита го пак същия дедо, а онзи пак му отговаря: "Знаме, лукче и агитационни материали"... Те това е електората, който определя съдините и дневния ред на республиката.

И докато политическото масоно-инженерство на БСП се е прицелило в безнадеждно болните в България, обещавайки им последна надежда или последно причастие, ГЕРБ са се прицелили в майките с деца, същите тези, на които отказаха увеличение на детските. Тяхната арогантност и вулгаризъм е стигнала дотам, щото се насадили в паркчето срещу бирената фабрика в Пловдив и го превърнали в агитационна партийна трибуна. За целта изключили захранването на въртележката с кончетата, където по цял ден играят децата и си сложили там уредбата за агитация и сума ти време са промивали и без това достойно примития мозък на повечето майки с деца. Разбира се, тяхното присъствие, освен вулгаризъм е и подигравка, щото са минали само с раздването на балони и бонбони (лукчета). А кога отидат на агитация в Столипиново и Шекер маале, дават поне по 20 сетак на циганчята. Е, разумейте сами, кой е по-ценен в республиката? Българската майка или гнъсния мангал?

Олигархията е сериозно загрижена от прогнозираната ниска изборна активност. По тази причина те са развързали кесиите. От наши източници става ясно, че по селата и малките градчета партиите са вдигнали мизата и тарифата ще върви между 50 и 100 лева за вашия глас. И това се отнасяло не само за цигани и помаци, но и за българите. За гражданята от български произход в големите градове пари не са предвидени, щото чудовищата разчитат на "гражданското самосъзнание" и "демократичните ценности".
:hammer:

преди 13 години 4 месеца #46376
Виждаме и контрамерките, които изродите са предприели срещу нашите призиви за бойкот на легитимацията на Геноцида. 100 лева са си сериозни пари за окъсалия българин. Това е положението. Небето ни предупреждава още отсега какво ни очаква с климатичните удари. Искам и да отбележа, че тези удари са изразени само в България. На други места климата не е по-различен отпреди, нито пък виждам такива аномалии. Просто Българският Бог иска да ни каже какво ни чака през лятото след като се полъжем да приемем жалките 50 до 100 лева подаяние, което ще дадат партиите. Миналото лято ще е прохладно пред това, което ни очаква!

Поне от няколко човека чувам, как щели да вземат партийните пари и да пуснат после празна бюлетина. Трудно ми е да обяснявам, че самото участие, дори и с празна бюлетина е знак за съпричастие. Просто нямам слова, а 50-те лева са по-важни за тях и нямам право да ги съдя. Проклети да са чудовищата, довели хората до това състояние!

Огненият Вятър. Ако се беше случило през зимата, да сме изпукали. Даде ни се някаква отсрочка, но все си мисля, че няма да е задълго.

преди 13 години 4 месеца #46379

anti666 писа: Поне от няколко човека чувам, как щели да вземат партийните пари и да пуснат после празна бюлетина.

Този номер няма да мине. Гадовете са взели мерки срещу такива варианти. Раздават телефони с камери и гласоподавателят трябва да заснеме в кабинката зачеркната бюлетина и как я слага в плика. После отива при съответния партиец, той гледа записа и чак тогава дава парите.

преди 13 години 4 месеца #46380
Навремето битуваше тезата, че видите ли, марксизмът е хубаво учение, ама хората го били извратили. Илия Минев пък обичаше да повтаря, че не хората извращават марксизма, а марксизмът извращава хората. Оказа се, в още по-голяма степен това важи за демокрацията. Познавах иначе свестни хора, които влязоха в политиката и престанаха да бъдат хора. Има нещо особено зло в тези еврейски политически системи, което унищожава човешкото в човека.
Аз няма да пристъпя прага на изборната секция. Няма да стана съучастник в изтреблението на българския народ. Може да изнемогвам, но няма да го направя. Не една партия да замени друга ни трябва. Самата Система трябва да се смени. И да се сбъдне Предсказаното. Първо да дойде Царицата, която ще е от боилски род. После да се възцари Царят Български, а накрая да се възроди и Българската Империя. Не го ли направим, с нас е свършено.

преди 13 години 4 месеца #46381
Получих едно много трогателно писмо от Казан. Там между другото пишеше "Ние тук тихичко възстановяваме Волжска България". Реставрирали са един остров, който е бил резиденция на българските Канове. Сега реставрират Велики Болгар. Спомнят си за Котраг, за Челбир и Сююм Бийке. Определено се родеят с нас. Мечтата ми е ние пак да бъдем велика Империя. И Русия да признае духовното върховенство на Българите. Едва ли дотогава ще съм жив, но вярвам, че тая моя мечта ще се сбъдне.

преди 13 години 4 месеца #46386
Чета вайканията на политиците за безработицата и почвам да си задавам въпроси. Защо в древна България не е имало нито безработица, нито глад? И защо средният ръст на Българите бил 180, докато "великите европейски рицари" били високи средно по 150? Защо сме имали бани, канализация и писани закони по времето, когато за европийците тези понятия били напълно непознати? И защо сега точно от тях трябва да вземаме пример?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.