Избори 2013 Призоваваме към пълен бойкот
news.ibox.bg/news/id_996816536
Мене, що няма кой да ме субсидира, (даеба мама му), убав съм, със сини очи, заради сините ми очи, барем некой лев да забърша и аз, а?
Апропо, то не се знае бюджет дали ще има, а те вече се наредиа на ранилката и под цицката
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Всъщност от резултатите ми се струва , че всички в политиката са прецакани, ние печелим. Ще си проличи много скоро от дебатите в парламата, но стана ясно че каквито и панически призиви да отправят за гласуване - народа не се поддава така масово и сляпо. Просто мразиме партиите - техните кандидати не са нашите кандидати. Господ да ги порази.
Написаното "НАРОДЕ?" е от 1872г по повод, че малко пари са събрани за делото. Написал го е, но преди да го обесят е казал, че всичко го е направил за народа си. Ето и думите на очевидеца от екзекуцията;В подкрепа на горния материал вследствие на фалшифицираните избори от днешния ден на който гласуваха единствено електоралните овце - искам да разясня какво е значението на записа в тефтерето на дякона Васил Иванов Кунчев - Левски ( НАРОДЕ????).
Апостола е написал това вследствие на събитие идентично на днешното - едни прости човеци вследствие на своето елементарно съзнание и ценностна система са засвидетелствали , че заслужават съдбата която са предизвикали и не са направили нищо да я променят!!!
Всеки е минал през пътя на отчаянието. Важното е, че 4 години по-късно този народ все пак се вдига на въстание и извоюва свободата си.В последните си мигове се изповядва пред архиерейския наместник на София – отец Тодор Митов. В изповедта си казва: "Каквото съм правил, в полза народу е" и помолил прошка от него и от Бога, а в молитвите си да бъде споменаван като йеродякон Игнатий, а също и българския народ.
Аз не виждам какво друго можеше да очакваме от тези "избори"!? Тя Олигархията няма никакви нови идеи, а не им и трябват. Старите муцуни чудесно си вършат работата по геноцида. Обаче много неща са по-различни отпреди. Наместо танци и кючеци пред НДК имаше протестиращи в битка с еничарите. Доверието в политическата система и партиите никога не е било толкова ниско. Републиката е във фалит. Точно преди изборния ден лъсна един от механизмите за фалшификации, което на нас ни дойде като подарък, защото още няколко хиляди колебаещи се прогледнаха. Това, че с малка преднина пак си е партия ГРОБ е много добре, понеже егото на Тиквата е огромно, а и има опасност да го натикат в затвора или гръмнат. Tака той няма да се откаже от властта лесно, колкото и да го натискат с компромати кукловодите му. Което значи, че ще има нестабилност и взаимни боричкания. С последващ ХАОС.
Със сигурност, освен явно гласуване за личности, в бъдещия Саракт трябва да има не само филтриране по образование, плащане на десятница и местожителство. Трябва да има и по възраст. От 20 до 70 години. Толкоз!
Какво следва от днес нататък? Една нестабилна коалиция в банкрутирала република с много големи съмнения за изборна фалшификация. Пълна безидейност+некадърност, растяща корупция и осланяне единствено на силовите структури - МВР, ГДБОП, ДАНС с групировките за опазване на статуквото.
Забравих и още нещо - климатичните удари. Там Небето ще си каже думата.
Към това искам да добавя и аз едно пожелание за тиквоча. Бори се Тикво! Не обръщай внимание на компроматите и мосадския им софтуер. Нито на Сретан Йосич и СерГея Яхов, нито на "капути и пидали". Даже и правешкото Зло не слушай! Знаем, че кукловодите ти искат да се откажеш, но за какво блъска тиквата в Стената на плача тогаз? Води ни към светли бъднини и европейско развитие. Имай воля, построй ни още магистрали. Напълни републиканската тенджера под налягане с калинки и запуши всички клапани.Така, че мене изборните резултати не ме изненадват, дори ги очаквах точно такива да се получат. И резултатът от тях ме удовлетворява, ако може въобще да се говори за удовлетворение при републиканската избирателна система. И знаеш ли защо? Защото гърбавите са голям дразнител и спечелването на изборите от тях, ще доведе до още по-голяма радикализация в българите, а ние това търсим като ефект. Иначе бех наясно, щото като се огледам наоколо, виждам само прецъфтяли гербери и жлътнали на плета тикви smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif
Знаеш, че си предопределен и сам поеми 14-то правителство! За да се пръсне по-скоро този гноен цирей
Ето какво срещна е един блог:
ИзточникОбръщаме ви внимание на един факт, който не само е скандален, но е и престъпен. Става дума за сериозното несъответствие между броя на българските граждани с право на глас и броя на населението.
Ето ви няколко примера:
“На изборите за парламент през 1996 г. за ОФ гласуват 6 639 562 избирателя или общо 99,91 % от всички избиратели.”
Това прави около 6 млн 647 хил избиратели при население 8 948 649 души по преброяването през 1985 г. При преброяването на българските граждани през 2011 г населението е 7 354 760 хил. души, което означава, че населението е намаляло с около 1 600 000 души. В същото време броя на имащите право на глас се е увеличил на 6 956 890.
“Общ брой гласоподаватели, включени в избирателните списъци за националния референдум на 27 януари 2013 г. – 6 949 120.”
“Накрая се оказва, че над 15 000 „мъртви души” фигурират в статистиката за броя на населението в Кърджалийска област. Според списъците на ТСБ хората на навършени 18 и повече години с право на глас в областта са 125 511 души. Последните официални данни на ГД ГРАО обаче сочат 255 493 гласоподаватели.
Излиза, че между изборите през 2009 г. и предстоящите на 12 май т.г. броят им е скочил с 14 309, тъй като на предишния вот с право на глас са били 241 084 души. В края на 2012 г. населението в областта според ТСБ наброява малко над 150 000 души, а според ГРАО през 2013 г. – 325 600 души с постоянен адрес.”
“Според законодателството избирателните списъци се извличат от регистъра на населението, поддържан от Главна дирекция „ГРАО” към МРРБ и общините. Според последното преброяване, извършено през февруари 2011 г., населението на България е 7 364 570 души. Броят на избирателите, регистрирани за изборите за президент беше 6 873 589 души.”
“При едни избори имащите право на глас са 6 720 941 (парламентарни избори през 2005 г.), а на следващата година падат до 6 445 260 (президентски избори през 2006 г.), но за изборите за евродепутати през 2007 г. (само 7 месеца по късно) броят отново нараства – 6 691 080. Най-голям е маржът между президентските избори през 2006 г. и парламентарните избори през 2009 г. В абсолютни стойности става въпрос за 684 705 души, като забележителното е, че говорим за ръст нагоре, при все отрицателния прираст на населението и масовата емиграция.”
Всички тези примери са взети от ГРАО. Ако ви прави впечатление цифрте са фриволни, но няма нито един случай да са еднакви или близки по стойност. При брой на населението близо 9 млн човека през 1986 г. гласоподавателите са по-малко от гласоподавателите за изборите на 12.05.2013. при население 7 354 760, т. е. с 1 600 000 български граждани по-малко гласоподавателите са се увеличили с 10 000 човека.
Това доказва умисъл при манипулация на списъците с около 1 500 000 гласоподаватели повече. Ткава цифра не може да бъде статистическа грешка. Тук става дума за явна манипулация и фалшификация на изборите. При това положение е ясно, че има извършено престъпление, при това продължаващо престъпление в рамките на десетилетия.
Ето ти един знак от Небето, на 12.05.2013 в седем без нещо (връх Кози Грамади. Старосел)Diana писа: Аз гордо мога да кажа ,че днес не гласувах ! НО друго ме учудва , как преди да завършат изборите навсякъде слънце ,а в момента в който приключи изборния ден в София започна да вали ,а сега и в Плевен се разваля времето . Дали небето ни оплаква или просто почва да измива помията от родината ни ? Моля ,някой който разбира знаците на небето да обясни
Бог да пази България!!!
www.voininatangra.org/modules/xcgal/albu...10544/DSC_3982-1.jpg
Жалко е, ако все още има хора, които не са разбрали, че политическата система не дава свобода на хората - тя единствено я краде. За това е създадена, въпреки, че създава впечатлението за точно обратното. Всички политици са актьори от един и същ политически театър. Те са колеги от една актьорска трупа и всеки от тях си има своя роля, и всичките им противоречия и борби са постановка - част от сценария на политическата пиеса, която гледаме дълги години. Хубавото е, че театъра им с годините става все по-празен.
Вярвам, че един ден Исперих ще доѝде на власт, после ще влезе победоносно в нашия Цариград и ще забие меча си там.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.