Избори 2013 Призоваваме към пълен бойкот
=========================================================
Значи преди това си нямал хал хабер, как се управлява! Тогава защо си отишъл на избори и си се кандидатирал? Лъгал си хората, за да бъдеш на власт! А защо си лъгал? За да можеш да крадеш, както другите с твоята разбойническа шайка.Защо искаш да управляваш след като не можеш да управляваш и не ти е дадено? Върхът на Държавата не е училище за управленци. Преди да се качиш на върха, трябва да можеш да управляваш в ниското. Но ти ни на високо, ни на ниско си силен ученик във възможностите да управляваш. И като супер слаб ученик искаш по стар социалистически модел, да те пратим на поправителен, за да получиш отново двойка? Не, във Върхът на Държавата няма поправителни изпити, там или ставаш или не ставаш. Ако не ставаш, не бъди арогантен пак да искаш да бъдеш, за да имаш.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Моята мечта се сбъдва
www.blitz.bg/news/article/193697
Тук вече не съм съгласен! Ти какво искаш? Да ги натаковаме, та да се размножават ли? Един приятел навремето казваше: "Не си псувай началника, че ще се родят нови началничета." Пълна изолация на тая мръсна сган! Друг избор нямаме. А че вече получихме законното право да ги убиваме съм съгласен. Те нас ни умъртвяват и ние имаме право да защитим живота си. Ако им стиска, да ме съдят за тези думи. Да, аз вярвам, че имам право да убия който и да било политик. Умъртвяването на два и половина милиона българи не може да не остане без Възмездие.
Това са мои думи и никого не ангажирам с тях. Ако на някой от тези плужеци им стиска, да ме даде под съд. Да, аз призовавам всички сегашни политици и техните слуги да бъдат наказани със смърт, за да живее Българския народ.
Всички престъпници ги тръшва изведнъж високо кръвно щом стане напечено или тръгнат да ги съдят. Омръзна ни от такива тъпи номера.Йордан_13 писа: "Българските пенсионери са виновни за опоскването на резерва". (Изказване на Тиквю Тиквов в лето 2013-то).
======================================
Спомняме си къде беше Тиквата по времето на масовите протести - нямаше негови изказвания, нито арогантно поведение, дори се беше разболял от високо кръвно, за да предизвика съчувствие у хората. Сега изведнъж нито кръвното му е високо и пак е изпълзял като змия на припек, съска и фърга отрова. Какъв е извода за такива имбецили, които се готвят да ни управляват отново? Мачкане, мачкане, ебане и пак мачкане. Само това е лекарството за политиците. Те трябва да бъдат мачкани, ебани и трепани. Само тогава България ще се оправи. Като окачим на бесилките 20-30 000 сурсуняка да се сушат бавно на Слънце от Шопия до Варна през Пловдив и обратно, държавата ще заеме челните места по икономика, поне в Европа.
Но ако има начинъ въ Бургасъ да се сбере не мирно движение... Или пък ако имахъ финансовата възможностъ да пътувамъ до Варна... но птичка пролеть не прави.
Медиите мълчатъ. Какво става въ Варна? Единствено тукъ намерихъ отъ преди три дена инфо.
www.varnautre.bg/2013/04/15/163258-nemir...ti_ot_dnes_do_pladne
Българските националисти жестоко ги клеветятъ, какъ злословили са навремето Богомилите.
Приключвам това писмо и ви оставям да четете за подвизите на „бореца“ против организираната престъпност Станимир Славейков Флоров. Човекът, който ще фалшифицира изборите на 12 май в полза на групировката, към която принадлежи.
А вие си гласувайте
ИЗТОЧНИК
ИЗТОЧНИК
Искам да отбележа, че след като тоя Флоров е в наркобизнеса от 91-а, не е само режима на Буда вътре. И предишните там режимчета са знаели и са го покровителствали. Всичко с благоволението на големия Брат. Геноцид и наркотрафик - това е България от 91-а насам
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.