Трети март (среща)

преди 20 години 6 месеца #4551
На Трети, 10 ч сутринта на пресечката между "Витошка" и "Патриарха". В началото на градинката пред НДК. Не вярвам някой да се заблуди, дори да не познава добре София.
Само ми пишете ЛС кой няма да идва, за да му пратя вестниците по пощата. А за спането - не е задължително да се спи. Ние на война ли тръгваме или на пикник?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 6 месеца #4559
Един съвет ! Не обсъждайте толкова явно в форума часове и място на срещи! Има доста "лица" който не са добронамерени и четат тук !!!!!!!!!!

преди 20 години 6 месеца #4560
Като представител на "Атака" за Перник и аз ще съм там :lol:

преди 20 години 6 месеца #4561

One_Half писа: Един съвет ! Не обсъждайте толкова явно в форума часове и място на срещи! Има доста "лица" който не са добронамерени и четат тук !!!!!!!!!!

Всички са добре дошли. А как ще бъдат изпратени е друг въпрос. :karte4:

преди 20 години 6 месеца #4563
Мястото и часа са ясни.

А, ако има някой дето не му е мястото в този форум и следи информацията по темата ... :fu: :fu: :fu:

преди 20 години 6 месеца #4621
Някой от софиянци ще може ли да дойде към 9.30 в петък на автогара Подуяне, за да взема повече вестници с мен? Няма да мога да ги нося всичките иначе.

преди 20 години 6 месеца #4623
Ще дойде все някой от светата Тройца :) Може и утре да има някои познат близо до Ботевград.

преди 20 години 6 месеца #4625
Значи ще взема колкото мога да нося. Слизам на автогарата и чакам. Само посмейте да не дойдете! Днес пратих няколко пакета, обаче има и такива, на които съм опаковал, а те ще идват. Значи по-добре да им ги донеса на ръка. И за теб има пакет!

преди 20 години 6 месеца #4642
Понеже точния час на пристигане на моя автобус не е много сигурен, и може да закъснея за срещата. ( примерно от Бургас групата ще дойде към един часа )
Какво правим в случая?
А да нагърбвам някой да ми носи моя дял за вестниците не е добре.
Дайте ми някакъв мобилен телефон за да ви търся при някаква изненада с возилото. Да не забравяме, че е техника и се чупи.

преди 20 години 6 месеца #4651

georgi_nz писа: Понеже точния час на пристигане на моя автобус не е много сигурен, и може да закъснея за срещата. ( примерно от Бургас групата ще дойде към един часа )
Какво правим в случая?
А да нагърбвам някой да ми носи моя дял за вестниците не е добре.
Дайте ми някакъв мобилен телефон за да ви търся при някаква изненада с возилото. Да не забравяме, че е техника и се чупи.

Дали си четеш личните съобщения?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.