Трети март (среща)

преди 20 години 6 месеца #4532
От коя страна на НДК-то? Като се отива откъм "Витошка" ли? Градинката на е малко, напротив - голяма е, но предполагам, че точно тогава там ще има много хора. Нали шествието почва оттам. Може би в началото на градинката. Аз ще гледам в 10 ч да съм там. Но по какво ще се познаем?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 6 месеца #4533
Носете си дъждобрани - ето прогнозата за времето на НИМХ
..............................
В сряда валежите бързо ще спрат и облачността от запад ще се разкъса и намалее. Вятърът ще смени посоката си от запад-северозапад и ще отслабне. В по-голямата част от страната минималните температури ще бъдат между минус 3 и 2°, а максималните – между 3 и 8°.

В четвъртък и петък през Балканския полуостров ще премине отново дълбок средиземноморски циклон. Облачността ще се увеличи и на много места ще паднат валежи от дъжд и сняг. Отначало в Източна България и на места северно от планините ще се усили вятърът от юг, а в петък ще смени посоката си от запад.

През почивните дни ще се установи време с променлива облачност и слаб до умерен западен вятър. Температурите ще се повишат и в края на седмицата минималните ще бъда между 0 и 5°, а максималните – между 12 и 17°.
.........................................

Разбира се побликувам я без тяхно разрешение :yeah:

преди 20 години 6 месеца #4534
Елтимир, всички сме виждали твои снимки, ако не си се променил много ти ще си ни ориентира.
Между другото има един надлез зад НДК над бул.Евлоги Георгиев" немислите ли че няма да има много хора там и ще е по-удобно да се видим?

преди 20 години 6 месеца #4535

Елтимир писа: От коя страна на НДК-то? Като се отива откъм "Витошка" ли? Градинката на е малко, напротив - голяма е, но предполагам, че точно тогава там ще има много хора. Нали шествието почва оттам. Може би в началото на градинката. Аз ще гледам в 10 ч да съм там. Но по какво ще се познаем?

Нищо не разбрах. :) Билетния център всеки го знае. Предполагам, че там ще се омешате с всякакъв вид чатъри и други лапетии и ще се намерите лесно. Пак ви казвам иска ми се да дойда, но не знам дали ще успея.

преди 20 години 6 месеца #4536
Предлагам да не се пращат никакви вестници до 3-ти март. Ще се опитаме да ги пренесем до София и тогава, който е на линия ще получи на самия митинг, а който го няма ще си го получи след това.

преди 20 години 6 месеца #4537
Добре за да не се обърквате. На ъгъла на Витошка и Патриарха е т.нар. Кабината, от където се предава едноименото предаване по бТВ. Там мисля, че ще се намерите по-лесно.

преди 20 години 6 месеца #4538
Ще гледам да съм там в 10 часа. Като се съберем повечко от нашите, останалите ще се ориентират по-лесно и по-лесно ще ни намерят.

преди 20 години 6 месеца #4539
И аз идвам :-)

преди 20 години 6 месеца #4546
Идвам и аз, не е лошо да си измислим някакви знаци за обозначаване.
Кога, къде и аз съм там!

преди 20 години 6 месеца #4547

ITT Публикувано на Feb 27 2006, 11:12 PM
Идвам и аз, не е лошо да си измислим някакви знаци за обозначаване.
Кога, къде и аз съм там!

Споко бе(писах ти ЛС), нали ще спиш у дома - ще ги намерим.

:tooth:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.