Трети март (среща)

преди 20 години 6 месеца #4516
Аз ще идвам и нека спестим пощенски разходи за вестниците.
Нека се видим и да ги получа лично ( ще си искам автограф).
Важно е само да се уточним за мястото на срещата и часа.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 6 месеца #4517
И аз ще идвам.

преди 20 години 6 месеца #4518
Хайде, софиянци, предложете някое удобно място близо до НДК. Да кажем от 10 ч натам да има някой от нашите.

преди 20 години 6 месеца #4523
Май софиянци ще сме на Шипка. Или ще сме на едно друго място. Още не сме се разбрали.

преди 20 години 6 месеца #4525
Идеята за Шипка е добра, но сега съм доста болен. Ако съм в София ще отида на шествието.

преди 20 години 6 месеца #4527
Приготвил съм знамето, подготвил съм хората.. остава да решим къде ще се срещнем.
Не съм от София и чакам някой да предложи. Ще бъде удоволствие за мен да се запознаем!

преди 20 години 6 месеца #4528
Проблеми нямате , нека в ЛС. да се разбереме КЪДЕ.Живея в София от 20 и кусор год. но знам главно пътя - РАБОТА И В КЪЩИ :lol: !!!Ще ми е интересно да видя преди всичко Елтимир, АЗЪ-т е най-лесен за разгадавена-едва ли някой друг инвалид ШЪ Ви се Довлече.Хахаха - къде сте тръгнали без КЬОРАВОТО И КЬОПАВОТО!!!!!Това на майтап,като е казвал Вапцаров и "... под езика съм се потил ... " ЗА ДА СИ ОТЧУВАМ ДЕЦАТА-2 на брой+изтрасъка МЪЖКАРЧЕТО НА МАМА!!!! Предполагам , че Искрица ме познава и ШЪ гарантира за мен !!!!!
Привръженик СЪМ на следната мисъл:
-""Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!! ""
Така,че още преди време съм СПОДЕЛЯЛ с Елтимир , ако не друго остава НИ ПРОСВЕЩЕНИЕТО!!!!! Най-трудният и НЕ благодарен ТРУД.

преди 20 години 6 месеца #4529
Нека тогава се разберем за часа, и което е по-важно - за точното място на срещата. Хората пътуват, може да подранят, може да закъснеят. Затова да си определим място, където да се съберем. Някъде, където не е много далече от НДК. По "Витошка" има много заведения, но не знам къде ще е най-удобно.
За разпознаването освен да ви пусна една снимка да ме познаете. Обаче ще нося новия брой на "Съпротива" и вече няма как да сбъркате.

преди 20 години 6 месеца #4530
Тъй и тъй ще ходим, да вземем да направим някакви интересни пропагандни материали. Какво ще кажете?

преди 20 години 6 месеца #4531
Севар, Елтимир и вие ли ще идвате? Напишете часа и мястото в тази тема ако съм в София ще дойда 100%. Елтимире, идеята за заведението не ми струва добра, най-добре ще е на самото НДК някъде, отзад има градинка, не е голяма и няма много хора.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.