Пагане Боева или как кучките на Тиквата дишат в нета.
Пагане Боева се е подвизавала тук под ник Pagane IYI във времето, когато Елтимир беше на върха на вълната, образно да се изразя, т.е. тя вероятно част от "оная групичка", на другия "колобър" в инвалидната количка, който уж умряanti666 писа: Някои знае ли за такова предаване по СКАТ с водещ Теодор Ангелов, където някакъв професор се е представял за "ръководител" на Движение Воини на Тангра или това е поредното безумие? Вижте в коментарите мнението на един "среднощен" субект
eltimir.ucoz.ru/news/kogato_idiott_polud...-01-23-2701#comments
Също така за пореден път след неколкомесечно затишие откъм Ботевград ни е обявена виртуална война, щото някой нещо казал на Елти. Тоя някой пишел там с ник "еретик" и "антихрист" и е от Димитровград, но според Ангел бил пратен от Движението, в частност от Йордан.
Можеш ли Данчо да ни кажеш още нещо и за тая птичка със зелени чорапки Пагане Боева. Щото нищо не е писала в цитирания от теб кенеф на Райчев. Явно тия обвинения, че си агент на ГРУ (наистина много познато) и заплахите с НРС са по лични пощи.
Не че нещо, но си мисля, дали не тече поредната координирана милиционерска постановка срещу нас. Нали се сещате, че сме единствената останала читава националистическа организация в България. След като Цвък за 5 кутии цигари или една надраскана свастика е готов да ангажира всичките си ресурски, какво ли пък остава за нас.
Тъй че "Ботевград", да не ни обявява официално война
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Не искам да се меся в спора ви, но искам да изкажа моето мнение. По принцип не гледам телевизия и в случайте в които го правя, не гледам никакви предавания отностно политика. Веднъж обаче, докато сменях каналите да си търся някой филм за гледане, попаднах на предаване по "Скат" в което участваше някакъв ръководител на "Воините на Тангра". Започнах да го гледам, мога да кажа до някъде с интерес, защото човека говореше истини за българската политика. Докато проферора ( не му помня името) започна да дрънка, че трябвало да организираме революция и да започнем война с правителството. Да започнем война с правителството? С какво да я водим тая война, така и не разбрах. Мой братовчед е военен. Някой има ли идея какво ще стане, ако президента се почувства застрашен? Ако не знаете да ви кажа - идва българската военна армия. И тогава какво? Ще ги замеряме с камъни докато те ни избиват с огнестрелни оръжия или да си направим лъкове. Насилието поражда още насилие. С тази революция за която скандираше този професор няма да доведе до нищо друго, освен всеки от нормално мислещите хора да бъде затрит, до последния.
Че се води война, води се. Не е нужно да се пролива кръв за да се води война. Имаме много добри воини, които всеки ден са на предната линия и воюват, но не с оръжия, а със свободно мислене и знания. И вместо да се подклажда насилие, трябва всеки един от нас да намери начин, как да спомогне за тази МИРНА битка, но не с оръжие в ръка, те това искат, повод да ни затрият, а да помага със знания, да защитава по слабите, не като им показва сигурната смърт, а да ги научи как да оцелеят.
Така мисля аз, може и да не съм прав, но това е което мога да кажа е че никак не съм съгласен с ръководителя на "Воините на Тангра".
=====================================================
Това е въпросното мнение. откровена провокация. Между нас няма професори. А всеки, може да се представи като някой си от Движението, тъй като ние нямаме системна структура, по която да ни идентифицират. Мисля, че това е некакъв смешен опит да ни извадят на светло, демек да си създадем системни структури и да станем по-разпознаваеми, а същевременно и лесно уязвими.
А, че аз съм изказвал мнение, че при сегашната обстановка в България е необходимо д асе намеси армията, пак ще го кажа - необходимо е, но не срещу Българите, а да свали правителството. Въпросния субект е чел тези мои мнения и си е направил амалгама от смешни тези и спекулативни умствени заключения. Факт е, обаче, че правителството го е страх да бъде свалено и неистово се държи на власт. Войната срещу правителството е част от войната срещу Системата. Страхът от смъртта е най-смешното нещо, особено за този, който се зове "воин" но със знание, а не с оръжие. Войната с оръжие е естествен продължение на войната чрез знание, особено, когато последното не даде резултат. Да умреш не е страшно, смъртта е свобода от страха да загубиш тленното. Онзи, който се страхува, преждевременно е умрял. А това е най-страшната смърт.
Не знам какъв е този клечо, просто Елтимир да го обанира, освен, ако не смята да го ползва, за да се изявява в безсмислени упражнения срещу нас.
eltimir.ucoz.ru/index/8-220
Случаят е ясен. Или имаме класическия месечен цикъл с познатото "някой нещо казал" или имаме т.н. навиване на пружинки. Любим ченгеджийски приом от сорта "ти знаеш ли, тоя така рече...". В описаната от теб активна ГРУ-пичка на Пасков можем да добавим и обанирания тук ристиенски "княз" Ник, админ в сайта му, който бе обвинен не без основание от въпросния "еретик", че е ченгенце и шепне на ушенце. Бал ли съм го.
Същият Ник твърди там за себе си, че бил основател на Атака, явно си бръмчи където му наредят. А в ТАЯ тема гледам и прясно банирания от теб "балкария" се намесил, което ме кара да мисля, че е от същата групичка.
Нямам какво да питам повече, да си водят там войните без нас.
Няли знаеш, че при Елтимир истината не е честа гостенка.anti666 писа: Не само, че няма да го обанира, ами му е дал и модераторски права.
eltimir.ucoz.ru/index/8-220
Случаят е ясен. Или имаме класическия месечен цикъл с познатото "някой нещо казал" или имаме т.н. навиване на пружинки. Любим ченгеджийски приом от сорта "ти знаеш ли, тоя така рече...". В описаната от теб активна ГРУ-пичка на Пасков можем да добавим и обанирания тук ристиенски "княз" Ник, админ в сайта му, който бе обвинен не без основание от въпросния "еретик", че е ченгенце и шепне на ушенце. Бал ли съм го.
В ТАЯ тема гледам и прясно банирания от теб "балкария" се намесил, което ме кара да мисля, че е от същата групичка.
Нямам какво да питам повече, да си водят там войните без нас.
Отново интригите на Ангел.
Що се вързвате, бре?
А що се отнася до междуособиците между "противниците на системата" това е невероятна смехория бе хора. Най-силното ни оръжие е информацията! Не интригите по еврейски, а информацията. Всеки от изброените - Елтимир, Дориан, Симов, айде Пасков го пропускам щото тоя бих го заплюл, а и той е толкоз импотентен... всички внасят по нещо жизненоважно за страничния читател, но и нещо различно! Какво има да делите не разбирам, но и вече няма значение.
Искам само да кажа на всички останали, тъй като за мен истината я открих в този форум от всички други: в момента текат последните разигравки! До май месец кой се наиграл - наиграл - след това така ше ви запаткат главите че ше ви се увие свет! Така че както казва стоунтейлс: внимавайте на себе си ли служите! Ама хубавичко му изчетете темата, че понякога човек може да се подлъже на себе си ли служи, ама този път ще е фатално.
Стегайте се и работете за България до сетни сили, за да не се тюхкате после!
Авторът на текста, с който заплашва админа ни;
и на тоя е един и същ.Мина границата ще подам информация официално на българските контраразузнавателни служби за теб по каква система работиш за ГРУ Русия едно е да ти се толерита ровенето в културноисторическите неща друго е пряка диверсия
Тъпите кучки на Тиквата дори нямат акъл да оправят стилистиката и еднаквите правописни грешки. К'во да ги правиш, такъв му е матряла на Режима. Пускам го само като допълнение към предупреждението по-горе в темата. Отделно, като модератор има достъп до айпитата на всички участници в елтимировите блогове. Да го има предвид ако някой го касае въобще.3 mallkoto (Вчера 22:02)
Не си ме разбрал правилно става въпрос за хора от сайта "Войни на Тангра" действащи агенти на ГРУ- Русия ,а колкото до Русия и руския народ и аз испитвам почит и уважение към тях и знам че в тях е бъдещето но тези агенти работят не за Русия а за ционистите в разузнавателните и служби и точно те най силно хулят Русия .за да си имат солидно алиби. Преди не много време имаше намесено едно име Пагане Боева в сайта Войните на Тангра" та познавам историята а и предисторията ,това само като насока...Извън човешките закони има вселенски закони и там няма протекции ,всеки получава това което си е зараборил
erigkan.ucoz.ru/news/22_avgust/2012-08-22-1166
Доколкото имам наблюдения, мисля, че това е само началото.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.